Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 21
mstefania spune:
Elena, mie nu mi se pare ca ai burtica mare, poate tie ti se pare datorita faptului ca erai slaba inainte.
Eu acum sunt mai dolofanica, dar nu ma simt bine, ma simt super bine cand sunt mai slaba si pot respira mai bine si imi vin hainele mai bine pe mine :)), si ma gandesc asa putin ca nu voi putea face sport o buna bucata dupa cezariana, ca asa am patit si data trecuta si apoi a venit lenea si apoi kg in plus...Ideea nu este ca nu vreau sa ma ingras sau cine stie, ma gandesc ca imi va fi greu cu kg multe ca am 1,60 m...
Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
olimp spune:
paula cate kg de prajituri si portocale sa cumpar pentru un PM ?
pls si eu vreau
fetelor ! hai sa va dau un pont , stiu ca daca ai reteta din asta compensata electronica pe o luna nu mai poti lua oa alta , bun hai sa va invat un pont , cu un dr de famile amabil se poate rezolva , eu mi-am scos acum utrogestnul pe compensat , initial cand a vrut sa scrie pe o luna nu i-a dat voie si a scris atunci pe 10 zile la diagnostic subcronic si se poate ! , deci nu e lunara dar mergi din 2 in 2 saptamani si se poate
pupici
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Bobitza_85 spune:
Multumesc Paula! Am facut setarile respective.
Olimp, bine zis, cu un dr amabil... dar mie mi- e jena sa ii zic asta dr mele desi ea e ok cu mine...
Alexandra 8
Mony08 spune:
Paula sincer sa-ti spun nu stiu,mi-a dat sa iau Utrogestan si No-spa,ca sunt si pentru hematon,ca nu sunt,nu ma pricep. Durerile sunt de spate si de burta,mai ales in partea de jos,dureri continue,nu prea ma pricep sa le descriu.
Eu am blugi de gravide de la prima sarcina,dar mi-s cam mari. Sincer te inteleg si eu de abia astept sa vina caldura sa-mi iau rochite,nu mai suport pantalonii deloc.
Te asteptam cu vesti
Olimp mai putin si e vineri
Dureri din acelea am si eu ,cum ai descris tu,pe langa cele de spate.
Ele eu am noroc ca am fost cam in aceeasi perioada insarcinata cu Denis,asa ca am garderoba de graviduta.
MariaBcf eu mai gust din cand in cand cafea ca mi se lasa la ea,numa cand ii simt mirosul.
La mine de cateva zile au revenit greturile groaznice si datul la rate zilnic.Despre kg,am ramas uimita cand m-am cantarit,desi mi-e greu sa mananc si mai mult dau afara,am luat 4 kg.cum ?unde s-au pus? nu stiu,dar daca asa arata cantarul,inseamna ca asa o fi.
Va si va astept cu vesti de la eco.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bobitza_85 Multumesc Paula! Am facut setarile respective. Olimp, bine zis, cu un dr amabil... dar mie mi- e jena sa ii zic asta dr mele desi ea e ok cu mine... Alexandra 8 |
Nu , nu le-ai facut...daca le faceai, iti aparea in bara PM si nu apare...
Ma pun sa fac capitol nou, apoi fac un dus si ma duc la control, doar la 8:30 am programare. Si Raul e plecat cu taica-sau sa vaccineze niste caini.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
bobitza cum sa-ti fie rusine , e dreptul tau de ce platesti CAS ???? spune fara rusine , caci altfel ramai cu rusinea si banii dati !
since cu tupeu !
mony si eu am dureri de spate si de bazin , asa surde de oase , se pare ca se intensifica o data cu cresterea sarcinii
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +