Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Paula, cu ce parola? Imi poti da si mie pe PM, pls? Happy_Ama 12+ |
Da, dar te rog sa-ti activezi PM. Stii cum?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Da, dar te rog sa-ti activezi PM. Stii cum? Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+ Am implinit doi anisori!!! poze |
Nu
Happy_Ama 12+
Ele spune:
Fetele nu e drept, voi poze frumoase si aranjate si eu cu ditai burtoiul. :)
Nu resusesc sa imi denumesc albumul...cine stie poate ma ajuta.
Pfuu, sunt elefant.
Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani
Ele spune:
Am reusit si eu sa modific denumirea albumului. :)
Ama e ok, vad ca se vede pm=ul.
14 saptamani
paula_m spune:
Happy, se vede si ti-am trimis PM.
Elena ai o minunatie de fetita, la fel ca si Stefania. Si inca se mai vad muschii tai de la burta, burta mea e rotunda si atat...a ta parca e sculptata.
poze
Ele spune:
Multam de aprecieri Paula. Sincer te prefer pe tine. Esti aranjata si cocheta.
Eu cand m-am vazut in poza din fata am zis..mama sunt ditai elefantul.
Sincer nu ma bucur. Atata burta aveam la 6 luni , la prima sarcina.
14 saptamani
amaliaro spune:
Buna stelute dragi
Noi azi avem programare la eco la 5 speram sa venim cu vesti bune
Sa aveti o zi linistita si fara greturi
Eu anul trecut aveam 45 kg am inceput sarcina la 58 kg si acum am 61kg nu imi vine sa cred cate kg am de cand ma stiu 45 kg si am 1.65 inaltime
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
, Elena, eram de revelion anul trecut...mai sa nu ma recunoasca prietenii, ca eu de obicei nu ma machiez...v-am zis ca sunt o lenesa, si in plus nu stiu sa ma machiez, asa ca in cel mai bun caz un rimel si un gloss pe buze...
poze
anca_toma spune:
buna fetelor !!!
sunteti tare vorbarete, profit si eu ca sunt in pauza si in nu m-am dus la masa ca nu imi e foame si intru sa va citesc.
nu mai stiu cine spunea de tensiune mica, mie medicul mi-a recomandat cafea , fara exces, dar la tensiunea mea una nu e mult nici doua.
Acum am observat ca cand vad ca imi este rau ca imi scade tensiunea daca beau ceva rece imi trece , deci acum am cam tot timpul apa rece la mine.In plus recunosc ca sunt o mare dependenta de cola , si nici nu ma las .
Despre hainute de gravida , eu una nici data trecuta nu am reusit sa port , pana in luna a sasea am puratat hainele mele iar apoi era vara si am dat-o pe rochite , se pare ca si de data asta o sa fie la fel . Am avut 62 kg cand am ramas insarcinata si acum am 57kg la 1.72, deci nu ma plang, deja am inceput sa imi pun curea ca blugii mii dau jos fara sa desfac nasturii.
Maine ma duc si eu la doctor sa vad ce fac cu DT-ul, poate tre sa fac TT cine stie , vad maine.
Ma intorc la munca , ca mai am putin si plec si o gramada de facut..Dar diseara ma duc cu fetele la libanez si recuperez masa pierduta acum la pranz
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 14+