Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

olimp H&M este in Polus langa Intersport, am sa ma duc si eu saptamana viitoare.

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor am tensiunea mica 90/60 si ametesc de cap . oare sa beau un pic de cafea? voi beti cafeluta?

Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria H&M este si in marasti asa ca merg la mine , mai aproape si magazin intins pe 2 etaje doar sa am spor la cautat...

am fost la Nicorici , am ajuns , am stat 15 minute , merge repede caci nu pierde vremea cu povesti interminabile , nicviodata nu am stat mai mult de 45 de minute cred , azi mi-a luat si sange si urina pt analize inclusiv D-dimerii , tot , joi o sun sa-mi spuna daca sunt bune sau nu.

cu tensiunea eu zic ca poti bea putina cafeluta nu strica

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama nu merge linkul. :(
Dar pare interesanta ideea la rochie cu elastic in talie.

La mine la birou se merge bussines, blugi putin spre deloc.
Si eram obisnuita sa merg doar cu tocuri.

Acum mi-e frica de gheata si as merge in ghete de munca. Inca sunt confuza la tinuta, astept vreo idee salvatoare. Ma incanta ideea de rochie, dar inca nu am burta de gravida. Doar ceva burtica.
Nu fortez sa ma imbrac in haine de gravide daca nu e cazul.

Paula bafta le eco.
Olimp eu burta nu aveam. Acum deja visez ca anul viitor pe vremea asta o sa fiu vreo zana. :))
Am zis ca ma tin de sport, chiar si tratamente de alea la saloane, etc.

hihi, vedem atunci, acum doar gura e de mine.

Elena & Denisa (26.10.2004)
14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, da-i copy-paste direct in bara de cautare dar sterge spatiul ala (la un moment dat nu mai subliniaza, nu stiu de ce il ia asa...).

Merge rochita cu elastic, numai sa fie sus si sa nu fie dur. Nici eu nu am burtica de gravida (zice lumea) desi eu ma vad cu burta pt ca pana acum mi se lipea stomacul de spate si acum e umflat asa... eu am pus deja 4 kg. Nici nu ma intereseaza ca e apa sau grasime, mi se pare enorm! Am fost obsedata de a fi slaba si tonifiata (stii ca mai vbeam noi de sport) si mi-e destul de greu sa ma "descurc" cu mine acum...Dar sa fie bebe sanatos, si eu la fel. si, ca si tine, visez ce super hot mama o sa fiu eu dupa ce o sa slabesc miraculos intr-o luna cat altii intr-un an si cum o sa fac sport, si masaj, si electrostimulari, si impachetari si...

Happy_Ama 12+

Mergi la inceput

maria inca 5 saptamani de lucru la 12 h nu-ti va fi usor , sper sa treaca cat mai repede , apropo de tensiune am avut o colega care tot asa ce tine avea tensiune mica si i-a recomandat dr sirop de coacaze , dar atentie la el nici prea mult nu e bun caci ridica tensiunea prea tare , discuta cu dr tau si vezi ce-ti zice , dar sunt fete care beau cafeluta dimineata , nu foarte tare dar te ajuta

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

happy ce noroc aveti voi si tu si Ele ca sunte-ti tonifiate , eu cu atatea operatii si interventii la activ nici sport nu prea am voie sa fac , sper sa nu ma transform intr-o molusca

apropo eu m-am catarit am luat 2,5 kg pana acum dar de acum e greul ...

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata burticilor.
Olimp ce ma bucur pentru tine ca poti sa rezolvi cu doctorul cu analizele, eu am vorbit mai devreme ca vreau sa merg maine la fundeni si pentru ca nu am fost niciodata la ei pana acum si acum doctorita nu este, mi-a zis asistenta sa iau niste banuti la mine ca o sa platesc o parte din analize, acum asta e macar sa le fac sa stiu sigur ca e buna doza de clexane, dupa amiaza am si eco, am asa niste emotii, paula parca tu ai eco azi succes sa vii cu vesti bune.
Maria bcf bea un pic de cafeluta daca esti ametita si ai tensiunea mica, eventual pune putin lapte, eu de obicei nu beau cafea ca nu imi place.
De cealalta Marie care a zis ca nu se vedea embrionul la eco mai stiti ceva, am sarit eu peste vreo postare? Eu tot astept sa vina sa ne zica ca e bine bebe si sarcina merge bine.
Legat de kg sunt foarte mandra ca inainte de Craciun aveam 60,4 kg si azi am 60,1 kg si cu excesele pe care le-am facut de sarbatori plus de cand cu burtica am tot mancat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Apropo de coacaze, stiti ceva despre merisoare?
Eu mi-am luat sa rod la serviciu cand mi-e foame fructe de merisor deshidratate. Apoi am citit in mai multe locuri ca cica nu sunt bune in sarcina dar fara vreo explicatie. Stiti cumva si de ce nu ar fi bune??

Happy_Ama 12+

Mergi la inceput

mihaela intradevar am noroc cu dr noastra , este asa de draguta , ne face intrernare pe o zi ca sa nu platim nimic si nici nu astepta cadouri ( apropo MariaBCF) , eu i-am dus o cafea si o ciocolata si aprope ca nu a vrut sa le ea , mi-a spus ca ea de aceea este acolo sa ajute pacientii , nu mi-a venit sa cred , e draguta cu toata lumea ...

sper sa-ti dea reteta de clexane e mai accesibil financiar

happy de meriosare ? sincer nu am auzit , dar m-am uitta pe net si am gasit si un articol in Formula As care le iau drept credibile in care specifica ca nu sunt indicate in sarcina , nu preciza de ce doar ca se administreaza doar sub indicatia medicului ? de ce nu stiu /

14 +

Mergi la inceput