Burtici cu stelute de iulie-august ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 11
happy_ama spune:
Adica se simte deja la 13-14 saptamani???
Vreau si eu!!! Cum se simte??
Happy_Ama 12+
Mihaelafalt spune:
Buna si la multi ani sarbatoritilor de astazi.
De miscat bebe eu cred si asa am mai citit pe ici colo ca la a 2 sarcina misca mai devreme, pentru cele care sunt la prima sarcina la 12-13 saptamani e prea devreme.
Maria si eu am facut torch acu cateva luni, cred ca 3-4 si nu il mai repet, am imunitate aproape la toate in afara de herpes si ala am inteles ca oricum nu are importanta daca avem un partener stabil si la listeria nu am imunitate, de asta trebuie sa ma pazesc.
Oare ce ati mai zis ca sunt asa uituca pana sa raspund si uit.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
unidanad spune:
Mihaela eu stiu ca il simtim si noi chiar daca suntem la prima sarcina numai ca noi nu stim senzatia fetele cu experienta isi dau seama mai rpd care e si care e stomacu . Daca ne puteti explica cum se simte eu tare as vrea sa stiu.
13+
anca_toma spune:
buna fetelor !!!!
la multi ani pe sarbatoritii de azi !!!!
Despre cum se simte bebe , e mult de spus ca la fiecare e diferit , la mine era ca o impunsatura, la altele ca un gaz la stomac, la altele ca un fluturas (chiar daca eu una nu am avut fluturasi in stomac si nu stiu cum ar trebui sa se simta). Important e ca cand se face simtit stii clar ca e el, ca sunt miscari regulate cam in acelasi interval al zilei si destul de intense odata cu trecerea timpului.Eu inca nu il simt pe bebe, sau nu m-am prins care e el chiar daca sunt la a doua sarcina.
Ieri mi-a dat o prietena un aparat de ascultat inimioara si se aude fff dragut , nu ma mai saturam.
bineintles ca binele dureaza putin.Mi-a venit rezultatul la dublu test si nu pare prea bun asa din parerea mea de amator , ma duc miercuri la doctor sa vad ce zice si el.
Dublu test (screening prenatal trim.I) 27/12/2012
free beta-HCG ng/mL 25,756
PAPP-A mU/L 1107,456
Comentariu Desi calculul combinat a aratat un risc scazut de anomalii fetale la nastere atragem atentia asupra unei valori PAPP-A semnificativ scazuta in comparatie cu mediana corespunzatoare varstei gestationale.
Studii recente au demonstrat ca scaderea concentratiei PAPP-A in cursul sarcinii este asociata cu anomalii cromozomiale ale fatului: trisomie 21, 18, 13, sindrom Turner, triploidie de origine paterna (scadere usoara), triploidie de origine materna (scadere marcata).
In fine nu ma panichez pana nu ma duc la doctor , dar ce e drept fata de la DT la Iancu PAPP-ul e la jumatate, si eco am facut-o cam tot la aceasi varsta gestationala.Acum astept ziua de miercuri fara panica , pt ca stiu ca de cele mai multe ori e gresit, mai ales ca la eco totul a fost perfect.
Va pup ma duc sa pap ceva si apoi ma duc sa ridic rezultatele live sa imi iau si foaia de risc , poate ma mai linisteste ce scrie in ea
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 14+
paula_m spune:
Eu niciodata nu am stiut sa descriu cum il simt pe bb...dar am stiut ca e el si la prima sarcina, la 16 sapt si acum. Si cred ca o sa stiti si voi, cand o sa-l simtiti prima data.
Anca, bravo pt comportamentul!! Nu ai de ce sa te stresezi, sigur totul e bine
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 13+
Am implinit doi anisori!!!
poze
anca_toma spune:
ce rost ar avea Paula sa ma agit, chestiile astea nu se pot schimba , daca e sa fie ceva rau atunci e sigur, daca nu nu e.
La mine sigur nu e
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 14+
iulia_1981 spune:
La multi ani burtici, nu am mai intrat demult. am fost in concediu vreo 3 saptamani legate insa mi-a tot fost rau si rau si numai de scris nu aveam chef. Acum, ma simt mai ok si m-am intors la munca. Am un stres ca nu l-am vazut pe bebe de ceva timp si pana luni cand am programata ecografia pentru dublu test, parca nu mai am rabdare. Super tare pentru fetele care il simt deja pe bebe, cred ca scade stresul major. Asa nu pot sa ma iau decat dupa starea de greata, sanii durerosi si urinarile frecvente. Acum sunt in saptamana 11. Voi cum v-ati simtit in saptamana 11? Mai scad starile de rau?
mstefania spune:
La multi ani pt cei care poarta numele de Ion si derivatele sale!
Astazi am profitat pt ca am avut o zi libera si am iesit cu Teodora in oras la mici cumparaturi pt. amandoua si a fost asa de bine.
Eu de vreo 3 sapt merg des la baie noaptea si ma gandesc cu groaza cum va fi spre finalul sarcinii cand voi merge si mai des, ma bucur ca nu prind toata vara insarcinata, ca abia am suportat data trecuta toata vara cu calduri insuportable si retentie muuulta de apa, :)
Stefania 13+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
happy_ama spune:
Ce dragut ca simtiti deja bebeii!!
Noi mergem miercuri la ecografie DT. De-abia astept! si nu mai pot de emotii
Referitor la turele la toaleta...eu fac cate 4-5 pe noapte deja e normal??
Happy_Ama 12+
diana_popa27 spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Felicitari anca_toma pt atitudine. F sanatoasa! Si eu am avut niv PAPP-A cam mic dar a fost totul k. Cred ca la testul asta suntem toate in acelasi sentiment cu tine .. in sensul ca toate ne-am ne-am promis ca si daca rezultatul nu o sa fie prea bun sa nu ne panicam .
Numai medicul poate sa iti faca interpretarea rezultatelor.
iulia_1981 eu una m-am simtit destul de rau pana sapt asta dar cel mai rau mi-a fost sapt 6-10 ...apoi parca din ce in ce mai bine. Adica mai multe zile bune. Sapt asta numai de vreo 2 ori mi s-a facut rau dar mi-a trecut repede si o durere urata de cap aseara care trecut dupa un somn bun.
Eu noaptea merg la baie daca dorm pe spate daca stau cuminte pe sranga nu merg decat o data .. daca ma intorc pe spate ....2-3 ori pe noapte.
14+