blocat user ce hartuieste
Raspunsuri - Pagina 2
columbiana spune:
Ok, mai am o singura intrebare si o sa va rog sa inchdeti topicul dupa ce mi se raspunde:
care-s optiunile mele ca userul respectiv sa nu mai mai provoace sau jigneasca, pe pm cel putin? tinind cont ca nu i=a pasat de ce-a scris Marius acolo, iar voi considerati ca e ok? sau era doar pentru, citez 'cealalta baricada' mesajul ala pus?
mai ales ca alinuk i-a explicat clar cum sa-si dezactiveze optiunea de primire a mesajelor de evaluare, cind s-a mai plins odata, dar a preferat sa le adune, sa aiba motiv sa ma ameninte pe pm ca o evaluez negativ?
Mersi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Strict legat de mesajul pe care ti l-a trimis allinta pe PM, nu consider ca ar trebui sanctionat din cauza continutului, eventual poate pentru incalcarea avertismentului dat de Marius. |
doar "eventual"? si doar "poate"? hmmm, mesajul lui marius parea categoric si clar: "un singur cuvant - cel mai mic"
sau asta intra in categoria "ce-i mai mica si mai mica decat..."(presupun ca stiti continuarea )
dar na, unii zic ca demisioneaza si n-o fac, altii de ce-ar respecta un avertisment cu "cel mai mic"?
Alizee spune:
Nicavica, nu mi-a trimis niciodata mesaj privat, iar la mesaje private, am raspuns intotdeauna pe privat.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Rufus spune:
Ana, mianna: marius a avertizat-o pe allinta pentru a opri un comportament " insinuant sau direct, persiflator sau la bascalie" la adresa "utilizatorior care au copii cu probleme".
Personal consider ca lucrul asta nu s-a intamplat, mi-am exprimat parerea; "eventual" si "poate" se refera la faptul ca marius era cel in masura sa stabileasca daca avertismentul sau este incalcat, ca doar nu era sa ma pronunt eu pe o actiune a lui marius; iar el v-a spus deja ca nu are obiectii.
Acum eu as inchide subiectul, ca asa a solicitat Ana, insa ma gandesc ca raspunsul meu n-o fi pe gustul ei si ar mai avea ceva precizari, sau chiar mianna ar dori sa-mi spuna exact ce-i mai mica decat ceva la ce s-a gandit ea, ca eu nu am priceput; si am vazut cum si-a luat-o Laura ca a indraznit sa inchida un subiect la care lumea mai avea ceva de spus, chit ca era autoarea subiectului.
Asa ca-s in dilema; ma gandesc sa inchid totusi si daca Ana mai are ceva de spus, sa-mi scrie pe PM si hotaram impreuna ce avem de facut.
Deci...inchis la cererea autoarei.
Rufus, Tora si iadele