blocat user ce hartuieste
Care-i modalitatea sa blochez userul allinta sa-mi trimita mesaje private?
ia-ca, mai nou sunt caracterizata amarita, incrincenata, am atacat-o, si mai si primesc indicatii neavenite in legatura cu ce ar trebui sa ma concentrez eu sau nu.
sa fie clar, am dat vot negativ unui mesaj in care spune c-a vazut cum incinereaza corpul cuiva pentru ca-l consider neadevar. ma indoiesc ca se asista la asa ceva.
si am sa mai votez negativ ceea ce consider ca-s povesti fara suport real, fara sa fie neaparat scrise de userul x sau y.
deci cum scap de asta? pe cuvintul meu de onoare ca n-am avut habar pe dc cine-i allinta pe dc user inainte de circul petrcut, nu-mi iesise cu nimic in evidenta, prin continutul mesajelor ei, si nici nu ma intereseaza mai departe.
votez continutul mesajelor, nu-i singurul user caruia-i dau voturi negative pe dc.
de cind a vota un mesaj a devenit subiect de santaj pe dc (vezi fraza in rosu) ?
Am insa rugamintea sa nu ma mai hartuiasca. Mersi frumos de intelegere!
disclaimer: intre timp sunt atentionata ca totusi in Romania este posibil sa asisti, din spatele unui geam, la crematoriu. eu judecasem din perspectiva a ce se intimpla aici, mea culpa.
asta tot nu justifica faptul ca sunt amenintata cu raportul la administrator pentru ca am votat negativ un mesaj. din cite stiu e o optiune libera pe dc, si practicata de majoritatea userilor
Ana, nu iti mai amari sufletul, cautand subiectele si mesajele mele doar ca sa imi dai vot negativ. La momentul asta, nici nu mai sunt curioasa sa vad ce ai votat; le sterg pur si simplu. As putea sa te raportez la admin ca ma hartuiesti, dandu-mi voturi negative ( cuiva i-a fost inchis contul din acest motiv),dar nu o voi face. Am inteles motivul incrancenarii voastre. Concentreaza-te pe ceva pozitiv.
Eu nu am nicun fel de resentimente fata de voi, mamele de copii speciali, care m-ati atacat. Imi pare rau si ca m-am certat cu voi. Este o lume despre care eu NU aveam cunostinte
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Raspunsuri
Chuny spune:
Ana, eu zic ca nu ai ce sa explici de ce abrobi sau dezabrobi fiecare mesaj, individa asta a dat zeci de voturi negative chiar si celor mai frumoase mesaje de la discutiile despre copiii cu dizabilitati. Fiecare e liber sa voteze cum doreste, desi e drept ca de acolo aflam multe despre "oameni", dar nu mai explica la fiecare ce si cum.
Nu cred ca se poate bloca un user, iar mesajele private nu se publica la vedere, eventual le trimiti la un moderator. Desi inteleg de ce ai facut-o, e absolut insuportabila ...
columbiana spune:
eu consider ca m-am conformat la ce s-a scris cu citeva zile in urma, aici, de moderator.
citat de marius
Allinta daca mai scrii un singur cuvant - cel mai mic, la adresa utilizatorior care au copii cu probleme, indiferent de forma, continut sau tendinta, insinuant sau direct, persiflator sau la bascalie, vei sta pe tusa pana vei reveni la ganduri mai bune.
Te avertizez si vorbesc foarte serios, ca nu sunt idiot sa nu simt orice ironie strecurata cu voie printre cuvinte care aparent nu incalca regulamentul de utilizare. Nu mai accept nici un fel ce razboi verbal pe acest forum si subiecte distruse, seci si fara sens. Acest forum nu este CAN CAN si nu iti apartine nici tie nici combatantelor tale.
Valabil si pentru partea adversa si orice alt doritor.
Te si va am in vizor! Se poate renunta la serviciile oricui care aduce deservicii acestui forum fara nici o problema.
Formumul DC apartine tuturor membrilor DC si acestia sunt mii.
Va doresc o noapte care sa va aduca un pic de ratiune tuturor
columbiana spune:
Chuny,
nicavica a primit cartonas, printre altele, urmare a faptului ca ii trimisese allintei un mesaj privat pe care allinta l-a publicat pe topic, din cite-mi amintesc. Eu consider ca acelasi tratament se aplica si-n cazul ei.
sigur n-as fi publicat si raportat un mesaj decent si politicos fara aluzii la ce si cum sunt sau simt eu, sau noi, mamele de copii cu handicap. dimpotriva.
imi cer scuze cu ocazia asta pentru faptul c-am considerat minciuna ce-a scris, fara sa verific, dar in nici un caz nu ma scuz c-am dat un vot negativ cuiva
Nu doresc mesaje private de la ea in care iarasi sunt caracterizata in toate felurile, dupa ce fusese avertizata sa se abtina.
Nu imi convine sa fiu santajata si amenintata pe privat, ca mi se va inchide contul pentru ca i-am votat un mesaj negativ.
punct.
Rufus spune:
Ana, nu poti bloca mesajele, dar poti sa le reclami Spam. Daca exista motive temeinice, se pot lua masuri, chiar daca mesajul este privat. Adica vreau sa spun ca nu te poata lua cineva la injuraturi doar ca este pe privat.
In alta ordine de idei, trebuie sa tii cont ca nu orice reclama cineva catre moderator (PM sau mesaj) e musai sa fie sanctionat. Intr-o disputa (cum este cea de subiectul cu pricina) cam toata lumea iese din cadrul regulamentului, indiferent de tabara. Asta inseamna ca cel care reclama nu este intotdeauna tocmai obiectiv, desi i se pare asa. In cazurile alea, sanctiunea nu se impune sau, daca se respecta strict regulamentul se impune la toata lumea. Nu este o situatie de invidiat pe care sa doresti sa o moderezi, asa ca alegi minimul de sanctiuni, sau mai precis sanctionezi ce deraiaza rau de la regulament.
Votul negativ nu se sanctioneaza. Cazul de care vorbiti a fost o exceptie. Justificata de altfel. Atata vreme cat nu se face ostentativ, nu ai de ce te teme. Daca vrei, iti poti justifica votul negativ, daca nu vrei nu e necesar.
Strict legat de mesajul pe care ti l-a trimis allinta pe PM, nu consider ca ar trebui sanctionat din cauza continutului, eventual poate pentru incalcarea avertismentului dat de Marius.
Am speranta ca te-am lamurit putin la nedumeririle tale.
Rufus, Tora si iadele
kariguld spune:
eu cand am primit mesaje de la useri care nu ma placeau, le-am ingnorat chiar le-am sters fara sa le citesc.
marius spune:
In egala masura daca mesajele private se repeta agreseaz#259; sunt neavenite si cel care le emite stiind acestea continua se considera SPAM si se sanc#355;ioneaz#259; ca atare
bird70 spune:
Ana,
da-i ignore total individei, nu merita sa-i dai nici cea mai mica atentie. Auzi, 'te spune' ca nu esti de acord cu parerile ei
columbiana spune:
Multumesc pentru raspunsuri! l-am reclamat ca spam (pe unul dintre mesaje).
Nu s-ar putea ca mentiunea 'spam' sau blocaj sa fie totusi introdusa referitor la un user anume? in felul asta s-ar evita unele dispute si bloca anumite pm-uri iritante, ca astea, ce fac mereu referire la viata personala a celuilalt,
multumesc
p.s., bird
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld eu cand am primit mesaje de la useri care nu ma placeau, le-am ingnorat chiar le-am sters fara sa le citesc. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
kari, nu suntem toti la fel, avem dreptul sa avem reactii diferite atunci cind consideram