Sa fim alaturi de desert_rose
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Pai da Mami, de fructe am zis , nu de mancare!!
BoboMoom Gabi este bine , doarme de dormit ca are pat, da nu stiu sa zic de cate ori al vede pe bb...are ore fixe de vizite!! Nu-l alapteaza (colecteaza laptele in congelator) , nici macar nu l-a tinut vrodata in brate!!!!Mai multe , nu stiu ce sa zic.....cu cat trec zilele si mai scapa de cate o problema cu atat mai bine!!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Pai da Mami, de fructe am zis , nu de mancare!! BoboMoom Gabi este bine , doarme de dormit ca are pat, da nu stiu sa zic de cate ori al vede pe bb...are ore fixe de vizite!! Nu-l alapteaza (colecteaza laptele in congelator) , nici macar nu l-a tinut vrodata in brate!!!!Mai multe , nu stiu ce sa zic.....cu cat trec zilele si mai scapa de cate o problema cu atat mai bine!!!!! fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 31+ Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
nu l-a tinut inca in brate ... offffffffffffffffffffff
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia
Mys spune:
citat din mesajul lui IPopica Buna fetele Scriu si aici pt ca nu stiu daca am reusit sa trimit PM-ul unde trebuie. Am 5 pachete de huggies new born disponibile, servetele umede (huggies, 4 sau 5 pachete) si hainute ce i-au ramas mici fiica-mii. Si bani de transferat intr-un cont. Partea legata de transfer finante o rezolvam rapid, mai dificil cu obiectele, fiind legata de casa (fi-mea are 2 luni); eu stau in zona pt. Iancului, poate este vreuna dintre voi mai mobila si trece pe aici sa le culeaga. Intre timp o sa verific si stocul de creme pt bebe (mai aveam bepanthen neinceput parca) si le pun la dispozitie si pe acestea. Astept un semn de la voi. closca sefa |
Ridicat pachet de la IPopica; maine va ajunge la Desert_rose
anca_nicolae spune:
mami_papatot,
joi nu ne vom suprapune, eu voi merge in timpul zilei, nu seara, cred ca pe la 1-2, in pauza mea de la serv, daca insa credeti ca e mai bine sa merg vineri, mergand sotul tau joi, merg vineri, doar sa imi scrieti aici :), fetele care sunt mai organizate, cu lista :)
daca doctorii s-au gandit sa scoata tubul azi, eu zic ca sunt sperante de progres, tinem pumnii!
O seara buna!
Eleni spune:
Dragelor, am trecut si acum pe la Gabi. S-a schimbat, multumim e capot, sutiene si alte alea pe care le-am colectat azi si multumesc eu personal celor care si-au facut drum sa ajunga la mine la birou (alex@sara si crissteo).
Am luat si la spalat. Cine se duce la pranz sa mai ia o sticla de apa plata. Si daca aveti vreuna colanti din aia mai largi (Gabi e in pijamale venita si nu prea stie cum sa iasa din spital pana la mine cand o fi, ma rog pana la taxi, sau pana la magazin sa isi ia un ceva daca are nevoie). Cred ca gasim de cumparat si in magazinele de 13 lei, dar eu nu siu marfa de acolo si ma gandeam sa nu iau vreo mizerie sa o umplu de vreo urticarie. Sunt ok sa ii iau de acolo?
Bebe e la fel, tot intubat. Stagneaza. E tot foarte grav. Sunt unii si mai grav, prin comparatie el pare mai bine... dar medicii sunt foarte implicati si atenti si ea un om tare credinicios, pe langa ea eu sunt Maria Magdalena.
Doamne ajuta-i!
Mys spune:
Daca nu poate ajunge nimeni maine la pranz probabil isi ia ea o sticla cu apa de la tonomatele de pe hol (cred ca e unul chiar la et unde e ea) sau de la magazinele de la poarta, dar pe seara poate ii ia cineva un bidon mai mare de apa sau mai multe sticle ca sa nu faca multe drumuri sau sa care greutati, stiti ca are probleme cu coloana.
eleni - nu e venita in pijamale, are un treining si poate iesi din spital, oricum un patalon / colant de schimb ar fi binevenit.
Cum mai e cu lista?
Eleni spune:
Draga mea Mys, cu treningul sta acum inauntru.
Si mai are o salopeta uriasa, stiu. Asta cu pijamaua era unul din motivele pentru care nu vrea sa plece de langa bebe sa vina la baie. Sigur ca de fapt nu e pregatita sa iasa de acolo si o inteleg.
alina_satena spune:
la Dumnezeu pentru cei doi.Si eu am nascut la 36 de saptamani si stiu ce inseamna.Sa ii dea Dumnezeu forta micului pui de om sa treaca peste toate
crissteo spune:
Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine. Cand mai aveti vesti despre ei mai spuneti, va rog.
Sper sa gasesc vreo biserica unde se face Maslu astazi si sa merg. Daca stiti biserica, ora- unde sa se faca azi Maslu va rog sa-mi ziceti. Poate ajunge cineva la Manastirea Radu Voda? Eu imi propusesem sa ajung vineri- parca atunci era Maslu dupa amiaza dar nu am cu cine sa las copiii.
Doamne ajuta.
mami_papatot spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae mami_papatot, joi nu ne vom suprapune, eu voi merge in timpul zilei, nu seara, cred ca pe la 1-2, in pauza mea de la serv, daca insa credeti ca e mai bine sa merg vineri, mergand sotul tau joi, merg vineri, doar sa imi scrieti aici :), fetele care sunt mai organizate, cu lista :) *** daca doctorii s-au gandit sa scoata tubul azi, eu zic ca sunt sperante de progres, tinem pumnii! *** O seara buna! Poze cu noi Veronica-Elena 15 ani, Tudor-Iulian 12 ani, Robert-Adrian 3 anisori |
Anca, eu zic ca e ok sa mergi si joi pentru ca sotul meu doar ii lasa ce are de lasat si pleaca si poate i-ar prinde bine si putina companie.
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia