Merci de inspiratie, azi am facut frigarui din carne de porc asa:
Aveam 4 felii de ceafa, am decupat carnea de grasime, asa incat am facut-o bucati potrivite. Am facut o marinada din sos de soia, otet balsamic, o lingurita de miere, 4 catei mari de usturoi taiat felii, sare si piper si am turnat-o peste bucati.
Am dat-o la frigider cam 6 ore, timp in care am mai invartit-o de vreo 2 ori.
Am pus pe frigarui de bambus bucatile de carne alternate cu ceapa de apa si ardei rosu si le-am dat la cuptor, pe care il incalzisem bine inainte. Am lasat cam 20 de minute pe o parte, le-am intors, le-am mai lasat 10 minute si le-am scos.
Au iesit o nebunie! Am mancat cu salata verde.
Multumesc fetelor pentru ajutor.
Meniul oferit ieri colegilor a avut mare succes. Salata de naut este senzationala.
Puiul l-am marinat cu lamaie, ghimbir, usturoi si ulei.
J G, la ce temperatura ai incalzit cuptorul ?
E super sa mananci frigari in mijlocul iernii, noi le facem numai vara pe gratar afara.
Multumesc.
Am facut si eu frigaruile marca JG. Delicioase! Am incalzit cuptorul la 180 grade cu caldura circulanta. S-au copt f repede, inclusiv ardeii.
Acum, pe seara, am facut salata de naut despre care s-a vorbit mai sus. Si ea delicioasa. Am mancat-o goala, fara nimic ca masa de seara.
Multumesc pentu retete!
Cam asa, la 180 de grade, cuptorul incins bine inainte sa le bagi. Eu le-am mai facut o data deja, suntem fani.
Cred ca o sa-mi cumpar pentru asta o tava care are gratar deasupra, asa incat lichidul sa se scurga dedesubt, ar iesi si mai bune.