stomatolog copii

stomatolog copii | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

Fetita mea are 4 dinti de sus ''mancati'' sunt negrii si nu a mai ramas nimic din ei.Anul trecut medicul de familie mi a spus sa nu ma ingrijorez pentru ca atunci cand vor iesii dintii noi i vor impinge pe cei vechi si vor iesi sa nu o duc la stomatolog sa nu o chinui aiurea.
Insa am observat sapt trecuta ca in spatele dintilor mancati a aparut un dintisor alb si micut,e undeva in spate si nu e aliniat cu ceilalti.
Imi puteti recomada un stomatolog bun in Bucuresti? Care eventual sa nu ma stranga de gat cand o sa vada cum am lasat copilu cu dintisorii aia urati in gurita?Va rog mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nikol, cauta un dentist pt copii. Tratamentul pt ei este gratuit.
Vezi la o policlinica pt copii, de pe langa tine, s-ar putea sa aiba un cabinet.allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Eu am inteles de la medicul de familie ca nu este gratuit dar la cate sfaturi bine mi a dat nici nu stiu ce sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Nikol, gaseste un dentist pt copii, care are contract cu Casa de Asigurari. Mergi cu adeverinta de salariat, in care sa scrie contul in care este varsata cotizatia pt sanatate si cu copilul.
Ai vreo policlinica de copii pe langa tine ?allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Allinta, Nikol24..nu vreau sa va dezamagesc, dar nu sunt neaparat buni stomatologii pediatri care au contract cu casa de asigurari.

Eu am fost la policlinica de tineret pentru un canin de lapte osificat, dar cariat, iar un dr. de acolo a vrut sa il scoata.
Enshpe dr. au zis ulterior ca e cea mai mare prostie sa scoti dinti fara sa incerci sa-i salvezi, iar in situatia data nici macar nu era cazul. Caninul e bine mersi in continuare.

Pe langa clinicile specializate (si scumpe, e adevarat) mai sunt si dr. buni, care lucreaza bine cu copii (iti pot recomanda o dr. prin Colentina) .

Eu am fost la un fel de prezentare tinut la DentEstet...nu vreau sa imi imaginez ce ar spune un dr. stomatolog despre pediatrul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Desi peste tot scrie ca pentru copii stomatologia este 100% gratuita am sunat la 5 cabinete si peste tot mi s a spus ca au stomatologie pentru copii dar nu este gratuita.Niste excroci.
Am avut noroc cu o doamna f draguta care m a programat pentru maine dimineata ,este un cabinet pe la Piata Unirii,a spus ca trebuie sa i fac radiografie neaparat( costa in jur de 80 de lei din cate am inteles) si vedem meine ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu am auzit de stomatolog gratuit pentru copii. Si daca e ceva gratuit, e prost , asta e parerea mea. Si eu cautam acum ceva timp pentru copil, am gasit printr-o recomandare la o clinica privata, e doctorita buna,dar e undeva in Pipera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Anda, poti sa-mi trimiti pm cu numele cabinetului si a doctoritei din Pipera? stau in zona si sunt in cautare de stomatolog bun.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Scuza-ma, ca nu am mai intrat pe la subiect. Ti-am raspuns pe PM.
Sunt bucuroasa ca a invins frica de stomatolog . O sa mergem sa-i si sigilam maselutele si va trebui sa i punem si aparat ptr dintii de jos.

Mergi la inceput