Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Miha ai PM.
Fetele eu sunt foarte ingrijorata. Am diaree, scuze, si am slabit un kg. Si oricum nu stateam f. Bine la capitolul asta. Sper sa-mi revin. Sotul meu are problema de 3 zile, cu febra. Ne e teama sa nu fie vreo bacterie.

32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

De cand ai diaree Katy?
Am citit ca orice 'deranjament ' in zona uterului este periculos in faza asta a sarcinii. Trebuie sa faci orice poti sa opresti diareea. Poate esti deja mai bine, daca nu incearca cum spunea Ioana sa mananci orez, pilaf, daca nu poti macar apa in care ai fiert orez si morcov. Iti prind bine mineralele si lichidele din ea.
Poti sa iei Smecta, Oscillo cred ca te-ar ajuta.
Ca sa eviti deshidratarea, e buna supa de legume (zeama), supa de pui (la fel) sau bautura din aceea pentru sportivi gen Gatorade.
Daca nu cedeaza ar fi bine sa mergi repede la urgenta, poate disparea de la sine in 3 zile dar pentru ca sunteti '2 in 1' e bine sa nu risti...

Mergi la inceput

Aschiutza am vazut ca te pregatesti de intalnirea cu bb, Domnul sa iti dea putere si sa binecuvinteze bebicul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Multumesc de sfaturi fetele. Am tinut regim si e mai bine.

32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Anca multumim ca ne-ai impartasit experienta ta. Sa-ti creasca mare si sanatoasa fetita.

32+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Buna dimisi La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Ioan!
Anca, foarte dragutca aiimpartasit cu noi experienta nasterii si mai ales felicitari pt curajul de a naste natural dupa atata asteptare. Stiu ce inseamna lapticul care se incapataneaza sa fie putin, dar asta nu te face omamica maii putin buna!
multa sanatate tie si micutei Sophia!

Noi amramas singurele, deastazi tati ainceput serviciul si deja imi lipseste. . .noroc ca dupa ce se naste pitica vom sta impreuna o luna si. . . Cu Honey tare bine mi-a prins!

De ieri am implinitsinoi 33 s si stam cumintele. . .

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Anca, foarte dragutca aiimpartasit cu noi experienta nasterii si mai ales felicitari pt curajul de a naste natural dupa atata asteptare. Stiu ce inseamna lapticul care se incapataneaza sa fie putin, dar asta nu te face omamica maii putin buna!

Noi amramas singurele, deastazi tati ainceput serviciul si deja imi lipseste. . .noroc ca dupa ce se naste pitica vom sta impreuna o luna si. . . Cu Honey tare bine mi-a prins!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

La multi ani si de la mine!

Anca_b felicitari, ai trecut prin multe cu Sofia dar sigur n-o sa-ti para niciodata rau, mai ales cand va fi mare si-i vei putea povesti. Am nascut si eu acolo demult, am multe amintiri de la cj...Multumesc ca ti-ai facut timp sa ne spui povestea.

Sa fie bebelusa sanatoasa si inteleapta!

Lidia, Lorena, Viki, Tweetisor, Ardna, Diancic,felicitari!!!!!!!!!!!

Voi sunteti deja acasa iar noi tot 2 in 1, ne faceti invidioase!

Katy ma bucur ca ti-ai revenit!

Aschiutza

Doamne Te rog trimite azi vesti bune pentru Desert si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

37s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna si de la noi!

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui!

Noi binisor, m-am linistit in we am cumparat cam tot ce trebuia hainute, patut, cadita, prosopele, scutece. Mai ramane sa le spal toate intr-o zi si sa le calc. Joi merg si eu la dr, abia astept sa vad ce face pitica.

Am intrat si eu la topicul cu Desert, am ramas impresionata de tot, de ce i s-a intamplat, de starea micutului si mai ales de ajutorul pe care l-au oferit mamicile. Parca a nascut la un spital privat si ma gandeam ca in tara asta nu ai nici o siguranta. Mai citeam la un topic ca atunci cand ne hotaram sa nastem undeva sa ne interesam in primul rand de sectia de neonatologie pe care o are spitalul. Ma rog pentru ea si pentru baietelul ei.

Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt

Mergi la inceput