Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 17
carmen_76 spune:
Help!!!!! A nascut cineva la Giulesti? Vreau si eu informatii, cam cat merge cezariana, anestezistul, pe la asistente..etc...ce trebuie sa avem pentru bagajul bebelusului, la noi? Deja m-au apucat emotiile si pana miercuri ma urc pe pereti...azi am facut curatenie generala prin casa, am dezinfectat tot, am scos si covorul de la bebelina in zapada...maine pregatesc bagajul si gata...sper sa ma linistesc pana miercuri, cu toata ca marti seara sunt sigura ca nu o sa dorm deloc.
37s cu
Katy82 spune:
Viki multumim ca ne-ai povestit despre nastere. Parca-parca incep sa ma ia si pe mine emotiile, mai ales cand aud de acomodarea cu bebe, sper sa ma descurc. Asta e, nu s-a nascut nimeni invatat, o sa invat sa fiu mamica.
32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
Katy82 spune:
Carmen mult a fost, putin a mai ramas. Pune-l pe sot sa te scoata la un film sau la un restaurant, cine stie cand veti mai avea ocazia sa fiti doar voi doi. Preturile cred ca sunt cam aceleasi in toate spitalele de stat.
32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
ralu_15 spune:
Cum ar veni, fiecare cu grija lui.. a venit si laptele, traiasca frunzele de varza!! :D si trebuie sa fiu muult mai atenta cand asez pampersu' deoarece am schimbat si hainele lui bebe de doua ori pana acuma :D.
Carmen_K spune:
Hei Ralu, bravo. Ma bucur ca a venit lapticul! Cu somnul cum sunteti?
Fetelor, la mine in continuare niciun semn. Eu cred ca o sa raman insarcinata for ever :(. Fiica-mea se misca ingrozitor de mult, nu ca ar mai avea loc, iar burtica mea e att de intinsa si de tare de zici ca e o minge (mare ce-i drept).
40+
lucky.she spune:
neatza fetelor.
si noi tot 2in1, cred ca au vazut bebeii ca a venit frigul si nu se mai indura sa iasa...
Ralu si Carmen- voi nu veniti pe FB?
mami-bear 38+ cu Eva
mena1906 spune:
Blue_sea mamica de azi si Majia, mamica a doua oara de ieri, felicitari, sa aveti bbebelusi sanatosi iar voi sa va recuperati usor.
de perfect - Gabriel
15-12-2012
ralu_15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucky.she neatza fetelor. si noi tot 2in1, cred ca au vazut bebeii ca a venit frigul si nu se mai indura sa iasa... Ralu si Carmen- voi nu veniti pe FB? mami-bear 38+ cu Eva |
Am cont de FB, dar de postat nu ma omor :D. Adica ultima poza pe care-am pus-o e de acum 2 ani :D. Stiu ca e grup privat, dar...am si eu piticii mei pe creier: tot ce tine de bebe mise pare mult prea private pt "prietenii" de FB. Fiecare cu ffluturasii lui, ce sa zic ;P
lucky.she spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu_15
Am cont de FB, dar de postat nu ma omor :D. Adica ultima poza pe care-am pus-o e de acum 2 ani :D. Stiu ca e grup privat, dar...am si eu piticii mei pe creier: tot ce tine de bebe mise pare mult prea private pt "prietenii" de FB. Fiecare cu ffluturasii lui, ce sa zic ;P Ralu Robert 07/01/2013 |
Am inteles Ralu. Nici eu nu postez mare lucru pe fb...insa s-a cam mutat activitatea acolo din pacate.
mami-bear 38+ cu Eva