Felicitari Blue_sea, Maija, Ralu,Mys ! Cap 31
Raspunsuri - Pagina 14
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NovDec2012 Dragi burticute, proaspete si viitoare mamici, Cu un pas inaintea voastra, noi, mamicile de noiembrie-decembrie, incheiem cu bucurie, emotie si nostalgie un capitol al unei Odisei care ne-a schimbat viata atat de frumos si de complet, incat numai stralucirea din ochii unei mame privindu-si puiul poate descrie cum "curg" sentimentele si cum ne umplem de dragoste si emotie neincetat, clipa de clipa... Deschidem bratele si va imbratisam cu drag pe voi, viitoare mamici de ianuarie-februarie, dorindu-va sa aveti parte de nasteri usoare si de puiuti frumosi, sanatosi si mancaciosi! Ati strabatut pana acum, ca si noi, acelasi drum lung si plin de surprize al aventurii extraordinar de frumoase de a deveni mamica; plecand de la clipa in care ati aflat ca purtati un pui in burtica, emotia fiecarei ecografii, prima bataie de inima a samburelului, noianul de analize, sperante, intrebari, emotii, asteptari, ingrijorari, zambete, vesti bune,zile insemnate in calendar, timpul masurat in saptamani, zeci de ganduri, de ce-uri, mirari, nopti albe, nopti linistite, organismul mereu in schimbare, primul "a miscat!!" cu lacrimile de bucurie aferente, soti deveniti emotivi si maxim de afectuosi, ca niste closti, net "rasfoit" la greu (+ carti, articole, reviste pentru viitoare mamici), lista bagajului de spital, apoi bagajul care te anunta ca"mai e un pic"...si ..speranta, curiozitatea si nerabdarea - caracteristici ale ultimei perioade .Propun sa pastram numai partea absolut fabuloasa a drumului si sa nu deschidem "cutia Pandorei" in care sunt asezate toate schimbarile organismului nostru, cele fizice si psihice din toata aceasta perioada, fiindca ultima parte e frumoasa fiindca ne apropie de capatul drumului, dar e grea si atat de incarcata emotional ca si acum ni se umplu ochii de lacrimi reluand firul povestii in ordine inversa.. Pe langa bucuria de a deveni mamici, am avut sansa ca in Odiseea aceasta sa devenim atat de apropiate incat cutiuta noastra cu minuni a fost de multe ori evadarea noastra totala din cotidian, pansamentul de care aveam nevoie ca sa alungam grijile, raspunsul la intrebari, locul unde am legat prietenii ce nu ne indoim ca vor dura o viata intreaga! Un "acasa" al Odiseei noastre, un cuibusor special in care am trait emotii de nedescris si in care ne-am sprijinit una pe alta in fiecare clipa!Un loc pe care il iubim si catre care "zburam" in fiecare clipa libera Cu inima plina de nostalgie, dar si de bucurie, va predam stafeta si va dorim din tot sufletul sa fiti pregatite pentru intalnirea cu puisorii pe care acum ii purtati in burtici! Clipa in care ii veti auzi pentru prima data are sa va ramana in inima si in gand asa de puternic, incat o veti putea rememora instant oricand,-este unica si sterge cu buretele tot greul de pana atunci! In clipa aceea e ca si cum inchizi incetisor portita dintr-o lume in care iti era bine si frumos dar nu erai completa si simti ca abia acum incepi sa existi cu adevarat si ca ti-ai gasit rostul! Pentru ca minunea aceea mica ce se agata de tine si te priveste mirata este de fapt, ratiunea ta de a fi! (cele care ati devenit deja mamici in decembrie-ianuarie stiti asta deja!) Sa va fie bine, usor si frumos, dragelor! Doamne-ajuta sa continuati sa aduceti pe lume bebelini de nota 20! Noi va pupacim, ne luam de mana si deschidem poarta unei noi aventuri, aceea a primului an din viata bubulinilor nostri! Ce poate fi mai minunat? |
Sau cum ar spune un bun prieten, "asta mi-a dat la temelie, m-a ingenunchiat definitiv". Si eu am lacrimi in ochi.
Va multumesc frunmos pentru gandurile bune si va doresc si eu ca noul drum deschis, cel al primului anisor, sa fie unul absolut minunat si plin de lucruri bune pentru voi si minunile voastre!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia
lucky.she spune:
Neatza fetelor.
Wow avem ceva activitate pe aici, am de citit un pic. Noi suntem bine numai ca de ieri ma doare mijocul rau de tot de am impresia ca ma rup in doua . Sper sa nu ma tina asa de acum incolo ca eu nu-s om sa il tii numai in pat.
mami-bear 38+ cu Eva
ioana_55 spune:
Tinem pumnii pt fetele care se pregatesc, Carmen, Mys (scuze dak omit pe cineva), nastere usoara.
Mamici de noiembrie - decembrie, multumim pt cuvintele frumoase, m-ati emotionat
Greyeras, Mami, felicitari pt eco bune. Simina, tu cum esti? Katy, bafta luni.
Noi am fost ieri la morfo 3, vesti si bune si mai putin bune. Bebe s-a asezat cum trebuie, cu capul in jos, nu mai are circulara. In schimb, si-a redus destul ritmul de crestere din cauza IR-urilor mele care au crescut inexplicabil, desi sunt pe tratament cu clexane. Bebe inca in grafic dar mi-e foarte teama sa nu continue asa . O sa vedem peste 2 saptamani dak se impun masuri, daca mai pot schimba cu ceva tratamentul.
In rest, sunt consemnata la pat, dr mi-a interzis orice fel de efort, nu ca as fi fost in stare de prea multe inainte, iar sotul din dotare nu ma scapa din ochi.
32+
Doamne ajuta
greyeras spune:
Mamici multumim pentru gandurile bune si cuvintele frumoase. Preluam cu drag stafeta si asteptam cumintele sa o dam mai departe la timpul ei. Felicitari pentru bebicii vostri!
Mamica de Ana–Adelina si 34 sapt
anca.b spune:
Felicitari Aschiutza! Bine ai venit pe lume bebelina Liliana!
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la analize. tinem pumnii sa fie totul bine pina la final!
Multumim fetelor de la odiseea nov-dec. foarte frumos si emotionant mesajul vostru!
noi ne chinuim cu alaptatul...incerc acum sa-i distantez un pic mesele, ca nu e ok sa pape chiar la 1,5 ore...nu am lapte suficient pt ea, peste zi ma descurc, insa seara si noaptea imi sunt uscati sanii...o sa continuam cu completarea de lapte praf cat de mult vom putea. ma duc sa-mi mai pun o cana de ceai pt lactatie...kiss u all!
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Felicitari Aschiutza! Bine ai venit pe lume bebelina Liliana! Felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la analize. tinem pumnii sa fie totul bine pina la final! Multumim fetelor de la odiseea nov-dec. foarte frumos si emotionant mesajul vostru! noi ne chinuim cu alaptatul...incerc acum sa-i distantez un pic mesele, ca nu e ok sa pape chiar la 1,5 ore...nu am lapte suficient pt ea, peste zi ma descurc, insa seara si noaptea imi sunt uscati sanii...o sa continuam cu completarea de lapte praf cat de mult vom putea. ma duc sa-mi mai pun o cana de ceai pt lactatie...kiss u all! Anca, Stefan (13.01.2008) si Sofia (29.12.2012) Povestea Nasterii |
ANCA, e posibil sa ceara asa des pentru ca nu ii ajunge lapticul tau ... incearca sa ii dai completare si vezi daca mai cere tot la 1.5 ore ... eu la Honey m-am incapatanat ca nu si nu cu formula si pana la urma ( in fine, au fost si alte belele medicale) am pierdut si picul ala ... dar 2 luni am chinuit bietul copil ca era mai mult nemamcata si plansa ...
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 33+ cu Heidi Sofia
Katy82 spune:
Mamicile de nov-dec multumim de mesaj, f. frumos.
Carmentinem pumnii
Ioana fiecare bb are ritmul lui de crestere. Din cate stiu bebele tau avea deja un avans destul de mare. Ma bucur ca s-a rezolvat cu circulara. Cat are bebe acum?
32+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
anca.b spune:
mami, . asa am patit si la stefan...o luna a fost bine, apoi doar chin, copil nemancat si plans pt ca eu ma incapatanam sa cred ca productia de lapte se regleaza dupa nevoile copilului .
nu mai fac greseala asta...azi am reusit sa-i dau numai san, la 2,5-3 ore. dar deja e gata, nu mai e laptic. asa ca vom avea completare lp. 30-60 ml la masa de seara, iar la noapte un bibe intreg, de90 ml.