instilatii sau laparoscopie? sau ambele?

instilatii sau laparoscopie? sau ambele? | Autor: Adnya83

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, dupa nenumarate controale si verificari (ecografii, monitorizari ale ovulatiei), de un an de zile nu reusesc sa raman insarcinata. In noiembrie 2012 am facut o laparoscopie, unde rezultatul a fost pozitiv, nu am trompele infundate, nu am chisturi pe trompe, totul este ok. Azi am fost la un alt medic, sa mai cer inca o parere. Dupa consultatie si ecografie, mi-a confirmat ca uterul si ovarele sunt ok, sunt in preajma ovulatiei. Mi-a spus ca o posibila cauza ar fi anexite mai vechi, care au dus la blocarea trompelor. Deci mi s-a recomandat tratament de 3 luni cu zinat si indometacin, urmand ca dupa aceea sa fac instilatii 3 luni. Dar daca rezultatul la laporoscopie a fost ok, de ce mai fac instilatii? (mentionez ca sotul a fost 2 spermograme si rezultatele sunt ok si la el). Deci ma intereseaza sa stiu daca au vreun rost instilatiile dupa laparoscopie, sau este doar o strategie a medicilor de a face bani? nici nu stii ce sa mai crezi in ziua de azi...Multumesc de raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ReginaMaria spune:

Buna ziua,

Nu are sens instilatie dupa laparoscopie. nici tratament cu zinat si indometacin

dr. Hadi Rahimian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ai facut laparoscopie sau histerosalpingografie? Ca inca o laparo ar fi inutila ca prima daca trompele sunt permeabile, instilatiile deasemenea. Problema poate fi mucusul cervical insuficient, endometrul luteinizat (uter neprietenos), celule natural killer in numar prea mare...

29+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput