FIV in Ungaria 171

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

jaguar multumesc mult pt raspuns! sper sa ma mobilizez sa ii scriu un mail dlui dr cat mai repede.

Mergi la inceput

am citit ca dr PK recomanda cateva IA inainte de FIV.eu nu vreau sa fac IA din motive financiare si din cauza sanselor reduse.ce stiti?nu ma primeste pt FIV fara IA in prealabil?multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

am citit ca dr PK recomanda cateva IA inainte de FIV.eu nu vreau sa fac IA din motive financiare si din cauza sanselor reduse.ce stiti?nu ma primeste pt FIV fara IA in prealabil?multumesc

Velvet, nu e o regula cu IA,apoi FIV..
Depinde f mult de fiecare cuplu,varsta, probleme si istoric medical. PK nu are un "plan" standard ptr toti pacientii, fiecare caz, tratament, procedura sunt individuale..
De exemplu in problemele de infertilitate tubara sau spermo, nici nu se pune problema de IA.. Scriei tot ce ai vrea, nu iti fie jena..si daca nu iti convine ceva, nu esti obligata sa mergi.. Daca nu intelegi ceva sau vrei explicatii, ii scrii iar si intrebi tot ce te taie capul, nu se supara omu',,iti raspunde si te lamureste.

Mergi la inceput

jaguar multumesc mult.eram ingrijorata...chiar nu as vrea sa pierd timp si bani cu IA.a trecut destul.deocamdata la noi spermograma a pus probleme.nu am nimic descoperit eu.de-asta si voiam sa fac o histeroscopie cu dl dr.la inceput am avut teratozoospermie severa,cu 9%forme normale si nr la limita.a variat intre 15-24 mil/ml,in total 40 mil.mobilitatea a fost mereu intre 54-66%.dupa vreo 4 spermograme,la cea mai recenta cea din august avem 33 mil/ml,in total 98 mil.mobilitate a plus b 54%.forme normale 14%.teratozoospermie usoara.si m-am gandit,sfatuita si de fete destepte de pe acest forum,ca pierdem timp si bani cu IA.am bagat f multi bani in tratamente.si s-a mai imbunatatit spermograma.eu chiar as vrea sa mergem la dl dr.sper sa fie bine.

L.E. ma gandeam ca imi cere macar o IA ca sa stie ce tratament de stimulare sa imi dea.sper ca nu va face asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

L.E. ma gandeam ca imi cere macar o IA ca sa stie ce tratament de stimulare sa imi dea.sper ca nu va face asta...

Velvet, nu prea inteleg faza cu IA si tratam de stimulare pt fiv,,
dar te asigur ca sunt ff multe cupluri care nu au facut IA, ci direct fiv si tratamentul a fost avecvat..Eu una m-am agitat ca un pepsi ca de ce eu am tratam diferit fata de alte fete, ca daca, ca blabla... Dar mai tarziu am vazut ca a fost adecvat ptr mine si profilul meu hormonal,,eu avand risc ff mare de hiperstimulare,,,si in plus eu am facut declansare cu alt medicam fata de Ovitrelle, cel stiut de toata lumea,,,mai tarziu mi-am dat seama ca totul este individualizat.. Intr-adevar se poate sa te treaca de pe un medicament pe altul, ex Gonal/Merional sau invers, dar totul depinde de organismul fiecarei persoane..si apoi rezerva ovariana, calitatea materialului genetic etc..
hai k m-am intins prea mult
va tzuc si sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

jaguar am citit ca dr PK si nu numai vrea sa stie cum raspund pacientele la stimulari.eu n-am facut in viata mea nici o stimulare.cu nimic.de-asta mi-era teama multumesc mult pt raspunsuri.o saptamana usoara si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor!

Am intrat sa va pup pe toate...nu va mai enumar,ca mereu uit pe cineva

Eu joi merg la PK, la ora 9 trebuie sa fiu la el.Vedem la ce intelegere ajungem, cand voi incepe FIV si care va fi tratamentul de stimulare.Tot joi merg sa vad si cateva locuri de cazare, ca nu vreau sa stau pe capul cunostintelor...rudelor...ma simt eu mai OK asa.

Va pup,o noapte frumoasa sa aveti!

---------------------------------------------

FIV1 Szeged,aprilie 2012, dr.Zadori...nereusit!
FIV2...urmeaza in februarie 2013...cu PK

MTHFR C677T heterozigot
MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

IMI mult succes!Dosamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

imi bafta si succes enorm iti doresc si..drum bun fara peripetii si inzapeziri

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

16 +

Mergi la inceput

buna dimineata

Mergi la inceput