Ati observat?
Raspunsuri - Pagina 4
mianna spune:
sau despre lipsa prietenilor in viata reala si confundarea sentimentului cu o logare pe un forum
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Io mi's cetateanul turmentat azi , si zau ca n-am beut nika pana acum. Despre ce se vrea a fi topicul asta?! |
Eu cred ca se cade si un sondaj de opinie , va simtiti imbriciti sau imbratisati? Cit la suta?
mianna spune:
citat din mesajul lui b.nica Chiar, nu stiu ce mi-a venit, probabil am gandit ca faci un efort prea mare sa accesezi Forumul DC si care efort a dus la epuizarea unor argumente logice care sa justifice prezenta ta aici. |
scuze, nu se vedea prea bine antetul pe legitimatia care insotea somatia de a da socoteala despre actiunile si deciziile mele
JuliaSM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Eu cred ca se cade si un sondaj de opinie , va simtiti imbriciti sau imbratisati? Cit la suta? |
:))... zise matematicianul din tine, ca sa se rezolve rapid ecuatia...
Asta cu imbratisatul virtual, venind de la niste setari tehnice calduroase, imi aminteste de imaginea atasata mai jos.
Si ca sa fiu ontopic, eu am bifat sa raman mereu conectata, ca nu am vreme sa astept pana ma intampina vesele mesajele de logare cu succes.
Imi place comunitatea, altfel nu as pierde vremea pe-aici...intr-ast mare fel.
ana_25 spune:
Unii sunt dulci ca zaharul,altii sunt acri ca lamaia,si iote-asa iasa o limonada super!
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
b.nica spune:
Ana 25 ca bine le zici!
Iote cum pot unii useri sa dreaga petrecerea noastra!
Haide hai, venim aici dar ne ferim sa recunoastem cat de mult ne place!
Victoria_mami spune:
B.nica, nimeni nu a zis ca nu-i place sa fie pe dc. S-a spus numai ca nu se topesc de placere la mesajul cu logarea cu succes.
mianna spune:
nu doar ca nu ma topesc de placere, da' mai scap si cate-o injuratura printre dinti cand imi cere sa ma loghez teoretic ar trebui sa ma pastreze logata, dar deh, il mai plimb, mai schimb ip-ul, se mai blocheaza, isi mai sterge cookies...
Alizee spune:
Din comoditate, sunt in pemanenta logata. Ma plictiseste sa astept sa ma delogheze, pt ca apoi sa ma logheze.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
nelia spune:
citat din mesajul lui Mickyyy Io mi's cetateanul turmentat azi , si zau ca n-am beut nika pana acum. Despre ce se vrea a fi topicul asta?! |
Lasa ca-ti explic in privat.