Ati observat?
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Nu,nu e de rau,da` nu-mi pari a fi genul sentimentl si sensibil.Asa cum nici eu nu par a fi. Cand ai o anume perceptie despre cineva sau ceva,orice iese din sfera perceputa te face sa te gandesti la centura fotonica. |
Ca sa lamurim chestia cu perceptia: sunt o sentimentala penibila si incurabila asa ca trebuie sa-ti resetezi impresiile fata de mine!
Laura25 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui b.nica
Categoric acesta este feelingul tau dar nu crezi ca se impunea un comentariu despre dorinta ta de a te loga de acest site? |
Din fericire, doar respectarea regulilor de bun simt se impun pe aici, in rest, fiecare dupa cum simte / are chef
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Asa este setat din soft. Bine ai revenit! |
Marius dragule si tie La multi ani!
In alta ordine de idei, lasa softul d'acului ca nu ala imi da mie feelingul!
b.nica spune:
citat din mesajul lui mianna n-am inteles, trebuia sa observam noi cum te simti tu? Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Cunosti cumva termenul de "ignore"? Face asa de bine la sistemul nervos si mai ales se armonizeaza cu unele semnaturi!
eumada spune:
Pai nu-ti zisei ca te-a coborat Marius din nori?
Ei,oricine are dreptul sa fie romantic,sa aiba feelinguri moi ca matasea si pufoase ca cerul instelat(treziti-ma...).dar nu trebuie sa ceri tuturor sa impartaseasca dulceata.
Asta simti tu.....nu zic ce simt eu,nu e de rau,dar daca scriu,deturnez subiectul...
Mie imi esti draga....nu astept reciproc nic`...
b.nica spune:
citat din mesajul lui eumada Pai nu-ti zisei ca te-a coborat Marius din nori? Ei,oricine are dreptul sa fie romantic,sa aiba feelinguri moi ca matasea si pufoase ca cerul instelat(treziti-ma...).dar nu trebuie sa ceri tuturor sa impartaseasca dulceata. Asta simti tu.....nu zic ce simt eu,nu e de rau,dar daca scriu,deturnez subiectul... Mie imi esti draga....nu astept reciproc nic`... Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Scumpo, , sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti in noul an!Chiar nu ti-ai dat seama cat te rasfat pe aici?
La multi ani!
mianna spune:
citat din mesajul lui b.nica Cunosti cumva termenul de "ignore"? Face asa de bine la sistemul nervos si mai ales se armonizeaza cu unele semnaturi! |
foloseste-l cu incredere, te rog. eu n-am de ce sa renunt la lucrurile care ma amuza
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
foloseste-l cu incredere, te rog. eu n-am de ce sa renunt la lucrurile care ma amuza Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Daca iti echilibreaza "amuzamentul" toate "necazurile" este OK si este un punct in plus pt. DC!