Ati observat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu,nu e de rau,da` nu-mi pari a fi genul sentimentl si sensibil.Asa cum nici eu nu par a fi.
Cand ai o anume perceptie despre cineva sau ceva,orice iese din sfera perceputa te face sa te gandesti la centura fotonica.

Ca sa lamurim chestia cu perceptia: sunt o sentimentala penibila si incurabila asa ca trebuie sa-ti resetezi impresiile fata de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

n-am inteles, trebuia sa observam noi cum te simti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Nu

Ma intriga raspunsul tau! Este "la mishto"?

Nu este la misto, imi pare rau daca asa a parut.

Raspundeam la "Eu cand ma logez pe Forumul DC si primesc confirmarea ma simt parca as primi o imbratisare de bun venit de la niste prieteni dragi. Poate de aceea aleg sa nu fiu permanent logata."

Si ziceam ca eu nu simt asta

Categoric acesta este feelingul tau dar nu crezi ca se impunea un comentariu despre dorinta ta de a te loga de acest site?

Din fericire, doar respectarea regulilor de bun simt se impun pe aici, in rest, fiecare dupa cum simte / are chef

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Eu cand ma logez pe Forumul DC si primesc confirmarea ma simt parca as primi o imbratisare de bun venit de la niste prieteni dragi.
Poate de aceea aleg sa nu fiu permanent logata.
De fiecare data cand revin aici ma simt "ca acasa".
Categoric imi asum "rebeliunea" de a-mi "ajusta" mesajele. O fac din dorinta de a le perfectiona ca sa transmita mai bine mesajul meu,!

Asa este setat din soft.
Bine ai revenit!

Marius dragule si tie La multi ani!
In alta ordine de idei, lasa softul d'acului ca nu ala imi da mie feelingul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

n-am inteles, trebuia sa observam noi cum te simti tu?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Cunosti cumva termenul de "ignore"? Face asa de bine la sistemul nervos si mai ales se armonizeaza cu unele semnaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai nu-ti zisei ca te-a coborat Marius din nori?

Ei,oricine are dreptul sa fie romantic,sa aiba feelinguri moi ca matasea si pufoase ca cerul instelat(treziti-ma...).dar nu trebuie sa ceri tuturor sa impartaseasca dulceata.

Asta simti tu.....nu zic ce simt eu,nu e de rau,dar daca scriu,deturnez subiectul...
Mie imi esti draga....nu astept reciproc nic`...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Pai nu-ti zisei ca te-a coborat Marius din nori?

Ei,oricine are dreptul sa fie romantic,sa aiba feelinguri moi ca matasea si pufoase ca cerul instelat(treziti-ma...).dar nu trebuie sa ceri tuturor sa impartaseasca dulceata.

Asta simti tu.....nu zic ce simt eu,nu e de rau,dar daca scriu,deturnez subiectul...
Mie imi esti draga....nu astept reciproc nic`...

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Scumpo, , sa-ti dea Dumnezeu tot ce iti doresti in noul an!Chiar nu ti-ai dat seama cat te rasfat pe aici?
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ridicarea popririi pe cont fara sa platesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
Cunosti cumva termenul de "ignore"? Face asa de bine la sistemul nervos si mai ales se armonizeaza cu unele semnaturi!

foloseste-l cu incredere, te rog. eu n-am de ce sa renunt la lucrurile care ma amuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

foloseste-l cu incredere, te rog. eu n-am de ce sa renunt la lucrurile care ma amuza

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Daca iti echilibreaza "amuzamentul" toate "necazurile" este OK si este un punct in plus pt. DC!

Mergi la inceput