Buburuze de mart-apr2013(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna burtici!!!!!

De azi stam acasa!!!

Desi m-am trezit la 7 am lenevit pana la 11Am bagat putin smotru si o tura de haine la spalat.Tre sa ma gandesc ce sa fac de mancare
O sa dau si o fuga la medicul de famile pt vizita lunara si sa-mi dea reteta pt Utrogestan.

O sa mai recitesc din urma sa trec noile gravidute in lista.

Ne-am achizitionat carucior,e DHS si e gri cu verde.Nu a fost foarte scump insa nici nu am vrut sa investesc foarte mult in el.Bebe a primit de la colegi de la servici un set de 10 piese de haiutze si un carusel

De biberoanele Tomee tompee sunt si eu incantata insa si cele de la Avent mi se par ok.O sa vad la care ne hotaram.

Legat de spitalele de stat eu sunt cat de cat multumita,am fost de doua ori internata la maternitate si am fost tratata bine si in afara de medic eu nu am dat nici un ban la nimeni.Ba o sigura data am dat la asistenta de la terapie intesiva dar atat si nimeni nu s-a purtat urat cu mine.Sunt spitale si spitale....

Felicitas felicitari pt cele 30 de saptamani,incet incet incepe AMR-ul.Da...a auzit si eu mai inainte la stiri ca nu se mai da bani la maternitatile private

O zi frumoasa tuturor!!!!


Pupici

Cosmi 27+ David Andrei
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Eu saptamana viitoare merg la maternitate sa semnez contract. Sa vedem care va fi costul real... Incerc sa nu ma enervez, nu de alta, dar tot la privat o sa nasc, indiferent de costuri.
Eu azi am facut 31 de saptamani
Eu am ales Avent si pt biberoane si pt sterilizator. Le iau de pe Amazon (co.uk sau .de) si tot pe Amazon comand si carucior.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Cosminuta foarte buna alegere carucior DHS. Si eu cand am auzit de la sotul , ce DHS?! vreau ceva mai bun. Insa dupa ce am folosit si am vazut la noi la parc modele care mai de care, si la pret si la firma. Si cand am vazut cum poti sa dai o caruta de bani pentru un carucior greu si care are o gramada de complicatii inutile, am zis ca sotul meu chiar se pricepe. El vinde biciclete si a vandut mult timp si carucioare , asa ca se pricepe. E un carucior usor, practic si e foarte bun off-road, plus ca e foarte stabil si pret mai mult decat convenabil. Noi l-am dat pe a lui Miriam la un nepotel si acuma nu are rost sa-l cerem ca si el e micut inca si are nevoie. Vom lua inca unul cand o sa incep sa ies afara. Prin aprilie va fi asta, cred.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata!

Felicitas despre ce carucior e vorba?

Noi am avut un weekend plin...vineri si sambata musafiri, duminica papa ptr saptamana asta ca de obicei...azi ma odihnesc la serviciu:))

Mi-am luat si rezultatele de la analize: anemie 10.1 normal e peste 11.7 si colesterol marit 288 , normal pana in 200...asa ca tre sa incep sa iau fier, maine imi sun doctorul sa vad de care imi recomanda...cred ca si anemia asta contribuie la palpitatiile mele...ptr colesterol nu mi-a dat nik nici in prima sarcina ca si atunci crescuse dar sia revenit pana mi-am facut analizele dupa un an...sper sa-si revina si acum...

In rest sunt uimita de ce reguli mai scot astia pe nas, ultima fiind asta cu spitalele...si noi cam pe unde ar trebui sa ne facem analizele atunci? in spitale????? sa vedeti liste de asteptare atunci...

Saptamana asta schimb si io prefixul...joi implinesc 30 de saptamani si ma minunez ce repede trece timpul..am zis ca ma apuc de sortat hainute de bebe ca deja intru in fibrilatii ca nu am pregatit nik:))

Va poop! Sa avem o saptamana usoara!



Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si28+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Piscotel, eu am avut o perioada extrasistole, m-am dus chiar la cardiolog (asta fix dupa Craciun) si am facut ceva investigatii - ekg, ecografie etc. Nu era nimic in neregula, doar ca aveam extrasistole in fiecare minut toata ziua, de simteam inima in gat. Si mi-a dat Metoprolol de 25 sa iau la nevoie, adica numai daca ma deranjeaza in mod deosebit, si Panangin (eu nu luasem Magne B6, si probabil a fost un dezechilibru de minerale). Dupa vreo 4 zile au trecut palpitatiile si a scazut si pulsul (aveam si 120 pe minut). Dar si de la anemie poti sa ai probleme de-astea. Si colesterolul il am si eu un picut mai mare decat normal, dar cum ziceai si tu, se regleaza dupa.


ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Am gasit un articol apropos de nebunia asta cu decizia ministrului sanatatii http://adevarul.ro/news/societate/liberalul-nicolaescu-pus-gand-rau-spitalelor-private-1_50f3073756a0a6567e7ad399/index.html
Se pare ca va afecta mai mult sau mai putin spitalele private, cel putin cei de la Medlife afirma ca nu vor modifica deocamdata preturile. Tare m-as bucura...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:


Am vazut ca destul de multi pediatrii recomanda Avent.
Pediatra mea (medicul meu de familie mai precis) nu e fana Avent dar nu mi-a zis de ce.
Mie nu imi plac pentru ca se ingalbenesc/pateaza foarte repede (am vazut asta la prietena mea care a avut 1 biberon de la pompa Avent Despre No-Spa nu stiam ca e interzis in unele tari.
Medicii de la noi il recomanda cu caldura.
http://en.wikipedia.org/wiki/Drotaverine
Eu nu am mai luat de mult ca nu am mai avut nevoie.

[quote]
maetrialul din care este facut biberonul nu este alb transparent ca la celelalte biberoane de aceea da impresia de patat. pe mine una nu ma deranjeaza daca rezista bine la spalat si nu contine chimicale daunatoare.
cat priveste medicamentele pe care ai nostri dr le recomanda....sunt satula de comentarii de genul "da ce sunteti cadru medical?" de cate ori pun intrebari referitor la vreun medicament asa ca m-am educat singura sa caut informatii din n surse inainte sa ingurgitez ceva eu sau sa-i dau copilului.
Ultima bomba : minunatul contraceptiv Yasmin/ Yasminelle/ si mai are o denumire de comercializare care imi scapa acum, au descoperit tot dr din Franta ca este responsabil pt tulburari de coagulare, tromboze, accidente cerebrale si afectiuni ale aparatului circulator inclusiv la femei care au intrerupt administrarea de ani de zile. Asta dupa ce timp de 10 ani a fost cel mai administrat contraceptiv oral din lume.
No spa se da in Romania parca ar fi apa...asta indiferent de oras sau clinica sau dr. am vazut si la celelalte odisee. Ce e mai grav este ca se da "preventiv" cand ar trebu sa se administreze numnai in caz de absoluta necesitate. dar asta e... cam la fel se intampla si cu vaccinarea in tara asta. sapataman asta in scoli se vaccineaza contra varicelei desi copiii din clasa fiicamii de exemplu au facut aproape toti varicela anul trecut in primavara cand a fost epidemie. tara fara cap si coada!

32 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Piscotel si eu am avut colesterol marit 280 cam asa la cealalta sarcina si la 8 saptamani deja era normal, 150 sau asa ceva nu mai tin minte.
Limitele astea nu sunt pentru gravide sunt pentru oameni "negravizi".
http://www.bebebliss.ro/dhs-carucior-269a.html Asta e modelul de carucior ce l-am folosit, sunt diferite nuante.
Casandralin eu nu am luat decat o data no-spa- cand eram insarcinata cu Miriam, eram in travaliu si am crezut ca am travaliu fals si ca sa nu-l trezesc pe a meu am zis sa iau un no-spa, ca daca e fals va ceda. Si nu a cedat decat dupa ce a fost fluturasul afara.
Sa nu accepti asa ceva in ruptul capului cu vaccinul. Ii spui fetei sa nu accepte pe nimeni sa-i faca injectie si te poti duce si preventiv la dispensarul de scoala sa o informezi pe asistenta ca fata ta a facut varicela si ca daca iti vaccineaza fata o dai in judecata. Poti sa te informezi pe site-uri sunt formulare, prin care parintii dau declaratie(vezi blogul Cristelei Georgescu). Eu voi refuza vaccinul anti hepatita b la maternitate si o sa ma pregatesc si cu hartii in sensul asta.
Eu am refuzat ROR la Miriam si doctorita a fost de accord, nu a protestat deloc, a zis ca este decizia mea.
Daca copilul tau se imbolnaveste, ramane cu sechele sau moare din cauza unui vaccin, nimeni in lumea asta nu va raspunde daca tu esti de accord, asa ca o metoda buna este sa ameninti doctorii ca daca copilul pateste ceva ii dai in judecata. Nimeni nu se va baga la asa ceva. Crede-ma.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
30 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

eu am acum 92 de kg deci cel ma probabil la sf sarcinii voi avea 95 la fel ca si la primul copil . Sincer nu-mi fac prea mari griji fiindca am experienta de la fata si atunci cand m-am cantarit a doua zi dupa ce nascusem nu mai aveam nici un gram in plus fata de greutatea cu care pornisem. in total de la inceputul sarcinii m-am ingrasat fix 10kg deci stau onorabil.
despre ideiile guvernantilor nostri...ce sa mai zic atata timp cat toata lumea isi da cu parerea si nu iese in strada sa protesteze nu se va schimba absolut nimic. pai daca nu mai sunt decontate analizele am rupt-o in fericire... la stat pe langa lipsa cronica de reactivi si aparatura mai trebuie sa te lupti si cu mafia rudelor celor angajati in spital sau cu cozile interminabile, asa ca va fi groaznic.
Pe mine nu ma afecteaza la pachetul de nastere fiindca oricum nu era nimic decontat de CJAS. Stiu ca la arcadia iasi si la medlife trebuia sa aduci adeverinta de asigurat fiindca o parte din pachetul de nastere era decontat.
de azi am intrat in luna a8 -a . sapataman viitoare merg si eu la Cta sa semnez contractul. eu vaccinuri celui mic nu ii fac decat dupa varsta de 1 an.

33 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

mie imi face cu ochiul caruciorul asta:
http://www.bebebliss.ro/bertoni-carucior-rio-2-in-1.html
Mi se pare complet. nu stiu cat este de fiabil dar am auzit de bine de Bertoni.
sotul meu in schimb este reticent in a cumpara de pe net caruciorul- trebuie sa duc munca de lamurire.

33 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput