Buburuze de mart-apr2013(13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Arriana eu am dureri de burtica si contractii BH aproape fara incetare si se pare ca nici acestea nu sunt bune in exces.
Biberoane mie imi plac f mult acestea si sunt compatibile cu alaptarea la san

http://reclama/detalii.php?cod=TT17
pupici

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 29+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

eu am biberonul de la pompa- Avent - si are incluse in trusa si 2 tetine asa ca pana dupa ce nasc nu cumpar biberon. In schimb cred ca maine am sa trag o fuga pana la Braila la mall sa vad ce reduceri au la H&M poate gasesc ceva dragut pt mine si bebe. Nici eu nu pot sa stau mai mult de 15-20 de min in picioare si am delegat marea majoritate a treburilor casnice sotului si fetei. Mai rau este ca am o stare aproape continua de nervi- ma enervez din orice si cum nici inainte de sarcina nu eram cea mai calma din familie....e cam nasol.
In continuare sunt in dubii cu nascutul -stat sau privat- dar sotul mi-a spus sa mergem si la Cta sa vedem cum e si dupa aia sa i-au o decizie. La stat...ca la stat inafar de mobilier nu s-a schimbat nimic.
Din ce am citi de la americani am intes ca acele contractii false - Braxton Hicks nu trebuie sa depasesca o jumatatea de ora maxim 45 de min pe zi. La mine tin cam 20 de min, seara in general. Ziua nu prea am avut.
Elena - merci pt curs. am sa-l studiez ca si la prima nastere am folosit tehnica Lamaze desi moasele se uitau la mine ca la tren ca nu pricepeau ce fac...eu o tineam pe-a mea si a fost bine.
Felicitas ma bucur sa aud ca la voi este bine la stat...tare asa fi vrut sa fie asa si la Galati dar la noi saracia si prostia au facut din oameni niste robotei care reactioneaza numai la hartii imprimate de Banca Nationala. Asta e...mama ei de tara!
Fetele care luati No spa - aveti grija ca in ulte tari din vest - alea care mai fac si studii de impact asupra oamenilor - acest medicament s-a restras sau chiar este interzis - ex. Franta, Belgia.
Intrebati de alternative sau alte medicamente care au substante active mai blande cu bebe.

32 +
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

http://www.all4baby.ro/produse/1757-tommee-tippee-biberon-tetine-anticolici.aspx

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 29+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Eu nu am avut inca contractii BH dar mai bine sa nu am dc imi faca mai mult rau...si eu am avut dureri de burtica pe la 18-20 de sapt si am scapat de ele cu gynipral si injectii de 3 ori pe zi cu no spa si scobutil.Slava Domnului ca acu nu ma mai doare decat rar.
Nu functioneaza linkul pt biberoane:(

26+ cu Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Arriana sper sa mearga al 2-lea link

Am inteles ca contractiile BH sunt chiar benefice dar la mine burtica este aproape mereu tare si de aceea s-a deschis iar colul. Sper sa fie bine pana la urma


Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 29+ Mara Gabriela
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Da merge al doilea link,sunt f faine si astea...azi mai merg sa vad ce mai gasesc si ma hotarasc si eu:)
Eu sper sa am cat mai putine sa nu se deschida si la mine colul:(

26+ cu Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna burtici
Nu am mai intrat demult pe aici......sper ca a-ti avut o vacanta placuta. Eu mai merg o saptamana la spital si apoi intru in prenatal. Am avut probleme mari cu stomacul, cred ca am si slabit, pana acum am doar 3 kg in plus, dar Rares a crescut de pe 20 dec pana pe 10 ian 600 gr.....a ajuns la 1350 gr.....sta numai in ficatul meu.
altfel m-am apucat de cumparaturi pentru bb.....mai e putin pana iese la lumina.

Roxy, mamica fericita de Diana (20.04.10) si cu Rares 26+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_tm spune:

Fetele, nu stiu daca ati vazut asta:

Eugen Nicolaescu: Vom sista finantarea din bani publici a spitalelor private
de V.M. HotNews.ro
Sāmb#259;t#259;, 12 ianuarie 2013, 15:36 Actualitate | Esen#355;ial
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, afirma ca prin contractul-cadru care va intra in vigoare de la 1 martie va fi sistata finantarea din fondurile CNAS a unitatilor spitalicesti private si astfel spitalele publice vor avea un buget cu aproximativ 10% mai mari.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13989632-eugen-nicolaescu-vom-sista-finantarea-din-bani-publici-spitalelor-private.htm

Practic, nu se mai deconteaza nimic la privat. Eu oricum nasteam la stat, dar nu mi se pare normal sa nu ai de ales, mai ales ca noi contribuim cu totii!!

26+ Bebe Tereza

Love is all around...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Fetelor, cand citesc ce spuneti de greutate, ma apuca depresia . Eu am luat 20kg pana acum, cu toate ca am mancat normal, in primele luni chiar nu am putut sa mananc dulciuri, iar in rest multe fructe si legume, putine grasimi, mancare gatita de mine acasa... E adevarat ca am pornit cu tratamentul pt FIV care mi-a adus niste kg din start, mai am si o tiroida minunata care nu ma ajuta... Imi doresc numai sa fie bebe sanatoasa si sa n-am probleme la nastere, ca de kg scapam noi apoi. Eu nu am probleme cu colul, ultima data era 5cm si inchis, cu toate ca am cam exagerat cu efortul fizic. Nu am nici contractii, doar niste dureri ingrozitoare de oase/articulatii in zona inghinala si ceva dureri de spate (dar mi-am luat centura, si ma ajuta oarecum). Noi avem eco de morfologie trim3 pe 21 ian., si nu mai am rabdare deja.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Burtici dragute,

Va salutam si noi cu drag, dupa o mica petrecere pe care am dat-o acasa, un Sf Ion sarbatrit mai tarziu(ziua de nume a sotului). Am avut 3 bebelusi printre invitati si a fost foarte dinamica seara. Si eu am stat sa gatesc cam mult, pt ca-mi place, dar o sa fiu mai ponderata. Simteam cum mi se intarste burtica.

Piscotel cel mic, sa traiasca si sa creasca mare si sa aduca bucurii!

Liza, bine ai venit! Ma bucur sa te vad si aici. Mergem la acelasi curs intr-adevar si cred ca am stat chiar alaturi :)

Vestea asta cu sistarea finantarilor ma agita, ca ar insemna sa mai adaug 2800lei la o nastere normala, in cel mai nefericit caz. E cam prea mult :(

Multam de linkuri despre biberoane, si eu vreau sa incep sa cumpar trebursoare utile si la pret avantajos, si bineinteles, chestii recmandate si bune :D

Va si s-aveti duminica faina!

Happy 28+ cu o buburuza

Mergi la inceput