Facebook...necesar?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pentru mine facebook e util. In primul rand e legatura cu colegii mei de facultate, actuala. Avem un grup privat unde discutam diverse. Eu fiind mai putin la scoala, mi-e foarte util. Tot pe FB, dar pe mesaje private, stam de doi ani cu o colega de facultate cu care sunt mai apropiata si discutam subiectele de examen. Mie mi-a prins foarte bine, fiind izolata de restul, a fost singura posibilitate sa comunicam si ne-a prins bine la amandoua. Comunicam si acum, eu sunt acasa si ea in orasul in care studiem, ne pregatim iar de examene si dezbatem subiectele. :)

Apoi am familia acolo. Pun poze, familia mea la fel. Nu sunt la liber pentru oricine, sunt pentru familie si prieteni. Ne mai scriem si emailuri, desigur, vb la telefon si ne vedem din cand in cand...dar asta e ca o conectare zilnica.

Mi-am reintalnit colegi de liceu de care nu mai stiam nimic de 20 si ceva de ani. Nu am avut nicio intalnire de cand am terminat liceul. Nu ca am povesti nu stiu cat, dar stiu pe unde sunt si ce fac.

Mie nu mi se pare nimic aiurea la FB, am atata libertate cata doresc, atata intimitate cata vreau, nu ma deranjeaza nimic atata vreme cat ma "acopar" cat de mult pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

depinde si de cum utilizezi FB-ul. la inceput aveam 10 prieteni care postau din an in Paste si ma intrebam cum de are FB asemenea succes, ca mie mi se parea absolut infiorator de plictisitor.
insa ulterior am descoperit ca pot include spre ex. toate ziarele locale, televiziunile de stiri si astfel am un fel de rezumat al celor mai importante stiri, am mai adaugat tot felul de pagini de FB de genul psihologia copilului, educatie, goblenit, protectia animalelor etc, tot ce m-a interesat cat de cat si asa devine mult mai interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa e, uitasem de ziare si bloguri de interes. Plus site-uri din tot felul de locuri unde am calatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Iar daca lucrezi in marketing/comunicare, e obligatoriu FaceBook-ul, nu-l poti evita nici daca vrei (deh, fiecare meserie vine cu riscurile ei). Eu il consider foarte util pentru aflat nenumarate lucruri (de la politica externa la concertele din oras), pentru promovat diverse cauze (in cazul meu, umanitare si feministe :)) si pentru tinut legatura cu diversi oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

sunt de aceeasi parere cu majoritatea userilor-Facebook arata exact ceea ce permiti tu sa arate.insa pentru aceasta e necesar sa inveti foarte bine utilizarea retelei si sa exersezi si actualizezi mereu.sunt o multime de setari pt a face private sau personalizate postarile,fotografiile sau video-urile .

dar cred ca este si o foarte mare poarta spre socializare,mai ales daca esti o persoana statica,sau datorita imprejurarilor nu poti socializa decat in mediul virtual.te ajuta sa dai sau sa obtii multe informatii in acelasi timp,sa vizualizezi foarte usor si rapid paginile care te intereseaza,te poti abona si le ai mereu sub ochi.......asta bineinteles in cazul in care nu te afli la o ora in care traficul e ingreunat (caci,nu-i asa?? toti suntem impotriva Facebook,dar majoritatea il ( o?? ) folosim )

-----------------------------------------
ALEX va cere din nou ajutorul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176454&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

iata...

comunitatea desprecopii

https://www.facebook.com/DoneazaViataAlinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176699" target="_blank">Caravana desprecopii...
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput