Cresa Micul Fluturas - CRESA ORORILOR!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VigilentMum spune:

Ma bucur ca altii ar fi mai vigilenti decat am fost noi. Ma repet, inca o data - si daca noi am gresit, asta e un motiv sa nu sesizez problema, sau ar insemna ca nu e adevarat ce relatez?

Plus, mi-e foarte greu sa dau absolut toate detaliile cum de am ajuns sa dau copilul acolo si cum de l-am lasat o perioada atat de indelungata, intrucat a fost o conjunctura de factori, la fel ca la toti ceilalti parinti de altfel. Nu am ramas acolo de multumiti ce eram si pentru ca nu am sesizat nereguli, ci pentru ca nu am avut alte alternative.

Sunt mult prea multe detalii de dat, care de altfel mi-ar clarifica si identitatea in mod foarte cert, asa ca ma opresc aici. Treaba fiecaruia daca vrea sa riste sa-si duca acolo copilul sau crede ca lui nu i se poate intampla in alta parte. Cine mai vrea informatii, ma poate contacta pe mesageria privata.

Eu una am spus doar adevarul, asa cum l-am extras din experienta proprie si din declaratiile a peste 12 alte persoane. Prin urmare, treaba voastra daca ma credeti sau nu, eu sper sincer sa nu mai pateasca nimeni ce-am trait noi cu astia micii ai nostri.

Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaIC spune:

Aceasta cresa era pe lista noastra, dar datorita tie am sters-o, multumesc, cred ca este adevarat ceea ce ai relatat tu. Dar mai sunt copii inca acolo? Parintii acelor copii stiu ce se intampla? Am observat ca inca se mai fac inscrieri la aceasta cresa/gradinita, cum este posibil? Ce se mai intampla? Te rog mai actualizeaza situatia si tine-ne la curent ca sa ma exprim asa, cred ca mai sunt si alti parinti interesati de ce se intampla.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttv spune:

Dragi parinti, luati aminte, cine are ochi sa vada si cine are urechi sa asculte. Trebuie sa apreciati gestul si curajul aceste mame. Intradevar pare incredibil, dar nu este asa. Nici nu va puteti imagina ce se poate ascunde sub un chip angelic si o vorba suava. Intradevar, supravegherea video poate fi utila, dar daca acea camera video este plasata in asa fel incat sa te lase sa vezi doar ce trebuie si mai este inchisa si atunci cand nu trebuie sa vezi numic ... ce folos?!
Felicitati Vigilent Mum! Ati fost foarte curajoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VigilentMum spune:

Dragi parinti, cresa si afterschool-ul cred ca functioneaza in continuare, ca dovada a tupeului fantastic de care da dovada doamna respectiva. E posibil sa mai fie 1 sau 2 copii din vechea grupa, eu una am anuntat pe toti parintii ai caror contacte le-am avut sau care m-au contactat ei pe mine sa discutam. Tocmai de aceea am si postat pe forum, pt a exista informatia si in spatiul public si vorba aceea, cine cauta gaseste. Daca sunt parinti care au in vizor cresa respectiva, este imposibil sa nu gaseasca acest post.

Nu stiu daca va fi inchisa sau ce masuri vor lua autoritatile sesizate de parinti pt a remedia situatia. Cert e ca pt binele celor mici nu te poti baza nici pe moralitatea patronilor, nici pe vigilenta autoritatilor, ci doar pe noi parintii, sa ne ajutam reciproc cu informatii si schimb de experiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaIC spune:

Ce se mai intampla cu aceasta cresa? Am incercat sa mai intru pe site si a aparut o eroare de genul: "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/regatula/miculfluturas.ro/wp-includes/pomo/mo.php on line 186"
S-au luat masuri impotriva celor intamplate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui CameliaIC
Am incercat sa mai intru pe site si a aparut o eroare de genul: "Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/regatula/miculfluturas.ro/wp-includes/pomo/mo.php on line 186"

Serverul respectiv are buguri purici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costy_ony spune:

Si eu am avut copilul la aceasta gradinita si o sustin pe vigilentmum. Problema este ca am fost mintiti pe fata fara nici o remuscare. Nu stiu ce s-a intamplat cu gradinita/cresa dar au disparut si contul de facebook si site-ul.
! Important : Mare antentie in grija cui va lasati copii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaIC spune:

Ce se mai intampla cu aceasta cresa? Am observat ca este din nou activ site-ul si se fac inscrieri, chiar asa, nu s-a luat nicio masura impotriva a ceea ce s-a intamplat?

Mergi la inceput