Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 6
Bobitza_85 spune:
Buna fetele,
Uitandu-ma la ce ati scris ma intreb oare mie de ce nu mi-o fi zis dr sa fac Torch-ul? Poate imi zice maine, cine stie ?! Inteleg ca asta se face acum, la inceput.
Andra bine ai revenit!
Mie mi-au iesit f bine analizele, inclusov calciu, fier, etc si cu toate astea iau Elevit, asa cum am mai spus cu alte ocazii, pt ca acesta contine toate vit si mineralele. Ne ajuta si pe mine si pe bebe. Eu mananc f multe fructe si incerc sa am o alimentatie corecta si variata, insa nu intotdeauna asimilam corect sau poate cantitatea de vit din alim nu e suficienta, asa ca din punctul meu de vedere aceste " suplimente" sa le spun asa sunt bine venite. Rau clar nu pot face.
Am obs ca de cand mananc cereale cu lapte sau iaurt si beau suc de citrice ies la Wc ok...
Va pup pe toate!
Alexandra 7+
Bobitza_85 spune:
Dragelor, voi ce mai gatiti/ papati?
Eu am prins asa o repulsie fata de mancare... ma hranesc ca asa trebuie dar foame nu imi e...si atunci bag mai mult fructe si cereale...
Acum m-am apucat sa fac o ciorbita din sir si ciolan de porc cu zeama de varza si leustean :) De, eu sunt olteanca si imi plac acriturile
Chiar visam la o astfel de ciorbita si numai bine ca au taiat ai mei purcelul si am umplut congelatorul cu carnita BIO
Voi cu ce va delectati zilele astea?
Alexandra 7+
amaliaro spune:
Buna dimi burticute cu stelute
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
stefana0909 spune:
Vai, Bobitza, mi-ai facut o pofta ...!Si eu sunt tot olteanca si sunt lesinata dupa ciorbele cu zeama de varza. Dar, desi sotul meu e tot oltean, lui nu-i plac, dar mai scap asa niste zeama la perisoare! Eu azi m-am gandit sa fac o ciorba de linte cu afumatura si leustean, dar dupa ce vin de la eco.
6+
amaliaro spune:
Stefana staucumintei cu mami se uita la desene
Bafta azi la medic si celorcare merg azi la medic
amalia tsakoniati
13+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
betty200 spune:
Buna dimineata fetelor (asa mai pe la amiaz')
Eu am venit de la masuratorile de 12 saptamani, maine am dublu test si drytestul
Noi avem 6,2 cm, suntem mai mari cu 2 zile decat calculul tinand seama de ovulatie, translucenta nucala e 1,1 mm, a zis si medicul asta ca pana la 3 mm e ok si ... in proportie de 90% suntem fetita. Placenta e fundica si posterioara deci ok.
12+
olimp spune:
andra , paula am sa intreb si eu azi cum fac cu utrogestanul..
bobitza ciorbita acra !!! yammmmyyyy , si mie imi surade , sa sti ca si in ardeal se consuma ciorbitele acre
betty o fetita , super....
mie nu mi-a dat suplimente de fier dar oricum saptamana viitoare merg la medicul de familie si am sa intreb daca e necesar sa iau .
dar calciu luati ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
paula_m spune:
Betty, ce ma bucur pe vestile bune!! Deci e fetita!!
Eu puteam sa jur ca dry testul e acelasi lucru cu dublu testul, dar unii sustin ca nu, in timp ce pe alte site-uri apar ca urmareste aceleasi anomalii... Dar nu inteleg de ce le faci pe amandoua.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Bobitza_85 spune:
Felicitari Betty! Ce frumoooos sa ai fetita :D Bine ca si daca era baietel era frumos dar parca fetita e si mai si :D
Gemenuti, stati cuminti acolo la mami in burtica si cresteti sanatosi! Pupici pt Atena
Olimp, esti cam departe draga mea ca te invitam la o portie .
Nu mai postez de-astea cu mancare ca poate va fac pofta si nu trebuie. Imi pare rau daca am creat neplaceri
Va pup!
Alexandra 7+