Delfinasi jucausi de iulie-august (97)
Raspunsuri - Pagina 3
baby78 spune:
Felicitari Alinaaaaaa!Sper sa fie totul asa cum iti doresti! Uite ca se adevereste ca un sut in fund e un pas inainte....Esti ambitioasa si asta inseamna mult! Bravo mamica draga 
paula_m spune:
La fel va doresc si eu!! Week-endul ala linistit!!
Raul nu mai vrea s aiesim afara, il imbrac cu tipete si urlete, parca-l tai asa tipa " nu merg afara!!! ajutor!!!!"
, si daca reusim sa iesim, nu mai vrea sa intre in casa, aceleasi tipete si urlete.
Si foloseste f des cuvantul ajutor!! Mi-e sa nu-l ia vreun vecin in serios si sa ma trezesc cu Protectia Copilului pe cap. 
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si
12+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Alice_Elena spune:
La fel face si mara, paula. Dar nu zice ajutor, zice "te ooooooog" si face si un gest cu mainile :))
imaya spune:
Bine v-am regasit in noul an!
Sa aveti un an nou extraordinar!
Vad ca ati petrecut linistit trecerea in noul an, si noi la fel, acasica la caldurica :))
Andrei a dormit de seara de la 10.30, pe la 2 m-am bagat si eu la culcare. Vad ca si acum dupa 2 saptamani de vacanta tot la 10.30 se culca, musai sa schimbam programul caci de luni incepe cresa.
Va pup.
paula_m spune:
Neata
e gata!! Va astept!!
Asa rau imi pare ca nu mai se scrie aici...abia acum mi-am dat seama, ca tot ce am scris pe FB se cam pierde. Daca vreau sa stiu cum a fost Raul in primul an de viata, ma uit aici, si aflu tot, si ce am uitat...dar din al2lea an de viata, nu am mai prea scris si s-au pierdut multe. Asa ca, revin aici...macar ramane aici si stiu unde sa caut!!![]()
Asa, ca haideti in povesti, sa nu vb chiar singura ![]()
12+
poze
Alice_Elena spune:
Eu sunt ma uit la naufragiatul. Asa e paula, si eu mai scriu aici cand e cateva ceva mai imp ca se pastreaza. Ieri am scris (la bulgarasi) bilantul lui radu de 1an.
Mi-e foame si n-am inspiratie la scris ![]()
paula_m spune:
Alice, si cum s-a terminat anul lui Raducu? Comparativ cu Mara? E adevarat ca copilul 2 se dezvolta mai repede ca primul copil?
Raul mai nou toate cuvintele le articuleaza...nu stiu ce l-a apucat. Spune Mosul Craciun, pisul, Bogdanul, etc. Ma distreaza de mor cand il aud cum vb![]()
Si in plus refuza orice mancare fara carne. Ieri i-am facut vinete, mi-a luat 1/2 h sa-l conving sa guste, inclusiv i-am spus ca contine carne, dar nu se vede, si dupa ce a gustat a mancat, dar tare greu s-a lasat!!
12+
poze
Alice_Elena spune:
Ma uit in agenda si iti zic. Sunt cam pe acolo. Parca el zice mai multe. Azi striga "mana, mana", cred eu ca o striga pe mara ![]()
Pai Mara cand se refera la un lucru de-al lui radu spune "e masina uducui". Il articuleaza :))
adrianaBuc spune:
neata
Feteleeeeeeee, Natalia a facut aseara primii pasi singura! M-a apucat plansu' realizand cat de mare s-a facut!
De azi am reintrat la dieta! trebuie sa scap de kilele astea in plus. Sa revin si eu la o oarecare forma.