Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
sorinacicos spune:
Buna dragi burtici!
Mycya - imi pare rau pentru vestile primite dar inca mai sunt sperante. Doamne ajuta ca vestile de luni sa fie mult mai bune.
Geo - bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
Ankylya - insanatosire grabnica. Ai grija de tine.
Ieri am fost la eco si am aflat ce se ascunde in burtica - o fetita.
Legat de kg si eu sunt in top cu vreo 6 in plus pana acum. Sper sa nu ajung la 20. Incep sa ma deprime cantarul si oglinda. Dar sanatosi sa fim ca scapam de kg in plus (incerc sa ma incurajez)
V-am citit in ultimul timp dar nu am scris pentru ca nu am avut o stare de spirit prea buna. De sarbatori am simtit din plin lipsa celor dragi.
Cam atat deocamdata. Merg la bucatarie sa imi termin mancarea.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 20+
simcri spune:
Mycya Carmen a spus corect ce sunt artefactele, sunt imagini false aparute datorita erorilor aparatului sau unghiului incorect de observare, un con de umbra etc. Cel mai bine astepti rezultatul unui aparat mai performant.
Ankylya pentru nas poti sa folosesti apa de mare, ar trebui sa fie in concentratie hipertonica ca sa desfunde nasul, apoi poti face inhalatii de apa sarata, intr-un litru de apa clocotita pui o lingura cu varf de sare mare si inhalezi vaporii, poti pune si un 2-3 picaturi de ulei mentolat, ulei de eucalipt, asta ar trebui sa ajute, mierea este foarte buna pentru gat, daca vrei sa folosesti lamaie fa limonada cu miere, lamaia singura irita si mai tare gatul, daca faci febra ia paracetamol, sau fervex care contine si paracetamol si vitamina C, pentru bebe face mult mai rau febra decat pastila de paracetamol, mai poti lua si oscilococcinum 1 doza dimineata una seara timp de 3 zile, pentru tuse poti lua ca si sirop Stodal.
mcoca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Sorina felicitari pentru printesa, se echilibreaza balanta |
Felicitari Sorina!
De acum in colo numai fete ar trebui sa apara. Tin pumnii Simcri sa fie roooz.
Vicky, Printzesone and BB (22+)
Monik86 spune:
Hello dragele mele!
Mycya, sunt alaturi de tine, speram ca Dumnezeu te va ajuta. Foarte bine ca te duci la alt ecograf, e intotdeauna bine sa ai o a doua opinie, pe mine m-a ajutat mult la inceputul sarcinii, pentru ca si mie initial mi s-a spus ca s-ar putea sa fie o problema. Doamne ajuta sa fie bine!
Ankylya - mie mi-a recomandat dr in caz de raceala o tableta vitamina C de 1 mg/pe zi si o tableta paracetamol/zi, ca sa evit febra, care e periculoasa.
Acid folic am luat pana la 12 saptamani, dupa aceea mi-a zis doctorul ca nu mai e cazul sa iau. In continuare iau Elevit Pronatal odata l 2 zile, asa mi-a fost recomandat de prin a 6-7 sapt de sarcina.
Cu constipatia mai am avut si eu probleme de cand sunt gravida.
15+
Kabecka spune:
Acid folic am luat si eu pana la 12 s. Acum mai iau magneB6,2 capsule/zi.
Asta cand nu uit, ca in general iau una si apoi uit de a doua.
Eu sarcina trecuta aveam niste carcei ingrozitori noaptea la picioare. Parca mai spre sfarsit aparusera.Cauza este lipsa de magneziu, daca nu ma insel.
Acum am avut o singura data.
Sorina, felicitari pt fetita!
Daca incep fetitele, ar trebui sa ma astept si eu la una.
Iris1211 spune:
Astazi am primit de la o mamica de baietel o gentuta cu hainute printre care vreo 20 de body-uri, 25 caciulite si 20 de manusi. Sunt fff dragute si le-am tot admirat incontinuu.
La majoritatea scrie 56 pe eticheta, dar mie mi se par f mici, asa ca va intreb pe voi cele ce sunteti deja mamici: 56 nu-s prea mici ca marime?
20 + cu
mcoca spune:
Iris, m-ai distrat. 56, inseamna 56cm, deci pentru o luna. Adica le poti da de la nastere pana la o luna. UN bb la nastere are 50cm in medie
Vicky, Printzesone and BB (22+)
carmen333 spune:
Iis, eu am fost sfatuita sa am si pentru maternitate hainute de 1 luna, unii nu incap in new born.
Banuiesc ca va trebui sa anunti sa nu primesti si cadou hainute de 1 luna. Mi se par foarte multe.
Am primit si eu hainute, de fapt trebuie sa merg sa le iau. Am timp sa le spal, calc, le asez in raft. E de preferat asa, sa dau banii pe altceva, gasesc eu pe ce.