Atentie! Se-nchid usile!

Atentie! Se-nchid usile! | Autor: capcaunul

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da,si?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cam asta au trait unii romani

cu cateva statii inainte (in secolul trecut)
https://www.youtube.com/watch?v=6oP1UfZDGwg

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176100&nm=Calatoria-lui-Mos-Craciun" target="_blank">Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator![/size=1]
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ramaneti on topic va rog. Atentie la regulament! Daca doriti desigur. Alegerea va apartine.

Mergi la inceput

Eu incerc sa inteleg ce rost are articolul ala.....

Ca rusii nu ne agreaza?Ca sunt si la ei(altii) si la noi planuri si lucrari neterminate de 20 de ani...ca daca-si pun mintea rusii ne rad de pe fata pamantului?
Sau Capcaune ,faci aluzie la USL care e alcatuit din PSD+PNL iar PSD-ul este de stanga,implicit comunist,implicit spre rusi?Asta e faza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Incearca nu e o problema dar la prima iesire in decor - voi aplica regulamentul.

Mergi la inceput

recunosc,e greu sa-mi dau seama ce a intentionat articolul....am impresia ca a fost pus doar ca sa aduca putina culoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Urmeaza www.hotnews.ro/stiri-international-13900238-video-sankt-petersburg-fost-inaugurata-statia-metrou-bucuresti.htm" target="_blank">statia Moscova, cu peronul pe partea stanga.

De ce nu?...poate intr-o zi vom deveni iar prietenari...
Acum cateva luni parca a mai fost o prostie de genul asta care mi-a atras atentia... de parca ar cauta sa se bage in seama cu noi...

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

era si in Berlin un bulevard Eminescu, unul din cele mari.
nu stiu daca mai e si acum.

mie mi se pare misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
Eu incerc sa inteleg ce rost are articolul ala.....

Hai ca-i buna! Zi-mi ca nu te-ai bucura daca printesa Kate o va numi Eva-Maria pe viitoarea lor fiica. Eu unul ma bucur ca o statie de metrou din Rusia poarta numele Bucurestiului. E ceva ca din cele numai 67 de statii din Sankt Petersburg una sa aiba numele capitalei noastre si nu Budapestskaya sau Washingtonskaya. Aveau la indemana cateva mii de nume de orase din Rusia, sute de nume de capitale de pe mapamond, zeci de nume de maresali, mii de generali si alte mii de nume de eroi sovietici sau taristi, pentru toate gusturile patriotice, mii de nume de scriitori, pictori sau compozitori rusi sau de savanti, balerini, sportivi samd. Si cu toate acestea au ales numele ... Bucuresti.
De fapt, este numele strazii de deasupra.

Citat:

Ca rusii nu ne agreaza?

Daca nu ne agreau deloc, n-ar fi dat numele de Bucuresti vreunei statii de metrou. Si ar fi redenumit si strada ...

Citat:

Sau Capcaune ,faci aluzie la USL care e alcatuit din PSD+PNL iar PSD-ul este de stanga,implicit comunist,implicit spre rusi?Asta e faza?

Faza e ca esti tot cu gandul la politica si vezi aluzii peste tot.
Conform filmuletului video de prezentare a statiei, Bukharestskaya are peronul pe partea stanga. E adevarul gol-golut si de netagaduit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Cool...Capcaunule, oricat m-a amuzat ideea cu peronul pe partea stanga, trebuie sa iti marturisesc ca am impresia ca e mai degraba o regula generala. Chiar si aici in Germanika, peroanele sunt pe partea stanga, desi nemtii sunt mai degraba de dreapta

Editez sa corectez greselile gramaticale...deh e de la prea multi carnati

Mergi la inceput