Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
dnapotecuta spune:
Pe Vlad l-am simtit prima oara... tineti-va bine... la 21 saptamani!!!!!! Si atunci saracul copil, si-acum imi aduc aminte in ce hal facea si cine stie de cand se sucea la acolo si eu ziceam a am gaze si alte cele. Stateam intinsa pe spate dimineata, in pat cu burta la sore si s-a ridicat efectiv. De unde probabil eu fiind si mai plinuta cred ca acolo a fost nesimtirea. Acum sper sa recunosc mai devreme falfaielile de pestisori.
Alina 13+
Bobitza_85 spune:
Buna fetele,
Bun venit si sarcina usoara, Marie!
Multumim pt mesaje "dnapotecuta" :) Mai ales pt mine, aflata la 1 sarcina, sunt de mare interes informatiile date :D
Ma bucur sa va ca ne-am mai linistit toate, parca lucrurile incep sa se aseze la fiecare!
Trebuie sa fim optimiste si sa avem grija de burtici.
Eu sunt happy ca nu ma mai doare burtica decat fff rar, acum insa am inceput cu greata... mai ales dimi. Dar ma linistrsc repede gandindu-ma ca asta e semn de la "Minunica"...e agitatie acolo, se dezvolta... pe mine ma apuca panica daca nu ma dor sanii, burtica, nu am greturi... ceva trebuie sa se intample tot timpul
Va pup!
6+
amaliaro spune:
Fetelor si eu cred ca il simnt pe cel de sus azi asa tare ca m am speriat si am tipat
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
amaliaro spune:
dnapotecuta sunt cumintica din august ca eram asa de hormknata inainte de Fiv si stresata incat nu ma gandeamdecat sa iasa bine
amalia tsakoniati
12+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
paula si eu iau utorgestan si nu l-am intrerpt pentru recoltare , cu putina grija se poate recolta urina fara probleme , eu m-am catarat in vana sa pot sta cat mai cracanata si sa nu improsc pe jos
cu contipatia , mi-am luat prune uscate si suc de mere natural 100% sper sa mearga , mi-mi prea place ceaiul de musetel , bine ca se gasesc remedii pentru fiecare
cu circlajul am inteles , iti da de veste , cu dureri , ma intrebam si eu ...
betty stiu ca suna ciudat dar si eu cred ca il simt , nu sunt gazele de vina e o alta ciudata senzatie pe care nu am mai simtit-o in viata mea , parca ar fi un fluturas care da din aripi , de vreo 3 ori am simtit si asa pe la 10 saptamani s-a intamplat prima data , e oare posibil sau imi da tarcolape paranoia
si din cate stiu fetele aflate la a doua sarcina il percep mai usol pe al doilea
bibita uf greturile astea , lasa ca scapi si tu ...si eu ..toate incet incet
danapotecuta multumin de info , mai ales pt cele ca mine aflate la prima experienta
amalia ai tipat ! ii sperii pe bebei
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
Mony08 spune:
betty200 nu te ingrijora,cum au spus si fetele,se produc atatea transformari in corpul nostru .... Eu am dureri tot timpul,asa ca m-am obisnuit.
Paula eu sunt sigura ca l-am simtit pe bebe. Prima oara a fost acum o saptamana cand stateam pe spate,am simtit asa ca o zvacnitura. Apoi a fost odata cand stateam in picioara si am stranutat,atunci l-am simtit bine de tot,in rest de obicei cand stau pe spate intinsa in pat il simt. Ma bucur sa aud ca nu sunt singura,si ca avem niste bebei activi.
Eu sunt printre cele care s-au bucurat enorm cand am nascut. Pentru mine prima sarcina a fost f grea,imi doream nespus sa treaca odata timpul si sa-l tin pe bebe in brate. Toata sarcina a fost cu dureri groaznice,mai mult la pat decat la plimbare,cand ieseam putin,oboseam repede,mi se facea rau. Odata am speriat niste doamne,nu mai stiu aveam o treaba sa depunem niste acte,si am simtit ca mi se face rau,am apucat sa-i spun sotului ca mi-e rau,si a fost pe faza sa ma prinda cand am lesinat.Asa rau s-au speriat femeile din birou,ca mi-au spus sa stau linistita acasa ca imi rezolva ele totul si ma suna cand sunt gata actele.
Asa ca la mine cand am nascut,am nascut la 36 de saptamani,a fost o usurare. Imi aduc totul aminte ca si cum ar fi fost ieri,a fost minunat sa-mi vad copilasul si sa vad ca este bine .
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+
betty200 spune:
Mony exact asa si eu, cand stau pe spate intinsa simt cel mai bine. Dar de putina vreme mai rar simt, am impresia ca a urcat uterul putin si deja a dat in zona cu grasime masiva ca eu am un colac sasatos pe burta.
Apropo de asta stiti povestea: "am facut 2 colacei de Craciun ... pe burta"
11+
mstefania spune:
Seara buna!
Multumesc Moni!
Fetelor, acum nu vreau eu sa va fiu Gigi contra dar mai ales fetele care sunt la prima sarcina nu zic ca e imposibil sa il simtiti pe bebe dar totusi este muult prea repede, la prima sarcina inainte de 16 sapt mai bine zis 18 cam greu il simtiti pe bebe, dupa ce il veti simti va veti da seama de ce am zis eu :)
Chiar ieri citeam o chestie, ca cele care sunt la a doua sarcina muschii fiind mai lasati dupa primul copil, copilul este plasat mai jos in uter si un ,,inconvenient" este ca va apasa mai mult pe vezica si de aici drumurile mai dese la baie, cel putin in cazul meu, merg deja de 2 ori la baie pe noapte ceea ce la Teodora a fost mult mai tarziu.
Uneori si eu am senzatia ce il simt dar stiu ca e prea devreme, dupa 14 sapt stiu sigur ca il voi simti destul de bine. La eco s-a vazut asa de bine cum facea tumbe, dar e asa de micut 58 de mm ...
Stefania 12+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)