Bine v-am gasit, membra noua!
Craciun fericit si la multi ani tuturor Stefanilor!
Am emotii sunt noua pe acest site, nici nu stiu unde sa scriu sa nu stric bunul mers al discutiilor!
Sunt Geanina , in curand voi implini 31 de ani , sunt din Targoviste si imi doresc nespus de mult sa devin mamica!
Ma primiti si pe mine in gasca voastra?
Raspunsuri
marius spune:
Buna Geanina si bine ai venit printre noi! Eu zic sa lasi emotiile deoparte si sa discuti libera pentru ca nu ai ce sa strici pe aici. In Targoviste am mancat cele mai bune placinte cu carne.
Ma alatur tie si le doresc "La multi ani!" tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume sau de nastere si de ce nu iti doresc si tie multa sanatate sa ti se implineasca dorintele.
billy69 spune:
Multumesc frumos!
V-am citit ceva timp si m-am decis sa imi fac cont, foarte multe articole, postari si povestiri ale mamicilor m-au emotionat, mi-au dat raspunsuri, m-au invatat!
Da Marius , sunt super bune placintele cu carne, Targoviste un orasel primitor , curat dar din ce in ce mai aglomerat, suntem putin dezamagiti in sensul asta...dar asta este lumea moderna!
Sper sa devin o membra activa, sa ajut daca pot sa ma implic in tot ce faceti voi aici!
Cat despre dorinta mea de a deveni mamica, este mai presus de explicat in cuvinte, dar cu credinta, rabdare si practica sper ca la anul voi fi cea mai fericita dintre pamanteni!
DariusC spune:
hehe...tre sa ai icredere i tie si sa u te mai gadesti k iti doresti...k doame doame iti da cad te astepti mai puti...iti spu di proprie experieta....am mucit la u bebe 2 ai si cad credeam k uul di oi are probleme e-a doame doame u bebel:X....asa k stai liistita ,relaxezate..pooop:x
billy69 spune:
Multumesc de incurajari, si te felicit, incerc sa nu ma gandesc asa continuu dar e peste puterile mele, aceste ganduri le pun cu credinta si speranta! Un asa dar minunat ar fi darul cel mai mare!
DariusC spune:
cuosc setimetul am trecut pri ce treci si u....iti ti pumi si poate iti aduce mosu u dar :X....pooop
billy69 spune:
Uffff, La multi ani tuturor1
am palpitatii, se apropie ziua 28 si nu am nici un sintom, sau simtire , orice...sper sa fie bine!
kmy_black spune:
sa se lase cu II
in cazul in care nu ti se deschide drumul spre odisee pe astaptam aici pt a "lupta" impreuna pt un bebe:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=176396