Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Anda la kids town (vezi ca au site) de la 16.30
Eu am reusit de ceva timp si i am scurtat programul de somn la 2-2,5 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Yasmi pai nu te iau de la mami tau? Sa pun un scaunel de masina si pentru Lucas?

Anda iti spune Iasmi unde mergem ca eu nu stiu. Noi dupa 16 mergem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

waw, e superfain, nici n-am stiut de locul asta.Mi-ar placea sa venim si noi da nu cred sa fie vreo sansa sa se trezeasca in jur de 4 si eu n-am tupeu sa-l trezesc ca se lasa cu scandal vreo 2 ore daca nu-si face somnu de frumusete(am patit-o cand l-am trezit sa-l duc la doctor ca aveam programare) si nimic nu-i convine tot restul zilei.
Have fun si poate reusim si noi sa venim.

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

BB Yasmi, eu nu reusesc nicicum sa-i scurtez somnul de amiaza, vine rupt de la cresa de parca-l pune sa are cu plugul, nu stiu, o fi trezitul de dimineata sau activitatile prestate, sau toate la un loc.Dar nu-mi bat capul, bine ca doarme, am inteles ca somnul e important pt cresterea lor, plus ca seara la 10 max e la somn pana la 7.15 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Anda dar noi vom sta mai mult poti incerca sa ajungi. Sa-ti timit nr de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Somleac este groaznic eu acasa la mama nu am trait asa ...dar la ei am mai stat si era mereu scandal ...poate ea fiind acum sg nu o face circ ....inainte se indeamna cu socru la circa acu poate nu mai face daca nu mai e el

Mergi la inceput

Somleac nu as vrea sa te deranjez chiar asa de tare!
Anda daca la 22 max doarme este ok programul. Se trezeste si devreme, plus activitatiile, joaca si se culca destul de tz la amiaza la 14 de asta este asa de obosit!

De abia astept sa ne vedem maine!!!!!!'

Mergi la inceput

Ma pun si eu la somnul de frumusete :))

Mergi la inceput

Da, te rog,trimite-mi pe PM, ca daca se trezeste pe la 5 atunci il imbrac repede si la max 6 am fi acolo.O fi si ceva de papa de cumparat pe acolo pt copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

LA MULTI ANI si din partea noastraaaaaaaaaaaa!!!!

Execut imediat capitol nou!!!

Mergi la inceput