Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
buna dimi
o felie de panetone de cioco vrea cineva?? ieri am dat gata unul intreg singura oare cum sa fac sa mai renunt la dulciuri??
ailed_dota spune:
neatza!
mm panetone cu cioco, ceai verde cu ghimbir si cafea..
yasmy si somleac
pup TOATE fetele!
ma duc sa calc.... apropo eu am pus sa spal azi ca nu se poate , ma dadeau cosurile afara din baie...
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi oare nu exista ceva pt "dulcisti" asa cum exista pt fumatori ?? mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
adica spatii separate in localuri sau programe internationale de "dezintoxicare"?
strumphitza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
adica spatii separate in localuri sau programe internationale de "dezintoxicare"? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
super tare asta!!
yasmi, eu zic sa nu mai cumperi nimic dulce si nici sa nu faci, plus sa ii zici soacrei sa nu iti mai trimita atatea bunataturi
deci Buna dimineata!
eu mi-s lesinata pe canapea cu o febra musculara de numa si o durere de spate de abia ma misc, asta dupa ce am scos bradul aseara si a trebuit sa aspir acele
revin ca piscoata vrea pupata si jucata
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
adica spatii separate in localuri sau programe internationale de "dezintoxicare"? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
superrr tareee!!!!!
strumf dar nu pot!!!! primul lucru cand ma trezesc imi trebuie ceva dulce
djlaura01 spune:
neata
Dorina si cn mai intreba e bn ca ma mut ca nu mai dau chire dar e rau ca soacra mea bea zilnic pana nu mai poate ....e o betiva si plus ca e cam cu mizeria si dac fac eu curta tot nui convine
ailed_dota spune:
yasmy, sincer , iti spun eu ca poti, crede-ma, dar nu ai motivatia... eu am trecut prin asta, dar cred ca asa se simt drogatii in sevraj, atata frustrare am simtit fara dulce... dar la mine era sanatatea Andrei in joc... acum nici eu numai pot/ vreau sa renunt la zahar... am mai facut de 2 ori exercitii de vointa cate o saptamana...fara zahar...si n-am murit, dar nici happy n-am fost...stii ca zicea cineva ca daca zaharul ar fi o substanta facuta in laborator care ar tb sa treaca niste teste de aprobare la organizatii de sanatate , ar fi pe lista drogurilor de risc crescut, n-ar trece niciun test...
oricum incearca sa numai papi un panetone singura... ca-ti termini pancreasul...
Eu azi dimi am papat doar 2 clatite....ca mi-a facut cineva pofta acu cateva zile( Strumph) si ieri am facut...
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui djlaura01 neata Dorina si cn mai intreba e bn ca ma mut ca nu mai dau chire dar e rau ca soacra mea bea zilnic pana nu mai poate ....e o betiva si plus ca e cam cu mizeria si dac fac eu curta tot nui convine Ca parinte, poti sfatui, poti indruma, poti incerca sa corijezi, dar nu poti sa te lupti cu cel ce-ti este copil, care are personalitatea sa, puterea de a alege sa-si traiasca viata. Nu ai cum sa i te substitui. Nu ai cum sa-i schimbi deciziile, decat atunci cand isi deschide mintea si sufletul, cand accepta ajutorul oferit, altfel totul este o lupta cu morile de vant. |
of!