Floricele de mai - iunie 2010 ( 15 )
Raspunsuri - Pagina 4

NicoletaB spune:
Buna fetelor!
Hop, si eu pe aci...
M-a prins jobul lunile astea, iar de la mijlocul luni o intind 2 saptamani la un curs si asa s-a facut 1 aprilie si nu-mi vine sa cred....
Al meu a topait in pat si a facut o entorsa de toata frumusetea. O saptamana nu a putut pune piciorul jos, apoi inca o saptamana ne-a luat sa reinvatam sa mergem....
Vreau vreme frumoasa sa mai bantuim si la aer ....
cam atat...

cris_09 spune:
Salutare!
Nico,vremea frumoasa a venit,acum vointa si timp liber sa ai
Noi aseara am stat pana tarziu in curte,ne-am jucat cu catelul si cu mingea iar la un moment dat,m-a intrebat Sebi:"mamico,nu-i asa ca eu sunt preferatul tau?"(i s-a parut ca i-am dat mai multa atentie cainelui
)
Rocsy tu poti spune ca ai si baietel(la cat de nazdravana e Sofia) si fetita mamoasa.Esti tare norocoasa
Mary baietii tai ce fac?

Jucarii pentru copii

marylenac spune:
Salutare, salutare...
Dragelor, noi nu ne laudam ....De vineri sunt amandoi baietii bolnavi, viroza + otita, au luat antibiotic insa nenorocirile nu au cedat asa ca a tr sa schimb antibioticul. Febra la greu, scadea doar cat luau antitermice si dupa aceea gata iar la 39 -- 40. Am crezut ca dam coltu` chiar si noi adultii, ca prima am venit eu cu gripa (si la mine antibiotic), au luat copiii, apoi sotul. Acum e maica-mea varza, varza. Deci atentie la gripa, viroza....Sunt niste forme foarte urate....Incercati sa evitati aglomeratia, mijl. de transport in comun, etc...
Va pup

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Salutare, salutare... Am crezut ca dam coltu` chiar si noi adultii, Va pup Mami de Matei ![]() ![]() |
Hey ! ! !Sa nu mai zici niciodata asa ceva

O sa va reveniti!

Pupici si multa sanatate.

Jucarii pentru copii

marylenac spune:
De ieri, m-a sunat dra. educatoare a lui Matei si m-a rugat sa il duc macar dimineata, un pic la gradi, pt ca ne pregatesc noua, mamelor, bunicilor, o surpriza....Asa ca azi dimi am avut o miniserbare la Matei la gradi, unde copiii ne-au incantat cu cateva cantecele speciale si cu cate o felicitare facuta de ei, cu poza lor....A fost asa emotionant.....

marylenac spune:
Stiti cumva cand incep inscrierile la gradi? ca doar suntem mari si anul asta incepem si noi gradinita din toamna...

cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Stiti cumva cand incep inscrierile la gradi? ca doar suntem mari si anul asta incepem si noi gradinita din toamna... Mami de Matei ![]() ![]() |

Jucarii pentru copii

cris_09 spune:
Acum 3 ani au venit pe lume primele floricele de liliac din odiseea noastra.
La multi ani Natalia si Sofia,sa fiti sanatoase si fericite!
Felicitari Carla!

Jucarii pentru copii

NicoletaB spune:
Neatza!
urez si eu cu intarziere "la multi ani" primelor noastre floricele de la odisee.
Ieri am zacut acasa. m-a rapus gripa. Azi a trebuit sa vin ca am un test