Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Bubulina sa va traiasca grasunul, a luat f bine in greutate.

Geani si eu de acord cu tine, asa am patit si eu cu baiatul, de dim pana seara cand venea sotul eram cu el in brate, uneori inca in pijama si nespalata, nu il puteam auzi plangand plus cu refluxul nasol ce il avea imi era frica sa ma bag la dus nici un minut... Ajunsesem in pragul depresiei, si in brate plangea mai mereu, trebuia plimbat sau miscat. Acuma am schimbat foaia, am noroc ca sotul e mai mult acasa si zilnic cate 2 ore am pt mine, ies la magazin, la farmacie, un pic de timp pt mine. De surmenaj parca nici lapte nu mai aveam, eram intr- un cerc vicios...

Am si eu un sling, ia sa incerc sa o port asa prin casa.

Am cantarit-o, fix intr-o luna a luat 800 de grame, tin minte la Robin lua tot peste un kg pe luna, fetita vad ca e mai silueta.

Aschiuta nici o veste?
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

BUBU frumos a luat in greutate baiatul tau...bravo lui!!

INA si a mea cred ca tine la silueta...sa vedem joia viitoare cadn mergem la pediatra sa ne cantareasca.ar trebui sa treaca de 4 kg,nu¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Azi facem o luna,dam de baut niste lapteL-am cantarit dar era deja mancat,a luat cam 1,3kg..enorm,e un gras.
Geani te inteleg perfect,si la noi e aproape la fel.Mai are momente in care sta cumintel dar din cauza refluxului nu-l las jos ca imi vomita mult si stau cu el in brate.Doar ca ma ajuta si mama care e acasa cu mine.Sotul incepe serv de azi,luna dec a stat cu noi acasa.
Noaptea doarme cu noi,daca il pun in patut se trezeste si o luam de la capat.Il alaptez culcata noaptea si nu protesteaza,nu vomita-probabil nici nu se agita.De obicei nici nu deschide ochii,suge un pic si adoarme.Dar e invatat prost adoarme la tzatza sau in brate plimbatNu stiu cum o fi sa pui copilul in patut/carut si sa adoarma singur...ma depaseste.

Revin ca ma solicita intens

Mergi la inceput

Ioana "ca la carte" ar trebui sa ia 750 g pe luna. Riana vad ca a luat 800 ceea ce zic ca e ok. Robin imi lua cate 1200 de g in primele luni, era insa si mai mancacios, fetita noapte de cele mai multe ori papa doar la un san si apoi adoarme.

Mergi la inceput

INA fetita mea a luat intr-o saptamana 210 gr.pediatra a zis ca e putin, dar ca suntem pe drumul cel bun.in mod normal mergem o data pe luna sa nu cantareasca, dar ne-a chemat la 2 saptamani sa fie sigura ca fata ia bine in greutate.nici nu i-am zis ca am schimbat laptele.in loc de enfalac, care e 25 de euro ii dau nativa,de nestle care e 11.......si fata e bine,face caca de 2-3 ori pe zi si uda la greu scutece...ieri am folosit 12...

DANA nici a mea nu dormea in patutul ei,pana intr-o seara cand i-am pus acolo un tricou purtat de mine si de atunci nu am mai avut probleme...ii multumesc la IRINA pentru pont...

Mergi la inceput

Ioana nu stiu cum i se pare putin pediatrei tale. Pe siteul organizatiei mondiale a sanatatii am gasit ca o crestere medie in primele 4 luni se situeaza intre 155 si 241 g pe saptamana

Mergi la inceput

INA cred ca e ok pt o saptamana,dar avand in vedere ca in primele 3 saptamani a pierdut...de asta o fi zis la o luna ca e putin...ca ea a castigat doar in ultima saptamana, dupa ce am trecut pe laptele praf.am nascut-o cu 3330 kg si la o luna avea 3570...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ary Cum reusesti sa ii pui lapte in nasuc? Eu abia am reusit aseara ma ma mulg putin ca imi plezneau sanii si pitica dormea dusa.

Si legat de fratii mai mari. Cum va descurcati cu ei? Bia in primele zile a fost foarte suparata. 1 pentru ca nici eu nu ma simteam prea bine si 2 pt ca stateam cu pitica in brate la supt. Asa ca am implicato si pe ea in ingrijirea piticii. Mi-o da din patut cand se trezeste, o tine in brate cand vrea si am invatat-o sa faca pitina gimnastica cu Corina in limita flexibilitatii.
Dar cu toate astea tot s-a plans ca o iubesc mai mult pe Corina decat pe ea.

Dana. Felicitari pentru prima luna.
Noaptea Corina adoarme laga mine sugand, dar pe urma o pun in pat la ea. Nu ma pot odihnii daca o stiu langa mine in pat.

Ioana Dar de ce a scazut asa mult in greutate? era doar de la lapte sau de la altceva? Oricum, important acum este ca sunteti pe drumul cel bun.

Noi am fost la plimbare 15 minute. Doarme pitica neintoasa acum.
De azi o s-o scot zilnic afara.

Mergi la inceput

TNICOLETA,statea la san cu orele....ca nu faceam mai nimic in casa. pediatra zicea ca din cauza ca nu scotea suficient lapte... se linistea mai mult la san, decat se satura...decand cu laptele praf e mai linistita,doarme...nu mai plange...ea plangea de foame inainte... ce bine ca ai implicat-o si pe sora ei.incet,incet se va obisnui cu ea.acorda-i importanta,spune-i ca e sora ei mai mica si ca depinde de ea si de tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

tnicoleta V a acceptat-o cam la o saptamana dupa ce am venit acasa pe Nadia. Cred ca pozele si filmuletele de cand era el bebe l-au ajutat sa inteleaga ca ea are nevoie de mai multa atentie pentru ca e foarte mica si ca aceeasi atentie a primit-o si el.
I-am mai zis la inceput si un lucru de care nu sunt mandra dar el s-a bucurat tare. I-am zis ca Nadia e mica si urata si el e mare si frumos. I-au sclipit de bucurie cand a auzit.
Ce mi se pare dulce e ca ma intreaba daca poate sa o pupe si unde.

De greutate mie moasa mi-a zis ca tre sa ia macar 170 g pe saütamana, noi cam pe acolo suntem. Nadia nu e asa mancacioasa cum era fratesu, la o masa sta cam 10 minute si doar la un san. O alaptez la cerere, la 2-4 ore.

Mergi la inceput