Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 20
greyeras spune:
Wooow super veste
Bine ai venit bebe Ema!!!!
Felicitari mamico pt vestile bune!!
Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt
mami_papatot spune:
Yuppi bb ema grasuta felicitRi mami si refacere rapidica!
Lucky, ziceam mica la saptamani, ca mai avem vreo 7 de stat.
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia
mami_papatot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Felicitari Viki! Refacere usoara , bebe sanatos! Noi tot 2 in 1 ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Daca i-ai creat conditii de lux, normal ca prefera la caldurica :)
Tinem pumnii zi asteptam vesti bune spre f bune !
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia
lucky.she spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_papatot Yuppi bb ema grasuta felicitRi mami si refacere rapidica! Lucky, ziceam mica la saptamani, ca mai avem vreo 7 de stat. Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT POZICI Sunt cucoana-n casa mea! Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 32+ cu Heidi Sofia |
nuuuuu, noi suntem pe final, de marti incolo o sa o rog sa vina ca facem 38 sapt
mami-bear 37+ cu Eva
simina_kin spune:
Cred ca cea mai buna veste este ca aceste fete minunate , colegele noastre de odisee, au reusit prin intermediul lumii virtuale/ a prietenilor/ a relatiilor sa faca posibil transferul lui bebe de Desert_rose aici in Bucuresti!!!.....acum bebe este pe maini bune!! Sa dea Domnul sa se faca bine!!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!