Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 14
Katy82 spune:
Buna! Pe mine ma doare maseaua asa ca stau pe forum in loc sa dorm.
Carmen eu iti recomand sa bei cat mai multa apa.
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
aschiutza spune:
Carmen, intreaba doctorul daca ai voie in sarcina supozitoare cu hamamelis. Pe mine m-au ajutat dupa nastere f mult, cremele mai putin. http://en.wikipedia.org/wiki/Witch-hazel
Eu va sfatuiesc sa intrebati la spital despre epidurala, pina la ce dilatatie si de la ce dilatatie se face, fiecare are politica lui. Dureaza pina vine anestezistul si pina iti pune epidurala, asa ca daca ai deja diltatie maxima, la noi la spital nu iti mai pune. Si nici nu iti pun pina nu au ajuns contractiile regulate si deschiderea la nu stiu ce marime . In plus la noi se da un ditamai cearsaful de citit si semnat, asa ca e bine sa il ai in fata ochilor dinainte. Mai ales la prima nastere nu stii cum vor fii durerile si daca le vei suporta. Eu ma stiu ca sunt rea la durere si mie mia fost de folos. La un travaliu de 12 ore, care a durat noaptea, deci eram obosita moarta, a fost mana cereasca. Insa daca voi rezistati la durere, nasteti fara medicamente, e intr-adevar mai bine.
Nu va faceti planuri fixe despre nastere, prea fixe pot duce la dezamgiri daca nu iese ca programat (de ex nascutul in cada).
Carmen_K spune:
Neata fetele.
Multumesc de sfaturi fetele. Ideea e ca nu sunt constipata si beau o gramada de apa asa ca nu inteleg cum de s-au inflamat asa peste noapte. Crema pe care o folosesc este cu hamamelis. Am incercat sa ajung acum dimineata la dr de familie, (aici exista dimineata de la 8-9 un program de urgente, te duci direct si in principiu te vede un doctor) dar eu am ajuns acolo la 8.20 si era full, asa ca am o programare la 10.20, sper sa imi poata da ceva mai puternic. Am dormit cam 2 ore azi noapte asa ca sunt cam ametita. Totul e sa nu ma apuce si travaliul acum...
Da, ai dreptate Aschiutza, pentru epidurala politicile spitalului difera. Aici se face de la dilatatie 3 pana la 5, maxim 6 ca dupa aceea nu iti mai pune ca exista riscul sa nu isi mai faca efectul sau sa isi faca efectul cand esti la dilatatie maxima si de fapt trebuie sa impingi pe contractii. Mi-au explicat toate conditiile dar ideea a fost ca vom vedea exact cum ma comport la durere si in functie de asta o sa cer epidurala. Eu ma astept sa vreau (chiar mai multe).
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikisor
eu am vazut la finalul lui octombrie- inceputul lui noiembrie la magazinul din unirii... pe al meu l-am primit cadou inainte sa il vad in magazin vazusem si niste rochite tricotate numai bune de purtat cu colanti pentru bebelina si asa am dat peste ele acum nu stiu daca mai au.. erau destul de ascunse, oricum ca raionul ala de copii e destul de inghesuit ahh, si mai vazuse mama la Mothercare si la Z dar preturile sunt pe masura |
Saptamana trecuta am cautat in Unirii si nu aveau... Daca zici ca l-ai vazut in oct-nov, e de inteles... Eu sunt si "imobilizata", nu prea pot sa caut peste tot, mai fac cate-o mica escala, cand merg la analize/echo/monitorizare... si caut pe net.
Am luat ieri ceva mai grosut, de plush, dc nu gasesc/primesc/capat altceva, o sa incerc sa ma descurc cu ele.
Bine ca le-ai luat din timp, eu am lasat ca mai era timp (si oricum nu eram prea bine), iar acum m-am trezit ca nici timp nu mai e, ca bb poate veni dintr-o clipa intr-alta si nici eu nu's valida sa caut bine-bine...
Acum... sper sa-mi faca Dumnezeu cuib!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
ralu_15 spune:
mami_, ce fel de scaun de alaptat ai primit? tocmai mi-am dat seama ca de asta am uitat complet si nu am luat :D.
mi-am adus aminte: de Craciun am facut mancare de vita cu gutui - mie mi s-a parut foaaaarte buna!! in schimb sora'mea si sotul mi-au zis ca, daca tot imi place asa mult, mi-o lasa mie poe toata.. :D. pe ei combinatia de carne cu un pic de dulce si cu arome nu i-a tentat deloc. asa ca probabil nu o sa mai fac prea curand, dar macar mi-am facut pofta. merci de reteta inca odata :)
Ralu 37+ cu
denisamada spune:
Noi am luat asa:
www.ikea. com/ro/ro/catalog/products/S79805430/" target="_blank">http://www.ikea. com/ro/ro/catalog/products/S79805430/
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
greyeras spune:
Mamici si burtici va urez sa aveti un an bun alaturi de puiutii vostrii!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!
Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt
Carmen_K spune:
Dragi mamici,
Va doresc un 2013 minunat, in care sa va bucurati de minunile ce au aparut sau sunt pe cale sa apara in viata voastra.
La multi ani!
PS eu am umblat toata dimineata pe la doctori pentru hemoroizi, degeaba ca nu imi pot face nimic in saptamana 38,5 asa ca m-au trimis acasa cu o crema simptomatica si indicatia de a bea multe lichide :(. Aaaa, si mi-au mai spus si ca probabil o sa tina pana dupa nastere...ce optimist.
lucky.she spune:
La multi ani tuturor mamicilor, burticilor, bebeilor mici si mai mari. Sa avem cu toti un an nou plin de multa bucurie, dragoste si intelegere.
La multi ani!
mami-bear 36+ cu Eva
Katy82 spune:
La multi ani! Sa avem un 2013 plin de bucurii, bebelusi sanatosi si necolicosi. Nastere usoara tuturor burticilor, recuperare rapida si laptic pt bebei.
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png