Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 12
xtraordinary spune:
Buna fetelor,
sper ca duminica voastra a inceput bine.
Mena cum este cu bb acasica, va descurcati? Sper ca nu a mers greu cu alaptatul.
Daca aflati ceva de Anca, va rog sa anuntati si aici
Carmen_K, vikisor si aschiutza, va tin pumnii si ma rog sa faca bebitele si bbeii fata cu succes la nastere.
Kati82 tu ce planuri ai, mai faci morfofetala? Eu am 33 saptamani si parca nu-i mai vad rostul, bebele meu e maricel (are deja peste 3kg)si nu se vede mai nimic...
Noi mai avem timp sa ne procuram gelul ala pentru nastere, din ce am citit e super pentru ca nu are substante active, doar ajuta dilatarea si il face pe bebic sa alunece mai usor (parca Dianatal ii zice). COlul nu se prea dilata la prima nastere si daca bebe e mare
Mami ce faceti, cum te mai simti?
+33 cu
xtraordinary spune:
Greyerash al meu sotzior nu scapa, va fi la nastere in sala de nasteri. Doctorii ii scot mai mult pt ca stiu ca nu vor tatii sa fie in sala sau din cauza cezarienei...
Ref. la epidurala >>>
nici eu n-as lasa epidurala pe ultima suta de metri, cred ca stiti ca este un moment dupa care nu se mai poate face si trebuie sa fiti sigure din timp c-o puteti cere daca vreti. In fond si la urma urmei, ce vreti voi si credeti voi ca aveti nevoie este mai important decat ce crede medicul ca puteti suporta...
Eu am refuzat epidurala numai pt ca sper sa nu ma puna (si) de data asta sa nasc in pat
mena1906 spune:
Xtraordinary, suntem bine, multumim. Gabriel este un luptator. Alaptatul a foar putin dificil primele zile cu angorjare, febra laptelui, muls, muls, muls, baietel mic care obosea repede la san, lapte de mama la biberon etc. am reusit pana la urma. Alaptez la semnal la aproximŕtiv 2 ore. Puiul a luat in greutate si suntem pe drumul cel bun. Mi-am dorit f tare sa alaptez dar crede ca e o treaba mai usoara si m-am speriat un pic initial dar am reusit. M-a ajutat si el mult. Nu iubeste suzeta si nici pt biberon nu e mare fan, in schimb tzitzi e dragostea lui cea mai mare.
Mami de baietel perfect- Gabriel
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xtraordinary Buna fetelor, sper ca duminica voastra a inceput bine. Mena cum este cu bb acasica, va descurcati? Sper ca nu a mers greu cu alaptatul. Daca aflati ceva de Anca, va rog sa anuntati si aici Carmen_K, vikisor si aschiutza, va tin pumnii si ma rog sa faca bebitele si bbeii fata cu succes la nastere. Kati82 tu ce planuri ai, mai faci morfofetala? Eu am 33 saptamani si parca nu-i mai vad rostul, bebele meu e maricel (are deja peste 3kg)si nu se vede mai nimic... Noi mai avem timp sa ne procuram gelul ala pentru nastere, din ce am citit e super pentru ca nu are substante active, doar ajuta dilatarea si il face pe bebic sa alunece mai usor (parca Dianatal ii zice). COlul nu se prea dilata la prima nastere si daca bebe e mare Mami ce faceti, cum te mai simti? +33 cu |
multumim mult
Anca a nascut natural cu epidurala aseara la ora 10 pe Sofia, 3600gr si 56cm cu tripla circulara de cordon! daca mai apar vesti, va spunem
39+ cu printesa Ema... mai avem un pic si ne cunoastem
Katy82 spune:
Felicitari Anca. Tripla circular a si a nascut natural... nu era oare indicata cezariana? Bine ca e bebelusa bine. Inca o data felicitari
Mena felicitari ca ati reusit cu alaptatul
Extraordinari eu o as fac o eco obisnuita la 33 de saptamani. Ecograful e performant si oricum il masoara de fiecare data, nu vad rostul la morfofetala. Apoi o sa mergem doar la spital, nu mai mergem la particular.
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
denisamada spune:
citat din mesajul lui vikisor buna fetelor felicitari mamicilor pupicei pentru bulgarasii grabiti referitor la salopeta de iarna, la voi nu este H&M? ca au si acolo asa ceva |
Eu la h&m am gasit doar de plush, foarte dragutze, e adevarat, dar eu as fi vrut "cosmonaut" de fash, de-asta nu am gasit pe nicaieri asa de mic.
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
vikisor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu la h&m am gasit doar de plush, foarte dragutze, e adevarat, dar eu as fi vrut "cosmonaut" de fash, de-asta nu am gasit pe nicaieri asa de mic. Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu IULIA va invinge CANCERUL! |
de fas am eu de la H&M si e gros e pentru 0-3 luni si era le vreo 130 ron sau ceva asemanator stai sa vad daca mai gasesc poza de la ei de pe site cam in genul asta e http://www. ebay.co. uk/itm/Gorgeous-Unisex-Cream-New-Born-Baby-Snowsuit-H-M-/190776371709?pt=Baby_Clothing&hash=item2c6b2869fd
39+ cu printesa Ema... mai avem un pic si ne cunoastem
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui vikisor
de fas am eu de la H&M si e gros e pentru 0-3 luni si era le vreo 130 ron sau ceva asemanator stai sa vad daca mai gasesc poza de la ei de pe site cam in genul asta e http://www. ebay.co. uk/itm/Gorgeous-Unisex-Cream-New-Born-Baby-Snowsuit-H-M-/190776371709?pt=Baby_Clothing&hash=item2c6b2869fd |
Daaaaaaa, de-asta vreau si eu, asa ceva a avut si Adela (din 2 bucati), tot crem, dar nu stiu unde le-am arhivat si pace! Tu cand l-ai luat, din care magazin? Io de ce nu am gasiiiiiiiiiit!?
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 32+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
greyeras spune:
citat din mesajul lui xtraordinary Greyerash al meu sotzior nu scapa, va fi la nastere in sala de nasteri. Doctorii ii scot mai mult pt ca stiu ca nu vor tatii sa fie in sala sau din cauza cezarienei... |
La Polizu nu stiu cum e, o sa intreb dr, ne vedem dupa Sf. Ion si vreau sa vb toate detaliile legate de nastere. Daca fac anestezie generala probabil ca nu as avea nevoie de prezenta lui, doar ca la noi in Ro nu prea se practica ca tatal sa participe activ la nastere.
Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt