cautam supra-vietuitori!
Raspunsuri - Pagina 4
capra cu trei iezi spune:
la mine chiar a fost sfarsitul lumii pe 21, la serviciu...
dar am supravietuit, merit o diploma
va salut pe toti si va doresc un an minunat, sa fiti sanatosi, fericiti si cu punga plina!
dana vio spune:
Pe noi ne-a ratat apocalipsa, in schimb a venit mosul cu bradul. Mai bine! ;) si daca tot am supravietuit maine fac cozonaci. Tine-ti pumnii! Pa.
Alexandra Maria
14.12.2007
Victoria_mami spune:
Eu cred ca am inteles gresit: tusea e un 'simptom' al Apocalipsei? Ca atunci inseamna ca noi nu am depasit-o inca. Victoria inca tuseste de ne aude toata strada!!!
Am facut si noi bradutul... acum o saptamana.
kariguld spune:
felicitari dragilor!
marius, jur ca am tusit numa cu fata spre americani, spre ocean defapt, deci n-am dat virusi la nimeni.
si la noi e bradul gata.
si copilu' cu cercei in urechi. (poze nu avem)
Miriluta spune:
La noi a venit apokalipsa azi dimineata. Am plecat cu sherifu' la cumparaturi ..peste tot era polei! In Hamburg! Polei! Am facut 15km intr-o ora!
O sa le scriu la astia de la Nivea sa creeze o crema de protectie anti-apocalipsa cu ...antigel.
Paff spune:
De dimmineata ma gandeam ca ar fi bine sa nu ma prinda sfarsitul lumii la munca,eram schimbul 1.
Pe la pranz cand s-a aglomerat tare de tot(lucrez cu publicul) ma rugam sa vina sfarsitul lumii atunci
bonsai spune:
mie,chiar in ziua cu sfarsitul lumii,dar nu stiu exact la ce ora...mi-a inflorit magnolia din balcon....asta ca sa am ceva la cap in caz ca mor.......
Victoria_mami spune:
Pana acum am vazut cativa bradutzi frumosi tare! Spun 'cativa' ptr. ca nu toti au pus poze. Cred ca ar trebui sa facem un concurs cu cel mai frumos brad... nuuuuu, nu concurs, ca toti sunt frumosi, poate o galerie unde sa punem toti bradutii DC.