cautam supra-vietuitori!
Raspunsuri - Pagina 2
violetan spune:
- Alo, ce faci, fataaaaa?
- Bine, tu, ce sa fac, ma machiam. Auzi, daca tot ai sunat: se asorta, tu, turcoazu' pa pleoape cu turcoazu' de la poseta sau e prea aiurea?
- 'Ai, fata, ca chiar esti culmea si tu! Tu n-auzi ca vine sfarsitu'?
- Da, chiar, ce mistooooo. Tu ce faci, fata, de sfarsitu' lumii? Io ma gandeam sa ies prin centru' vechi sa-l prind pe-ala cu fufa aia de mi-a zis vara-mea ca l-a vazut cu ea. Sa vezi armaghedonu' dreaq!
- Fata, esti proasta???? Pai si daca nu vine sfarsitu' ce faci? Dai si banii pe taxi degeaba...
- Hai, ca te las,fata, ca ma enervezi si nu vreau sa-mi iasa ridurile din fondu' da ten.
- Bine, sa ma suni dupa Sfarsit sa-mi zici si mie cum a fost ca io ma bag la un somnic ca ma scoate al meu in bambu mai incolo. Da si tu pa oteve pana pleci sa vezi ce bine le zice asta cum il cheama dandiaconescudirect. Cica acolo la el vine prima data sfarsitu' si dupa aia ala il trimite la noi.
- Bine, fata, loool, hai pupici. Hai, sa ai un sfarsitu lumii placut.
- Si tu la fel, fata, poop.
Androix spune:
Frate, nu puteau si astia sa puna sfarsitul lumii in alta perioada, asa pe 21 decembrie eu cu barbatul am facut lebar si toba
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
eumada spune:
Bre,pana la 12 a tusit fiica-mea.....
Noi am facut bascalie cu prietenii si pe net.....
Da` chiar,asa multa prostie umana nu am crezut..pana si agentiile de presa serioase au facut tam tam....
Sotul a fost la cumparat cadouri,eu am sezut la televizor
....si acum sunt dezamagiti ca nu au putut sa-si foloseasca toata mancarea cumparata.....
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Cam asta a fost apocalipsa noastra vesela. Cind vine urmatoarea? |
peste doua zile da asta va fi blanda, va aduce pace si bucurie in sufletele tuturor. ce mai! va cobori .... mos craciun din sanie.
sa fiti cuminti pana atunci!
ellej spune:
Eu am fost toata ziua de ieri la birou. Mai precis pana ce ne-a traznit enelu' o pana de curent de toata frumusetea Cred ca mayasii au gresit, nu era vorba de sfarsitul lumii ci al luminii Asa ca si azi sunt la birou sa-mi termin treaba si sa plec linistita in concediu.
Am auzit insa ca a fost un program interesant de sfarsitul lumii (pacat ca l-am ratat):
05.00 – trezirea populatiei cu clopote de biserici, sirene si alte semnale acustice puternice
06.00 – sosirea mayasilor
07.00 – sosirea extraterestrilor
08.00 – sosirea autoritatilor
09.00 – sosirea sfintilor, îngerilor, martirilor întru credinta, etc
10.00 – recital live cîntece pentru sfîrsitul lumii –
Chris Rea – The Road to Hell
AC/DC – Highway to Hell
Demis Roussos – Goodbye my Love Goodbye
Scorpions – Send me an Angel
Etc
11.00 – mesajul Papei
11.45 – pauza de cafea si gustare rece – Bufetul Apocalipsei
13.00 – adunare generala ONU referitoare la sfîrsitul iminent al lumii; adoptarea Rezolutiei Apocalipsei
15.00 – scurt moment de reculegere în memoria Terrei si umanitatii care e pe cale sa dispara
15.05 – începerea festivitatilor apocaliptice (în sectorul 5 – Hapocalipsa lu Vanghelie, pe persoana fizica
17.00 – deschiderea bufetului
18.00 – plecarea mayasilor
19.00 – focuri de artificii si meci de fotbal Brazilia vs. Reprezentativa Lumii (cu arbitri extraterestri)
21.00 – plecarea tuturor arhanghelilor, îngerilor, sfintilor, etc
22.00 – sfîrsitul ceremoniilor; bautura pe gratis, la discretie
23.30 – împartirea ochelarilor 3-D
00.00 – Apocalipsa (precedata de Europe – The Final Countdown)
03.00 – plecarea extraterestrilor
Dupa sfîrsitul Apocalipsei – aftershow party !
marius spune:
Eu am lucrat, defapt am ajutat-o pe saraca nevasta-mea cu o parte din jobul ei ca deja este overload cu munca ei. Desigur in paralel am citit pe DC . In rest munca de rutina de taximetrist (dus copiii adus copiii dus soacra adus soacra dus nevasta adus nevasta dus ... adus) Azi noapte m-am luat dupa cateva de aici si am exersat ragetele de leu tuberculos adica am tusit pana s-au zguduit termopanele ca sa le dau senzatia vecinilor ca gata ... acuma e acuma Apocalipsa bate le geam...
Ieri a fost show in onoarea Apocalipsei am sa pun video secvente si am sa vi le arat. Lumea e cam dezamagita motiv pentru care (cred) s-au enervat si si-au reluat activitatea cotidiana. Cea mica Daria a plecat la o prietena, nevasta la shopping, Ioana doarme dusa e rupta de oboseala (apropos mi-a terminat cu 9.70 semestrul I la un colegiu fioros - bravo ei e grozava!) eu dupa atatea ragete azi noapte am atipit taman pana la ora 10:00 a.m. si acum am venit la raportul de dimineata postapocalipsit.
Urmatoarea, urmatorul....
eumada spune:
Editez sa spun ca,dupa ce am pandit pana la 00.01 ceva..macar un ozn,un meteorit ceva,un cutremur mititel....da` nic`,am adormit pe podea langa patul fiica-mii....iar barbatu` pe canapea..una mica si teapana..la 1,somnorosi si dezamagiti,ne-am bagat in pat si ..gata.
Acu` post apocaliptic,incerc sa repar dezastrele de prin casa....cam inutil si sa ma pregatesc de o noua runda de cadouri(a fost la cora reducere 50% la jucarii de sfarsitul lumii) si azi ma duc la transa 2.
Eva muceste,eu ma oftic.Afara sunt -12 grade.
Edit iar :tot ce are baterii din jucariile fica-mii canta,miauna,suiera....iar maimuta s-a apucat de scotocit in dulapuri sa vada daca nu gaseste cadouri....
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Eva muceste,eu ma oftic.Afara sunt -12 grade. |
Lasa ca iti trimit pe miercuri cateva grade... ia uite ce va fi prin Oradea