Colectia de toamna-iarna 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
miri__b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap a, conservati nu-s buni :) tre' proaspeti si se prepara in 2 minute, asa ca e clar ca nu aia-i problema. edit: iaca-i gata preparati... |
de tine????
ilenutza spune:
Neata va dau o cafea taaare!!
dar nu si lui Cora - ea cica s-a lasat
Corap- eu cred ca iti poti comanda pe net ardeii aia
Miri -lasa ca mai e viata si dupa 25 ian - cred
Alina- cum mai e vremea in HO?
Vreau sa plec din tara asta- poate am timp sa dezvolt mai tarziu
puuup
corap spune:
miri, nu-s gatiti de mine, is gatiti de un restaurant din madrid... da' nu-i mare scofala, sunt prajiti in ulei de masline si cu sare grunjoasa deasupra. doar ca materia prima e foarte speciala (ile, am cautat pe net ieri vo 2 ceasuri, da' n-am gasit pe nicaieri livratori) - sunt niste ardeiuti in principiu ne-iuti (90%); 10 % dintre ei sunt iuti, nu groaznic, insa, si e un fel de surpriza cand nimeresti unul de-ala. in plus, au un gust specific, deci nu vad cu ce ar putea fi inlocuiti.
eh, o sa mai cercetez problema
maria, andrei nici nu se gandeste sa puna gura pe ciuperci - (anais mananca, bineinteles, dar nu stiu cum ar reactiona la o tocanita cu ciuperci...)
aseara am facut scones, magiun de prune de topoloveni si ceai de fructe cu miere si lamaie.azi fac mazare.
ile, de cafea m-am lasat, dar tot intentionez sa beau ocazional. de cand m-am lasat n-am avut ocazia, dar daca dai cafea la toata lumea, ma bag si eu
da' ce patisi de-ti vine sa pleci?
in alta ordine de idei, andrei acum nu-si mai face singur lectiile (adica la romana si daca are ceva extrem de plictisitor - cum ar fi aranjarea in pagina a unei probleme - la mate). in plus, e clar cu gandurile in alta parte cand le face. uh :(
lavi02 spune:
Maria, bafta multa cu investigatiile!!
Meems, spor la planificat vacanta!
Apropo: mai facem si anul asta o mini-tabara cu plozii? Cine s-ar mai baga in principiu? Ca sa stim daca are sens sa discutam.
miri__b spune:
si eu ma bag.
nu stiu cand avem vacanta de familie, nu am planificat nici o iesire .asa suntem noi, de fapt Sorin e sucit.
sigur nu pot 01-15 iulie, am audit la o firma.
ioana_77 spune:
Lavi, nici nou anu ne-au prea placut chiftelele la cupotor. Snitelele ies bune, in schimb. Poti sa te risti, o data.