Comunicat de presa
Raspunsuri - Pagina 2
oxalis spune:
Stie cineva la ce ora vine sfarsitul lumii? Nu de alta, dar n-as vrea sa-l pierd pentru nimic in lume.
Victoria_mami spune:
b.nica, eu cred ca au cumparat lumanari ptr. ca probabil se va intrerupe electricitatea
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oxalis Stie cineva la ce ora vine sfarsitul lumii? Nu de alta, dar n-as vrea sa-l pierd pentru nimic in lume. |
e cu variatiuni de fus orar. nu s-a putut stabili cu precizie o ora ptr tot globul tocmai din acest motiv.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victoria_mami b.nica, eu cred ca au cumparat lumanari ptr. ca probabil se va intrerupe electricitatea |
Draga mea, la acest capitol se diferentiaza oamenii timpurilor noastre!
Sunt unii care cred in fantasmagoriile Apocalipsei mayase si altii care citesc Biblia pe la colturi!
Sa ai lumanari in casa mi se pare o atitudine normala.
Lumanarile de la nunta le caut de ceva timp si inca nu m-am enervat suficient pt. ca nu le gasesc!
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Draga mea, la acest capitol se diferentiaza oamenii timpurilor noastre! Sunt unii care cred in fantasmagoriile Apocalipsei mayase si altii care citesc Biblia pe la colturi! Sa ai lumanari in casa mi se pare o atitudine normala. Lumanarile de la nunta le caut de ceva timp si inca nu m-am enervat suficient pt. ca nu le gasesc! |
"le-o fi sterpelit careva"...eu cum dau cu acuzatia cum gasesc si obiectele, e treaba garantata
teolinda spune:
Stie cineva ceva de cei din Australia? La ei deja e 21, nu? Defapt si la noi de-acum .
Selene_Bunny spune:
Io, la ora asta, tre' sa fac o sorcova, ca maine avem serbarea la gradinita. Sfarsitul lumii? De unde.
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Draga mea, la acest capitol se diferentiaza oamenii timpurilor noastre! Sunt unii care cred in fantasmagoriile Apocalipsei mayase si altii care citesc Biblia pe la colturi! Sa ai lumanari in casa mi se pare o atitudine normala. Lumanarile de la nunta le caut de ceva timp si inca nu m-am enervat suficient pt. ca nu le gasesc! |
Mai sunt si cei care nu cred nici in fantasmagoriile Apocalipsei (mayase sau oricare alta) si nici nu citesc Biblia.
Edit: mie mi se pare norma sa am lanterne in casa, nu lumanari (decat daca-s parfumate).
arminad spune:
"Stie cineva ceva de cei din Australia? La ei deja e 21, nu? Defapt si la noi de-acum ."
cred ca Australia scapa...din ce am citit pe forum acolo e raiul pe pamant:)