Comunicat de presa
Mi se pare un mesaj important pt o comunitate in care a fost dezbatuta tema!
iata-l
Din motive de proasta organizare la toate nivelurile,
in Romania se amana sfarsitul lumii.
Pentru o data care va fi anuntata ulterior.
sursa: holurile unui Minister... in plina (si continua) (re)organizare
recunosc ca nu este o informatie verificata din trei surse
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Raspunsuri
rall spune:
La mine tocmai s-a sunat la usa, tzzzar, tzaar.
Trei copchii, cica au venit cu colindul. Pai acum? Mai e pana la Craciun.
"Eeeei, dar n-ati auzit ca maine vine sfarsitul lumii??"
ni-na spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall La mine tocmai s-a sunat la usa, tzzzar, tzaar. Trei copchii, cica au venit cu colindul. Pai acum? Mai e pana la Craciun. "Eeeei, dar n-ati auzit ca maine vine sfarsitul lumii??" |
Banuiesc ca le-ai dat mere si nuci ca banii nu sunt comestibili..
ni-na spune:
Acu pricep de la la marketul unde lucrez azi s-au vandut mai mult lumanari,chibrituri si baterii.
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ni-na Acu pricep de la la marketul unde lucrez azi s-au vandut mai mult lumanari,chibrituri si baterii. |
asta e gluma..
sau pe bune??
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
eumada spune:
Ma lsati?Io zic ca-i gluma nu?Uite acum s-a incheiat seria pe NG...si cica nu e maine sfarsitul lumii......au gasit continuarea calendarului ceva mai incolo,cu tehnica fotografica....
MAI era o chestie pe facebook...vindea unu` buncaru` pentru 150 mii euro.....
carmencat spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
asta e gluma.. sau pe bune?? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului" ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Incredibil dar adevarat! e pe bune!
Stiu niste persoane care s-au retras la tara cu catel si purcel, lumanari, chibrituri, tot tacamu'
Si eu care nu am apucat sa cumpar nici paine azi, nah ca ma prinde sfarsitu' lumii fara paine!
Chiar ma gandeam eu asa, printre niste mormane de hartii, la ce naiba le-oi mai face daca maine e sfarsitu' lumii... pret de cateva clipe mi-am dorit chiar, sa fiu sincera, numai ca sa am o pauza, in acelasi fel in care asteptam cand eram in scoala sa fie o iarna foaaaaaaarte grea, ca sa se inchida scolile!
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.
Tala spune:
a fost sotul in Metro azi si abia a gasit ce cauta in haos si o aglomeratie ciudate, l-a luminat un angajat care a spus ca s-au cumparat de toate in cinstea apocalipsei de maine
alinuk spune:
aham...
¨deci asta ar trada o oarecare organizare!?
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
b.nica spune:
Eu cred ca bietii romani s-ar fi aruncat la cumparaturi serioase de supravietuire gen apa, faina, orez, adaposturi subterane, etc.
Cu noi nu le-a iesit figura alora cu maiasii pt. ca fara bani supravietuirea nu se poate asigura prin cumparaturi, mai curand prin ajutorul de la Dumnezeu!
Lumanarile sunt de baza cand te bazezi numai pe credinta! Astfel romanii s-au orientat dupa cum au crezut ei de cuviinta!