Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
millie spune:
Pacea sa va fie-n inimi si-n casa bunatati alese pe masa,vise si dorinte Domnul sa vi le-nplineasca ,bucurie si belsug sa aveti! Craciun fericit!!!
MaryM85 spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR, MAMICI TATICI FLUTURASI, FIE CA NASTEREA DOMNULUI SA VA BUCURE SI MOSUL SA VA ADUCA CADOURILE PE CARE VI LE DORITI!!!
madutza_bra spune:
ce bine-mi pare ca au venit si colindatorii
cami, wow ce nebunieai facut tu acolo Singurica ai facut, sau ai avut ajutor? Te-au ajutat si fetele?
cami_antonia spune:
EI MADA CLAR AM AVUT AJUTOR
altfel nu reuseam sa le fac pe toate
mama e la mine si a stat cu fetele
care nu s-au obisnuit inca cu ea si misunau numa dupa mine
si pe tyanti mioara care m-a ajutat cu bucatareala
ea a facut ciorba si sarmalele si eu restul
a invatat si ea de la mine retete noi de pe net :)))
i-a placut si ei tot ce am facut
si eu va doresc MULTA PACE SUFLETEASCA
MULTA SANATATE
SI INTELEPCIUNE
FIE CA NASTEREA LUI DUMNEZEU SA NE FACA MAI BUNI
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
seara buna!!
Craciun fericit dragele mele!
am ajuns si noi din "musafireala" bine a mai fost maine o luam de la capat ca doar ne -am invatat
copii sunt franti, s au intalnit cu mosul , au primit o gramada de cadouri, la noapte vine moshu' si acasa, maine vine moshu' si la nani....vecini etc niste rasfatati ce mai.....
Lucas nu a mai adormit asa tarziu nicioadata....era foarte obosit, desi a dormit la pranz 3 ore jumatate... la 23.15 i am pus in pat si in 2 min au adormit
Happiness_4_us spune:
Craciun fericit cu sanatate si linist sufleteasca!
acum am teminat de impachetat cadourile, am pus camera de filmat aproape de brad, sa fie la indemana camd se vor tezi copiii maine ai vor misuna printre cadouri.
irinuca05 spune:
Craciun fericit mamici, tatici si pitici!
Am intrat si eu in miez de noapte sa va urez Sarbatori fericite! Sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa auzim numai de bine!
Va pupa, Irina si Daria ;)
ailed_dota spune:
Craciun fericit!
Va pup si va urez numai bine!
Si eu am trebaluit azi toata ziua, dar am terminat, dupa amaiaza am fost in vizita...
miki1979 spune:
CRACIUN FERICIT dragele mele
sa va aduca Domnul multa sanatate
acum am terminat si noi de impachetat cadourile//si cand am terminat, ne-am dat seama ca am uitat un dinozaur mare si urat pe care si-l dorea vlad..asa ca troneaza desupra celorlalte cadouri neimpachetat macar asa si-l recunoaste pe-al lui
abia astept sa vad reactiile lor dimineata..
am facut acum pe seara bradul, vlad a participat activ, el aranja si invartea totul..andra in schimb n-avea nici o treaba, isi canta si dansa..si o mai enerva fracsu cand insista sa se uite ce frumusete de brad a impodobit el
eu n-am gatit nimic decat ciorbita lor de curcan ca nu mai aveam..de restul s-au ocupat ai mei ca maine ii vizitam si ramanem la ei la tara, in casuta noua..abia astept, e primul Craciun pe care il facem in familie completa de la tragedia fratiorului meu, vin si ei cu cea mica si abia astept..mai ales ca noi intotdeauna de Craciun eram impreuna..Doamne ajuta ca am ramas uniti si mai traim astfel de momente..
o zi perfecta sa aveti maine in jurul bradului cu familii bogate si cu rasete multe de copilasi jucausi in jur
Doamne Ajuta