Doc. Safta Veaceslav - Filantropia!

Doc. Safta Veaceslav - Filantropia! | Autor: simina_kin

Link direct la acest mesaj

Dragi burtici, as vrea sa stiu daca vreuna din voi este pacienta doctorului Safta , sau macar ale altui doctor din Filantropia!!. In curand voi avea nevoie de niste "scoruri" mai actualizate de acolo, si ma gandesc , poate gasesc mamici cu sarcina mai mare ca a mea!!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ma asteptam sa primesc macar cateva raspunsuri ........nu pot sa cred ca nu suntpe aici mamici care au nascut la Filantropia!!! Nu mai am "pretentii" sa-mi raspunda mamici care sunt la acelasi doctor cu mine , dar macar care au nascut acolo!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 28+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu am nascut lafilantropia in 2008,am nascut cu domnul doctor Varlas Valentin am nascut normal, am nascut la 8 luni si am facut stop cardiac la nastere.Am dat 500 de lei la doctor si cate 100 de lei la moase si am avut 4 .
Acum depinde cred ca te va costa 1000 de lei o cezariana plus anestezistul vreo 400 vei ajunge cam la 2000 de lei.
Sa nu uit ca trebuie sa le dai si ceva in buzunar la asistentele de la neonantologie, si celor care iti fac toaleta.
Sper ca te-am ajutat cat de cat si nastere usoara iti doresc si un puiut sanatos

Mergi la inceput