carne de vitel crescut ok -vrea cineva ?

carne de vitel crescut ok -vrea cineva ? | Autor: Alex@Sara

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai discutat pe aici,dar acum sunt pe graba si nu mai gasesc subiectul.
Noi luam de la cineva carve de vitel crescut ca pt ei,si acum vor sa taie un taursa sa isi opreasca si ei jumate si jumate sa il vanda.M-a sunat pe mine,dar noi nu am mai avea loc unde sa il bagam,ca socrelul taie doi porci si 90% din ei ajung in lada noastra.
Daca e cineva din Bucuresti care crede ca ar vrea,si poate sa ia jumate sau un sfert de vitel,la 28 lei kg ,sa imi dea un PM si ii trimit numarul oamenilor sa se inteleaga .

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu as vrea in principiu... dar si eu acum am congelatorul ocupat cu bunatati de la tara. Plus ca 28 lei/kg intreg mi se pare cam mult (include si oase...)

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In magazin 22-24 lei/kg este doar pulpa de vitel... 28 mi se pare mult si pe vrac... esti sigura de pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Da,asa e Marius.In primavara cand am luat noi l-a dat la 23 kg.
Sunt sigura ,sigura,ca si eu am intrebat de doua ori cand am auzit,dar tanti mi-a zis ca e crescut ca la carte,ca si pt ei ,e marfa de marfa .Daca mai aveam loc,eu luam chiar si cu pretul asta,ca nu se compara cu vitelul vitelului din magazin.Si nici loc de inca o lada nu mai am,ca la cat de dusa sunt,poate as mai lua una sa ma unde baga si viteii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Intr-adevar, e scump. Bunicul meu astazi a taiat un vitel (tot crescut la curte, cu iarba), 13 lei/kg

Oricum, asta e asa, discutie off topic, oamenii au dreptul sa ceara cat vor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu iau de ZECE ANI carne de vitel de tara. ,mai mult de 15 lei/kg nu am dat si e super eco crescut.
mi se pare infiorator de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am vrut sa scriu prima la acest subiect, dar am zis sa nu influentez pe cei care vor sa cumpere. Este super scump, mie mi-a oferit cineva chiar saptamana trecuta cu 15 lei pe kg si tot nu mi s-a parut mult.Gandeste te ca jumatate sau mai mult e os.O fi crescut la tara, nu contest, dar iarba nu e chiar asa de scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari9 spune:

Anda,iarna iarba e mai scumpa.Ingrijirea unui animal pe timp de iarna se face mai greu.
Si mie,oricum, mi se pare scump.Am primit deunezi un mail de la cineva care vindea carne de pasare cu 30 lei/kg,iar intr-un magazin eco juma de kg de carne pui era 25 lei.Trendul e ca produsele cica eco sa fie nesimtit de scumpe.

Revenind la intrebarea topicului,da ,as cumpara,dar nu un sfert de vitel sau jumatate,ci cateva kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Da,asa e,fiecare cere cat vrea .
Cine are sursa de vitel la 15 lei/kg,rog sa imi dea de stire si peste vre-o luna maxim doua se face loc in lada si ma bag la chilipir
AM vorbit cu cineva care luase zilele trecute vitel si uite raspunsul ei
"am luat vitelul in viu si avea 340kg. S-a pierdut mult, am iesit la 23kg in cel mai bun caz, inca nu am finalizat calculele. Noi estimaseram... 18"

Nici nu mai sti cum sa faci sa iesi mai ok

Mergi la inceput