Este ok sa incerc sa raman insarcinata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Lavi deci steroids se traduce prin corticoizi? Tin sa mentionez ca azi e ultima zi (ieri cand m a vazut doctora, mi a zis sa incetez sa le mai iau). Ea mi a zis ca inhaler ul (chiar nu stiu traducerea, dar e ca un tub din care trag tare in piept ce este acolo, arata ca cel pentru astmatici) are corticoizi din astia (steroids) si ca nu ar mai fi nevoie si de extra. Deci in total, am 5 zile de corticoizi (vineri-marti, azi). Deci daca le incetez, este posibil inca sa persiste in corp in vreo luna?

In legatura cu zodiile, da, mai ies si pe langa, dar si eu ma feresc de anumite zodii (gen Capricorn, pesti - eu sunt pesti si vai si amar :)))) si taur - pentru ca niciodata nu am avut afinitate cu zodia asta). Dar cel mai mult conteaza sa fie sanatos si de aia explorez toate posibilitatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu cred ca toti putem face un top al zodiilor si din fiecare zodie putem cunoaste oameni faini si oameni f rai.
as da exemple fara nr din gemeni,sagetator,taur,rac,fecioara,leu,cel putin din experienta mea.
ce ar fi sa zic ca toti capricornii sunt exceptionali p[t ca eu cunosc o multime de astfel de oameni din aceasta zodie f faini?sau ca sagetatorii si taurii sunt cumpliti ca cele doua soacre sunt muma padurii si sunt nascute in aceste zodii?

am mai spus:cel mai tare e strumf:a venit leu cu ascendent in scorpion, cu planetele in leu,scorpion si taur si una in balanta lui ta-su plus una la ma-sa-n fecioara.si travaliu ala infernal l-a asezat pe Jupiter in spatiul banilor si a studiilor inalte.
mihaela te-ar aranja asa o harta astrala?

daca apuc sa ii spuravietuiesc pana la majorat acestui leu cu personalitatea cat tot universul,iti spun...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha, 5 zile de corticoizi inhalati, nu injectati, cu o luna si ceva inainte de posibila conceptie mi se pare acceptabil. Dar eu nu-s doctor, intreaba neaparat doctorita.

Bravo ca ai nascut natural, si eu am nascut la fel, in Romania foarte putina lume mai naste asa acum.

Histamina, multa sanatate! Sa inteleg ca taurita mea cu ascendent in taur va fi o soacra strasnica? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Uite ce scrie ^pe prospectul unui medicament ce contine cortisone :
- Grossesse : dans l'espèce humaine, les études épidémiologiques n'ont décelé aucun risque malformatif lié à la prise de corticoïdes et notamment de cortisone lors du premier trimestre.

Si astia vorbesc aici de primul trimestru, nu de ce ai luat tu cu o luna inainte.

Vicky, Printzesone and BB (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Da de unde esti asa de sigura ca vei ramine insarcinata exact pe data respectiva? daca nu ramii atunci mai astepti un an pina anu viitor ca sa iasa balanta? De multe ori planul de acasa nu se potriveste cu cel din tirg sau cum era vorba aceea...
iar influenta zoodilor este o prostie pe mine nu ma caracterizeaza deloc zodia mea
dar daca tot crezi in ele dupa cum a mai spus un user mai sus, eu am intilnit balante si femei si barbati extrem de egoisti zgirciti si ciudati ( inca actualul este unul din ei)nu am intilnit o persoana-balanta care sa ma impresioneze prin ceva bun sa zic wow...dar ma rog poate am avut eu ghinion!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

dupa un tratament cu corticoizi lasi cam 2 luni pauza,daca nu 3.
daca vrei un raspuns sincer.
apoi tratamentul se continua cel putin o saptamana dupa ce termini antibioticele.

crede-ma, daca nu era viata mea si a copilului in pericol,nu as fi luat never corticoizi.de aici sarcina oprita din evolutie la 29 de sapt.

dintr-o balanta pura,de a doua decada,a iesit leu de inceput de august.
si?

pentru mine e perfect.e singurul copil perfect din Universul asta,pentru ca,pe lume exista un singur copil perfect si..........fiecare mama il are.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Histamina, eu ma duc luni la doctor si am s o intreb din nou daca e ok sa incepem. Dar eu am luat doar 5 zile de steroids (oare corticoizi s o traduce?????) Chiar am sa ma duc la dictionar. Nu stiu cat timp ai luat tu corticoizi, Dar eu am luat doar 5 zile.. oare o fi la fel de periculos?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Radiografia nu influenteaza o sarcina neformata inca, nici antibioticele, dar cel mai frica mi-e de corticoizi, care se elimina mai greu din corp si au tot felul de efect aiuristice.

Oare chiar si doar 5 zile de steroids pot afecta? Oare trebuie 2-3 luni sa se elimine?

Mergi la inceput

Prednisone is in a class of drugs called corticosteroids.

Am citit ca acest corticoid ar sta intre 2-3 saptamani sau 5 zile, depinde de doza.

Mergi la inceput

Question about conceiving after Prednisone steroid

Try!!!! Now!!! I was on it for a bad case of tonsilitis, and I read that it is sometimes given as a fertility treatment!! It gets out of your system pretty quick too I believe... Its apparently commen during IVf to be perscribe prednisone!!

Am gasit asta pe diferite site uri in Anglia, caci noi locuim in UK.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Miha, 5 zile de corticoizi inhalati, nu injectati, cu o luna si ceva inainte de posibila conceptie mi se pare acceptabil. Dar eu nu-s doctor, intreaba neaparat doctorita.

Bravo ca ai nascut natural, si eu am nascut la fel, in Romania foarte putina lume mai naste asa acum.

Histamina, multa sanatate! Sa inteleg ca taurita mea cu ascendent in taur va fi o soacra strasnica? :)

Lavinia, Multumesc mult pentru incurajari! Crede ma ca eu sunt o fiinta cu o gandire super optimista, Dar am vrut pareri ca sa fiu sigura. Cu siguranta voi mai verifica inca o data cu doctorita. Ea ieri a zis ca nu ar fi nici o problema, pentru ca timpul este foarte scurt. Dar cu siguranta o mai intreb o data, sa fiu sigura.

Multumesc pentru aprecieri la adresa nascutului natural. Bravo si tie. Aici, in UK, este normal sa nasti natural, doar daca e in pericol mama si bebe face cezariana, in rest natural.

Intr adevar este foarte trist ca in Romania se opteaza pentru cezariana vs nastere naturala, Dar stii tu, chiar nu pot sa le judec. Eu am o rezistenta mare la durere, am avut un travaliu de 24 de ore si nu multe pot trece prin asa ceva. Dar crede ma, ca nu as da aceasta experienta pentru nici o alta! Ohhh, la sfarsit, cand il tii in brate, esti extenuata si totusi fericita. Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni, cu cele 2 modalitati de nastere, de aceea ma abtin de la alte comentarii. Te pup lavinia.

Mergi la inceput