Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adde, tensiunea imi era ok, acum 2 sapt , dar e adevarat ca nici nu-mi curgea sange din nas...dar nu ar tb sa ma doara capul de la tensiunea mare?

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:

Adde, acm am azut mesajul tau. Imi pare rau ca esti singura in toata aceasta chestiune. Tine minte ca acest copil va fi o bucurie mai mare decat crezi... indiferent in ce circumstante ar veni pe lume te asigur ca o sa iti aduca mai multa implinire decat credeai. Nu stiu povestea ta insa sunt convinsa ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca suntem alaturi de tine.

Multumesc Nu prea scriu eu asa des pe forum ca nu am experienta si nu stiu ce sa spun. Iar sarcina mea pare sa mearga bine. Initial am avut sarcina gemelara, dar unul s-a oprit din evolutie. De atunci insa n-au mai fost probleme. Grijile mele sunt cu totul altele. Pt. ca trebuie sa ma descurc singura si e destul de greu, mai ales cu o mama ca a mea care nu face decat sa ma traga in jos. Acum cica ma pregatesc de Craciun, de fapt ma pregatesc psihologic sa vad ce vorbe imi mai aud. Asta e. Azi am avut iar o zi proasta, maine sper sa fiu mai linistita.

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ade incerc sa inteleg ceea ce simti dar hai sa fim optimiste ca mama ta poate o sa se schimbe prinzand drag de bebe, povesteste-i cum l-ai vazut la ecograf, cum dadea din picioruse etc, imposibil sa nu se inmoaie. Iar noi suntem aici sa fim cat putem un sprijin pentru tine. Cand ai cate-o nevoie foarte mare da semnal aici si imposibil din cate suntem sa nu gasim resurse sa iti sarim in ajutor.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Ultima zi de munca....pe acest an.
Am dormit, m-am odihnit bine, deci clar sunt fresh.

Paula, Denisa skiaza dar impreuna cu noi. In tabara merge la 35km de Bv, cu colegii de scoala, dar cu saniile. Pleaca astazi si vine duminica.
Nu e prima tabara. In vara a stat 10 zile la mare, fara noi.
Se descurca, ca e fata mare.
Nici eu nu sunt genul sa o dadacesc. Dupa parerea unora sunt rece si prea haiduca.

Mi-am mai amintit ceva . Citisem de la prima sarcina , ca in perioada asta apar sangerari ba din nas, ba la gingii. Deci Paula nu cred ca atre sa iti faci griji.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Offf fetele eu m-am plictisit groaznic :(. Nu mi-am luat cauciucuri de iarna la masina mea si sotu e plecat cu cealalta si nu mai stiu ce sa fac. Voi cu ce va mai ocupati timpul? Am facut si curatenie si mancare si de toate. Aveti ceva idei?

10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Dana, ce imi doresc sa ma plictisesc. Eu cand am un pic de timp citesc, sau ma uit la filme/seriale pe net, dar adevarul e ca am uitat ce faceam inante de Raul...

Elena, ai si tu 3 zile de rasfat!!

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Dana nu mai zi asa ceva ca te bate DD.
Eu sunt una si o criza de timp. :)
Ma gandesc cand le fac pe toate. Curatenie , mancare...cadouri de cumparat ca numai ficamea e rezolvata momentan.
Plus ca eu sunt moldo de aia cu 7 feluri de mancare si tre sa am de toate in casa , sa nu ma gandesc la mesele altora.

Deci am in plan: salata de ceapa cu chiftele,vinete sau icre (inca ma gandesc) sarmale, muschi la cuptor, aperitive si renumitele turte din zona mea.

Si parca zic ca sunt prea putine, ca la mine e casa plina de musafiri mereu. as vrea sa merg si eu undeva sa mi se intinda mese.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:

Paula, Denisa skiaza dar impreuna cu noi. In tabara merge la 35km de Bv, cu colegii de scoala, dar cu saniile. Pleaca astazi si vine duminica.
Nu e prima tabara. In vara a stat 10 zile la mare, fara noi.
Se descurca, ca e fata mare.
Nici eu nu sunt genul sa o dadacesc. Dupa parerea unora sunt rece si prea haiduca.

Cati ani are fetita ta? Eu ma gandeam de mult ca, daca o sa am un copil, sa-l las sa se descurce singur de mic, sa mearga in tabere si alte locuri fara sa stau eu pe capul lui :))

Brasovul e un oras minunat, unul din orasele mele preferate. Mi-e dor sa mai ajung pe acolo!

Mergi la inceput

Adde 8 ani are.
Dar rescriu, lumea ma crede nebuna ca nu o dadacesc.
Si ca vai doamne , daca nu se spala, daca nu se schimba de chiloti in tabara, etc.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna, fetelor!!

Pentru dureri de capdr. mi-a spus ca pot lua numai paracetamol. eu una am avut f rar pana acum si am reusit sa trec peste fara pastile. Dar paracetamol e ok.

Adde,nu te lasa doborata! ai cel mai puternic sprijin moral, pe . si pe noi printre picaturi. curaj!!

va pup fetele!

Happy_Ama 10+

Mergi la inceput