Piersicute de iulie august (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Nimic deosebit de raportat la noi, voiam doar sa va salut si sa va urez...spor la treaba!

Ada, imi pare rau de vacanta voastra. Poate nu o anulati, doar o amanati.

Muraturica, eu as lasa fata sa stea inclinata la 45 de grade (pe o perna etc)si i-as lua de pe acum un scaun de masa cu inclinare reglabila si i-as da biberonul in scaun.

Despre premergator, avem unul primit, nu stiu inca daca o sa-l folosesc.

Despre hipotonia bebelusilor, nu prea stiu ce sa spun. Dar faptul ca e favorizata de precocitate mi se pare o idee ciudata.

Eric "stie" sa stea in fundulet, ma rog un pic aplecat in fata si sprijinindu-se in manutze. Dar in ultimul timp nu vrea si pace: se apleaca pe o parte pana se intinde pe spate. Il las in ritmul lui.

Va pup, ma duc si eu la treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inaf78

am fost eu ieri la mallul nou (PLAZA): sunt reduceri la C&A (bluze, camasi, pulovere, pantaloni, blugi, o parte din gegile groase si paltonase subtiri).

----------------------------------------------
M si R
----------------------------------------------

care e faza cu mall-ul "nou" la plaza? s-a mai construit vreo aripa ceva? stiu, sunt varza dar n-am mai trecut pe akolo de ceva vreme
erau reduceri la c&a si la bebei?
eu i-am comandat azi antoniei mai multe hainutze si cizmulitze de pe hopababy. am mai luat de la ei la targuri si sunt de f buna calitate. as vrea sa mai dau o fuga prin auchan sa vad ce hainutze mai au k sunt si ieftine si bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc fetelor pentru sugestii . Carmen am bagat la cap cu serul pe calorifer , asa este dar pe mine nu m-a dus capul

Eu prin bucatarie , mai mancam niste carnita , Doamne iarta-ma ca mai este si post dar daca-i dau lu' barbatul meu legume ma " bate "

Andrei este cu mamaia si mai profit si eu de aerisit creierii

Multi

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetelor.

Carmen eu am fost doar la dr. Pricopescu ADriana iar masajul si fizio il f#259;ceam doar cu acelea#537;i persoane. Programul lor este luni, joi si vineri de la 8 la 14 iar marti si miercuri 12 - 19. Daca vrei nr. Telefon medic iti trimit pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ina merci, chiar asa, care mall nou plaza?

Laura cred ca Ilenutza ti-a dat pontul cu serul, dar cu placere, oricum

Maria, astept pm. Se face programare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Laura cred ca Ilenutza ti-a dat pontul cu serul, dar cu placere, oricum

Mami de Patrick Andrei (21.06.2012)

Dar parca tu mi-ai spus sa-l pun pe calorifer un pic ?!

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Habar nu aveam. Oricum nu stiu cum e cu aerosolii...n-a fost cazul pana acum si sper sa nu fie...

Mergi la inceput

Cred ca si la noi vine mosul cu un dintzoc...azi a fost marait toata ziua, imi roade degetul cu inversunare, si ii curg balele mai rau ca la catei...l-am schimbat de 2 ori intr-o ora si acu tre sa-l schimb iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur multumesc. Asa fac la unele mese, ii dau pe perna inclinata la 45 de grade. Insa cateodata cand o vad mai potolita ii mai dau si in brate. Scaun de masa am primit, nu am stiudiat inca cat e de reglabil spatarul. O sa ma uit totusi si daca e ok, o sa incerc si acolo. Cand l-am primit l-am pus pe balcon si mi l-am scos din minte. Mersi ca mi-ai reamintit.

Buna ideea cu serul caldut. Multa sanatate piersicutelor bolnave si sa nu le prinda craciunul asa.
Eu azi am avut ceva mai mult timp liber si am tot citit despre diversificare (din nou). E plin de info contradictorie. Unii zic ca cerealele sunt cel mai ok pt inceput (si eu zic asa ca astea nu sunt acide), altii zic ca sunt rele de mama focului si copilul nu absoarbe nutrienti din ele. Si tot asa pe fiecare grupa alimentara. Unii zic sa dam supa, altii direct piure. Unii zic de mar crud la inceput, altii copt sau la abur. Citricele ba se introduc printre primele, ba dupa un an. Banana la fel. Cred ca sunt eu prea stresata, dar de ce citesc mai mult de aia imi vine sa imi iau campii si sa fug cu copilul pe o insula pustie. Eu as face dupa cum imi spune si mie bunul simt, dar mi-e sa nu ii fac rau fara sa vreau. Scuze ca va zapacesc cu dilemele mele.
Va pup si ma duc sa ii ofer divertisment Aurorei. Nu am crezut ca o sa fac asta vreodata, dar chiar ii cant si ea rade. Ma mir ca nu se sparg geamurile la ce voce am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna si de la noi,
Am chiulit de la vaccinul de azi, l-am amanat pt 28 dec. maine mergem si la neurolog.
Ada, voi ati fost? Cum e madam Craiu?

A fost pediatra ieri la noi, am vb despre diversificare si o sa incepem si noi. Trebuie sa merg si eu sa iau una doua vase in care sa fac mancarea lui, plus scaun de masa. As vrea f mult unul din acela care se fixeaza pe masa noastra, dar nu am gasit nciunul cu spatar reglabil. Aveti idee dc exista? Voi de care ati luat?
In toate casele cu hebelusi unde am fost, scaunul de masa u picioare mi s-a parut cel mai incomod si mai ocupator de spatiu device pt bb. Plus ca vreau sa il obisnuiesc sa stea cu noi la masa.

S-a trezit, revin

Mergi la inceput