Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Salutare!
Nico felicitari,sa fiti sanatoase si voioase!
Ary,ce travaliu scurt,bravo tie.
Va invit la o cana de ceai de lactatie,tocmai am adormit bebele.Onutz si programul nostru este identic,tot asa completare de maxim 3 ori pe zi.Pana de curand era de 2ori pe zi cate 60ml,dar crestem si nu ne mai ajunge.Dupa baita i-am facut 90ml,a baut maxim 70ml si a adormit in brate evident,infasurat intr-o paturica sa ii fie cald.
Deocamdata NAN Sensitive e foarte ok,ieri a regurgitat cam tot ce sugea de la mine si dupa ce i-am dat laptele praf si-a calmat burtica si a tacut.
Mena la fel eram si noi in primele zile,sugea intruna.O sa creasca si o sa stea din ce in ce mai putin la tzatza.Cand ai timp imi dai si mie pe privat o recomandare de dr pediatru?
Almy,Ary tot respectul ca aveti timp de scris aici cu 3 copii...eu abia reusesc cu unul.
Nu am aflat cheia succesului pt vergeturi,nu exista cu siguranta.Dar ma gandesc eu daca tot m-a taiat pt cezariana nu mergea sa imi faca o liposuctie?Asa 2in1,stiam o treaba
Azi a venit parintele,mi-a citit si mie pt prima si a 8a zi,acum mai vine la 40zile.
Mi-a zis sa nu mai ies din casa pana atunci,ieri venise si eu eram la cumparaturi.Ideea e ca tot amenajam prin casa,am mai fugit la Ikea,dupa perdele,dupa cumparaturi de Craciun dar se pare ca lauzele ar trebui sa stea lipite de casa.Ma rog,maine facem 3saptamani,am mai avea inca 3 de stat cuminti acasa.
Voi scoateti copii afara?Cu zilele acelea urate eu am evitat,azi am stat 10min,daca e frumos maine stam 15.L-am scos nemancat afara si a urlat aproape tot timpul.Am epuizat cantecele cu Mos Craciun pe care le stiam sa i le cant.E asa frumos,totul alb...sunt si avantaje cu mutatul in afara orasului,casa mai mare,curte,aer curat...si o o mie de dezavantaje cum ar fi lipsa farmacie non-stop la 2pasi cum era cand stateam in oras
Va pup mamicisi pe bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetele care au nascut , va asteptam la Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori, sa continuam "odiseea"

----------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

Geani80, eu recomand acel balansoar , de multe ori ala este scaparea mea ....o pun in el , o legan de 2 ori si doarme dusa , a dormit si 4 ore in el .......il gasesti la bebelusul tau , vine echipat cu crab si inca 2 jucarele, 2 le-am luat separat ....merita toti banutii
are si vibrati ....mai tarziu acel crab va face toti banutii , eu vad la ceilalti bebei din casa (inca 2) cum stau si se zgaiesc la grab si rad la el ....

-------------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

Geani80, eu recomand acel balansoar , de multe ori ala este scaparea mea ....o pun in el , o legan de 2 ori si doarme dusa , a dormit si 4 ore in el .......il gasesti la bebelusul tau , vine echipat cu crab si inca 2 jucarele, 2 le-am luat separat ....merita toti banutii
are si vibrati ....mai tarziu acel crab va face toti banutii , eu vad la ceilalti bebei din casa (inca 2) cum stau si se zgaiesc la grab si rad la el ....

-------------------------------------------------------------------------

Multumesc! Am vb cu cineva sa ne imprumute asa ceva sa vedem daca ii place. Ca sa nu il iau degeaba. Snt chiar curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Poftiti la CAPITOL NOU

Almy

Mergi la inceput