Felicitari Mica, Ary, Iulia! Hai Nicoleta! #50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Citat:
citat din mesajul lui Geani80

Irilac, e ciudat ca te dor sanii desi nu ai ragade... Nu cumva ai canalele infundate?

Nu stiu ce sa zic...cand trag cu pompa vad ca di sanul stang imi curge din 3 canale si din cel drept de abia ieri a tzasnit din 2. Pana acum doar picura lapticul. Problema e ca sanul stang ma doare ma tare, deci cel din care curge mai mult. Ma doare sfarcul imi zvacneste dar nu vad nici o rana acolo.Cand vine ora mesei imi plang de mila, asa de rau ma doare. Imi pun inainte de alaptat comprese calde pe sani ca sa se desfunde canalele dar tare greu vine lapticul. Mai intai trebuie sa trag putin cu pompa sa-l aduc in fata ca bebe sa suga, ca el nu are rabdare, trage de 2 ori si daca vede ca nu-i vine nimic se enerveaza si urla rau de tot. Apoi dupa ce papa el mai targ cu pompa sa vad daca a mai ramas ceva si apoi ii mai dau completare puiului si vad ca papa tot....inseamna ca nu se satura cu ce am eu...
Offff ce fac eu e o strutzo-camila, imi ia o gramada de timp si ma consuma la maxima, incerc sa nu ma stresez tare dar asta o vad cea mai mare problema.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
38+

Mie mi se pare ca procedezi f corect ca il pui des la san si apoi golesti sanul. Nu am dubii ca va creste si productia.
Incerc si eu sa ma linistesc, sa nu imi mai fac probleme cat mananca, cat ia in greutate. Important este sa fie sanatoasa. Sper sa imi dea vesti bune maine pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Geani, e bine ca iei MoreMilkPlus, pastilele astea con#539;in schinduf concentrat, imizisese si mie de ele consultanta de lactatie. O sa î#539;i dau mâine un mesaj privat cu num#259;rului de telefon, acuma sunt cu bebe la piept si nu am telefonul la îndemân#259;. Mie,i s- a p#259;rut foarte draguta si cred ca e si priceputa, chiar daca eu am fost un caz hopeless ( eu ma bucur când scot cu pompa 20 ml sau vad pe cântar 20 de grame diferen#539;a dupa un supt :( ). Asa de mult as fi vrut si eu sa alaptez exclusiv, dar nu s- a putut si asta e, daca ma mai stresez cu chestia asta, o sa ajung sa pierd laptele de tot, m#259;car asa Iisus ni#537;te anticorpi.
O noapte buna sa ave#539;i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Am intrat si eu pe fuga...si am reusit sa citesc pe diagonala ce ati scris, ma bucur ca am gasit multe info pretioase din experientele voastre!
Felicitari proaspetelor mamici...Mena, Ary, Mica, Iulia...sa aveti bebei sanatosi si voiosi, si mancaciosi iar voi sa aveti laptic cat sa le ajunga!!!
Noi suntem bine, cam ocupati, cica ne pregatim de Craciun, dar zau de-mi vine pe caldura asta...
Azi noapte nu ne-am prea odihnit, a fost cam marait...dar nu cred ca sunt colici. Eu cred in continuare ca Victor nu are colici, insa, Mami de 2, am observat ca se comporta ft ft asemanator ca Ivan al tau: dupa vreo 5-10 min de supt se zvarcoleste, se roseste tot, isi da capul pe spate, si se linisteste dupa ce face part(uri) insotite de caca...dar de plans nu plange. Ne "laudam" si noi cu o nesuferita de acneea sugarului, care nu mai trece. Ai incercat apa termala? Vreo ameliorare?
Una peste alta, si eu am avut probleme cu hemoroizii care s-au rezolvat ft bine cu unguentul de galbenele!
Si Victor se ineaca cu laptic, mai ales cand suge din sanul stang, am niste emotii atunci...
Ieri l-am cantarit: s-a nascut cu 3.700 kg, am iesit din maternitate cu 3.450 si acum, la 4 saptamani, are 4.6 kg...eu zic ca e bine. La control mergem abia pe 5 ianuarie.
Inca o intrebare: cineva din anturajul nostru a intrat in contact cu un bolnav de rujeola (pojar) !!! Eu tin minte ca am avut, insa nu am vazut sa fie printre rezultatele la profilul Torch pe care l-am facut la inceputul sarcinii (e doar rubeola, citomegalovirusul, herpesul...), asa ca nu pot fi 100% sigura...Am citit ca daca mamica a avut se transmit prin placenta anticorpii care il protejeaza pana pe la 6 luni...Offf, ce fac??? Ca de Craciun ar trebui sa ne intalnim cu el...cu cel care a avut dar care probabil e purtator acum, sau nu?
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mica, felicitari, mami, pentru dodoloatza scumpa, abia astept sa ne spui cum a fost prima intalnire, am inteles ca inca nu v-ti vazut
Multa sanatate, mult laptic, multa rabdare! refacere rapida!

Irilac, erau vreo 3 tipuri de masaj pe site-urile pe care am cautat,m-a ajutat si Almy cu un link, asa ca iti explic ce si cum, dar lasa si o adresa e e-mail sa iti trimit si tie adresa aceea sa citesti ce si cum si sa vezi desenul.
so, eu am masat usor, cu degetul mic, circular, la radacina ochiului, apoi am "alunecat" ca fel de usor in jos pe nasuc, de-a lungul narii, pana la baza ei, pt ca e posibil sa fie infundat celalalt capat al canalului, ziceau ei..cert e ca trebuie sa iasa, la un moment dat, ceva lichid..Insa si daca nu, oricum il ajuta enorm masajul..

Greani, tu parca ai intrebat de Colief.
Nicholas e cam ceas cu sculatul pt mancare, asa ca e destul de predictibil.e simplu, insa ii dau nu-mai cand il ia criza, nu tot timpul.La noi Infacol nu a functionat,am mai folosit Sab Simplex, insa crizele sunt urate si nu avem ce face.. Masajul ajuta parca mai mult ca orice si statul pe burtica noastra..

In seara asta am facut o triere prin hainutele lui bubulici, poarta si haine de 3-6, deja purtam cu preponderenta hainute de 3 luni, e un lungan!
Oricum, nu imi plac chestiile care se baga pe gat si le folosesc f f rar, cand iesim.Prefer capsele pe un picior in locul celor pe amandoua si fermoarul ala care sta batz ma enerveaza, desi se inchide repede si bine.eh, multe de spus la capitolul asta..ceva vesti de la Nicoleta??

Angelique,al nostru se inneaca asa, ca prostutzul-si cu saliva, cand casca si eu mor instantaneu cand il aud..

fetele, voi aveti bebei sughitaciosi asa, ca al nostru? de multe ori il apuca atunci cand e pe punctul de a adormi:( si se duce naiba somnul, sughita 20-25 minute..:(Iar daca il apuca dupa papa, da si afara, ca nici nu are laptele timp sa ajunga inca in burtica..Gripe Water nu ne ajuta, deloc, asa ca nu prea mai folosesc.

va pup,dragelor, fug la el, ca s-a sculat, cred ca a banuit ca am terminat mesajul:):)
aveti grija de voi si de puiutzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Neata

Azi bebe s-a trezit cu muci si am necajit-o cu scosul lor; nu avem batista aia a bebelusului de se mufeaza la aspirator, ca nici aspiratorul pe care il avem nu e bun pt asa ceva, iar aia prin care tragi tu mi se pare incomoda si nu stiu cata forta am eu sa trag. Totusi, de ieri dimineata asta este prima criza mucoasa, deci e mult mai bine. Continuam tratamentul. Andreea e si ea mai bine, dar avem un adevarat razboi cand vine vorba de luat medicamente

Si noi am facut o treaba mare cu presiune, de a trebuit sa schimb si lenjerie si tot.

Angelique si noi am vomitat in jet, insa nu m-am speriat pt ca aveam experienta de la Andreea. Se mai intampla cand papa prea cu pofta si prea mult. Andreea chiar avea probleme cu vomitatul.

Bubu si Sofi e o sughitacioasa. Dar pe ea o apuca pt ca ii vine sa regurgiteze, dar nu reuseste.

Fetelor, mai spuneti-mi remedii pt raceala, ca ce am stiut am aplicat, dar cu Andreea e tare 'grele'. Probleme avem cu mucii si cu tusea (probabil cauzata de muci) si putin de tot rosu in gat.

Mai vroiam sa mai spun ceva, dar memoria mea e in suferinta.

Gina - mami de bebe Sofia Maria si de Andreea Luana 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Popescule, nasol rau ca sunteti toate racite:(
vrei remedii pt tine sau pt cea mica?
daca tu ai rosu in gat,gagara, alternativ, cu solutie apa cu sare si o gura sol apa cu bicarbonat, felii de cartof crud stropite cu un pic de spirt-legate cu o fasa la gat, pt tuse ia de la plafar radacina de tataneasa si rontaie betele alea, sunt bune si pt usturime in gat.cand s-au muiat le scuipi

revin dimineata, e la mine in brate. scriu greu
multa sanatate,draga mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Popescule, nasol rau ca sunteti toate racite:(
vrei remedii pt tine sau pt cea mica?
daca tu ai rosu in gat,gagara, alternativ, cu solutie apa cu sare si o gura sol apa cu bicarbonat, felii de cartof crud stropite cu un pic de spirt-legate cu o fasa la gat, pt tuse ia de la plafar radacina de tataneasa si rontaie betele alea, sunt bune si pt usturime in gat.cand s-au muiat le scuipi

revin dimineata, e la mine in brate. scriu greu
multa sanatate,draga mea!

!Deja mamica de Nicholas!(14.11.2012)

Bubule - notate. Insa mie imi trebuie unele pt fetele mele dragi. Mai ales pt mucisori, ca aia ne terorizeaza.

revin si eu, din acelasi motiv in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Si Ema sughite mult, mai ales cand ii e putin racoare. Atunci o infasor intr-o paturica si o tin strans in brate si ii trece imediat

Ema de 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fete dragi, azi noapte a fost prima noapte acasa la noi cu bebe. Nu a fost usor dar a fost frumos. Asa cum stiu ca va fi si de acum incolo. Am pus pozici pe picassa cu puiul meu. Aseara ne-am dat seama ca noi nu avem cu ce sa il imbracam pt ca pur si simplu totul ii e prea mare asa ca sotul a primit ca tema sa ia costumase pentru prematuri. A gasit 2 si azi mai ia 4 . Le purtam pe astea pana incapem in hainute de copilasi maricei. Noi suntem mici dar niste luptatori adevarati si niste invingatori. Am invatat sa papam la tzitzi si sa sugem fara mamelon artificial si acum e cea mai mare dragoste a noastra tzitzi. La 2 ore o cerem.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Fete dragi, azi noapte a fost prima noapte acasa la noi cu bebe. Nu a fost usor dar a fost frumos. Asa cum stiu ca va fi si de acum incolo. Am pus pozici pe picassa cu puiul meu. Aseara ne-am dat seama ca noi nu avem cu ce sa il imbracam pt ca pur si simplu totul ii e prea mare asa ca sotul a primit ca tema sa ia costumase pentru prematuri. A gasit 2 si azi mai ia 4 . Le purtam pe astea pana incapem in hainute de copilasi maricei. Noi suntem mici dar niste luptatori adevarati si niste invingatori. Am invatat sa papam la tzitzi si sa sugem fara mamelon artificial si acum e cea mai mare dragoste a noastra tzitzi. La 2 ore o cerem.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Felicitari!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi

Mergi la inceput