Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Andra_C spune:
Virgi, la multi ani pentru Ioana, e domnisoara de acum Sa fie sanatoasa si norocoasa!
LML Mihnea de Elishor si Rares de Albinuta!!!
asparagus spune:
La Multe lunite si lui Mihnea de Elly si Rares de Albinuta!Sa cresteti mari si voiosi!
BelissimaEva spune:
Neatza dragi mamici si pitici,
La Multe Lunite Mihnea de Ellyshor si Rares de Albinutza !
La noi ieri a fost ziua critica, cand practic dintisorul a iesit cu totul la lumina si bebe a fost tareee marait
Eu deja ma pregatisem de o noapte alba dar a fost ok.. doar ca a cerut tzitzi mult mai des.
In schimb, am reusit de vreo 2 saptamani sa ii fac un program de somn cat de cat
Mergem la somn, impreuna, la ora 21:00-21:30 si se trezeste in jur de 8:00 dimineata ! Sunt ff multumita ca am reusit asta , ca imi statea pe cap sa stiu ca mi se culca puiul numai la 0:00
Eu chiar daca am slabit ff mult si nu mai am burta sau slaninute , orice chilot sau pantaloni tot imi lasa urme pe burtica, pe piele.
Vreau sa va intreb daca patiti si voi la fel si daca va trece cu timpul..
BelissimaEva spune:
Eu ma bag la bucatareala acum si sper sa ne auzim cu bine mai pe seara.. poate intra mai multe mamici ca s-a cam tras chiulul la prezenta in ultimul timp .
Roxana, drum bun si distractie placuta cu familia
Virgi, ai reusit sa mai speli vasele aseara sau ai dat gata sticlontul de vin si tortul?
Voi ce pregatiti bun zilele astea? Anitta? Ylari?
Ellyshor spune:
Va imbratisez, scumpele mele!
Nu am prea mult imp...sunt cu casa vraiste...trebuie sa terminam de amenajat si un spatiu de depozitare...eee nebuniee. Si nu-mi vine sa cred ca maine e Ajunul.
Suntem bine, n-am avut net pana ieri.
Va multumiiiim pt urari!!!
Va las o felie de tortulet si incerc sa pun asta seara pozici cu Minunea mea de 8 luni!
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Voi ce pregatiti bun zilele astea? Anitta? Ylari? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mamica fericita si norocoasa de Dorian Andrei ~ 19.05.2012 ~ |
Friptura in sos de vin , biscuiti cu scortisoara, gimbir si ciocolata, sarmale, carnati imi aduce mama. apoi salata de boeuf si salata cu cartofi, peste afumat ceapa si maioneza Snitele palermo cu garnitura de legume sote. cozonaci am cumparat, sampania e la rece, Moshul a venit la mine (cu unaparat de electrostimulare), asa ca de acum, sa vina Craciunul!
Beeeiii a trecut si 21.12.2012 si tot nu se termina lumea!!! Pe cand urmatorul sfarsit al lumii???
Lucas e bolnav (bronsiolita) m-a chinuit saptamana asta ca pe Iisus pe cruce ajunsesem de tremuram de oboseala si ma clatinam cu el in brate. Int-un final i-am pus floxal in nas si va da isi revine mirculor, mai luam sinupret, zyrtec si facem aerosoli, adrenalina cu dexa imi vine sa inebunesc!!! Eva avea aproape 3 ani cand i-am facut prima data aerosoli, asta saracu e varza, macar sa se imunizeze mai repede ca ea!
Nu am mai apucat sa citesc nimic, asa ca nu stiu ce s-a mai intamplat.
Va pup pe toate si va urez SARBATORI FERICITE ca nu stiu cand mai intru
albinuta83 spune:
buna ziua!
Multumim pt urari Andra, Ioana, Eva!
LML MIhnea scump! Elly
Daca a lasat Ellyshor tort, atunci va las niste salata boeuf, de vinete, de cruditati si niste icre de casa! Atat am reusit sa fac pana la ora asta + sarmalele care sfaraie in cuptor!
Maine merg la serviciu, deci azi sunt la foc atomat cu toate!
Nu-mi vine sa cred ca au trecut 7 luni de cand a venit in viata noastra scumpetea asta mica!!ne face zilele mai frumoase si ne umple sufletele de bucurie!
Va pupacim de la mic la mare si sper sa citesc din urma maine la cafea!
LMA Ioana de Virgiiii!
virgiL spune:
ANDRA,ASPARAGUS,ALBINUTZA,multumiiiiiim!.Tare-i bine sa ai copkil mare si sa ai cu cine sa te certi
ASPARAGUS,demult voiam sa-ti spun,pe langa baietel ,ai o comoara de fetita!Sa va tina Dumnezeu sanatosi pe toti!
ALBINUTO,harnicutzo!Nici duminica nu-ti tihneste,ha?Si lucrezi si maine?Spor sa ai!
LA MULTE LUNITE ,pui frumosi,MIHNEA si RARES!
ANITTO,acu ai disparut tu?
EVA,aseara n-am mai spalat nici un vas nik,ca doar nu dadeau turcii....si azi a fost o zi!.Pan la urma a spalat huband blidele si eu am pus din nou masa pt musafirii de azi ai Ioanei.Sotul tau cum se mai simte cu umarul?Pupam dintzosul mic
YLARI,ca de obicei ma faci sa-mi curga balele.Sanatate puiului racit!Si printzesei deasemenea...si sarbatori fericite si linistite!
virgiL spune:
MIRELLUSH, si tie pe unde ai fi!Iar ne-am distrat azi ascultand colindul de iarna al lui Claudiu.Mare nebunatic.CRACIUN FERICIT!