masacru la o scoala elementara din USA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mama sa era invatatoare in aceasta scoala. A murit si ea alaturi de majoritatea elevilor sai.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

si eu consider ca aceasta cultura a armelor de foc si accesibilitatea lor sunt principalii vinovati. nebuni sunt peste tot. dar incearca tu sa omori 27 de oameni in 5 minute cu o bata sau un cutit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tilia spune:

E destul de simplu daca ai o masina mare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nebuni sunt peste tot in lume dar arme de foc la indemana oricui, nu. Daca nu ar fi aceste arme de foc probabil nu ar exista nici aceste tragedii sau ar fi mai putine. Dar asa cum spuneam producatorilor si vanzatorilor de arme le pasa fix in fund (scuzati expresia) de aceste tragedii - cat le pasa de profiturile lor.

Armele de foc sunt relativ usor de procurat, chiar daca-s ilegale, a se vedea cazul nebunului din Norvegia. Eu prefer sa am si eu una, nu sa fiu la mila oricarui descreierat./

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Tilia, si iti iei arma cu tine cind te duci la cumparaturi sau la cinema? Ii dai copilului o arma cind se duce la scoala? Cu ce te ajuta atunci sa ai arma aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Datorita acestei legalitati a vanzarii armelor de foc crimele avand la baza utilzarea lor este extrem de mare in USA. Dar repet interesele financiare depasesc tragediile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Tilia, si iti iei arma cu tine cind te duci la cumparaturi sau la cinema? Ii dai copilului o arma cind se duce la scoala? Cu ce te ajuta atunci sa ai arma aia?

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Il descurajeaza pe X-ulica sa te atace, pentru ca nu stie daca o sa ripostezi sau nu. Daca-i sigur ca-i singurul cu arma, atunci e problematic.

Nu vedeti ca astfel de cazuri se intampla in locuri in care armele sunt interzise, scoli, mall-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Mama sa era invatatoare in aceasta scoala. A murit si ea alaturi de majoritatea elevilor sai.

-------------------------------------

A crescut un monstru...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Cine stie ce monstru era si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Michelle fiindca ai deschis si tu acest subiect si te vad mult si pe la SC poate stii tu sa raspunzi la intrebarea mea: a existat Dumnezeu ptr aceste 20 de sufletele???

Sunt convins ca si tu crezi in ceva pe lumea asta. Ca o fi un Dumnezeu, ca o fi copilul tau, ca o fi vreun animal de plus sau orice altceva, ai o credinta a ta personala in mod sigur.
Si te intreb ce legatura are credinta ta cu aceasta tragedie? Sau credinta ea sau a altcuiva? Se schimba lumea datorita credintei tale? sau a mele?

Intrebarea era: daca exista Dumnezeu de ce i a parasit pe aceicopilasi???

Mergi la inceput