Ajutor
Buna dragi mamici.. am o problema cred. Prezint niste semne de sarcina gen greturi ameteli , am si vomitat acuma 1 saptamana , am durere de ovare si daca ar fii sa fiu inscarcinata ar fii cam devreme pentru aceste semne cred deoarece in 17-20 ar fii ferioasa de menstruatie normala. Si aseara am avut febra mare peste 38 si astazi am avut o surpriza am sesizat niste scurgeri vaginale usor visini si de la pranz nu au fost in cantitate mare. Nu stiu ce sa cred. Oare sunt insarcinata?
Raspunsuri
kmy_black spune:
incearca sa mergi sa faci o analiza beta hcg, k aceasta iti arata daca esti insarcinata mult mai devreme decat venirea mentruatiei
Andreearc spune:
dar testele de sarcina prin urina ? Nu dau un rezultat sigur ? Sincer mie cam frica de rezultat...
kmy_black spune:
sunt si teste de sarcina care se pot face la 10 zile d ela conceptie , deci inainte de menstra! poti merge la farmacie si intreba ce iti recomnada!!!
gabriela_tutuianu spune:
testele de urina sunt elocvente cel mai devreme dupa 3 saptamani de la conceptie . testul de sange iti spune mult mai repede si mai exact daca este sarcina , cat are etc .
eu astept sa vad 2 liniute de 11 ani . nu am vazut niciodata cum arata un test de-al meu , asadar las sa iasa la tine negativ - daca asa iti doresti si roaga-te sa-mi iasa mie cu 2 liniute , desi ar fi cea mai are minune de pe fata pamantului . dar t-as fi recunoscatoare pt totdeauna .
te pup si fii puternica . ceea ce primim are scopul de a ne intari . si cred ca nu este sarcina dupa simptome . stai linistita . mai degraba ai o infectie . cred ca mai repede ar trebui sa vezi un ginecolog . si nu uita , roaga-te si pentru cele 2 liniute ale mele . cand nu esti sigura ca esti insarcinata si esti speriata , roaga-te sa se intoarca asupra mea . vreau mai mult decat un bb .
te pup si te astept cu vesti
Andreearc spune:
Multumesc mult ! O sa ma duc maine de dimineata la farmacie si o sa public rezultatul. Sper sa fie cel dorit
Andreearc spune:
Multumesc din suflet pt ajutor si pentru raspunuri !! si o sa ma rog ata pentru vine cat si pentru tine gabriela_tutuianu sper sa fie bine la amandoua !! Si bafta la concepere :*
gabriela_tutuianu spune:
multumesc din suflet pentru urari . ai mare grija de tine . te asteptam cu vesti bune .
te pup
Siena spune:
Andreea esti insarcinata...100%....acestea au fost si simptomele mele...am fost cea mai fericita femeie din lume ,cand testul de sarcina a iesit pozitiv. Sure check e cel mai bun test...iti ofera o precizie mai mare decat celelalte teste .
Andreearc spune:
Buna seara dragele mele... imi cerc mii de scuz ca nu am intrat mai repede.Tin sa va spun ca nu am apucat sa imi fac un test, avand in vedere ca astazi e sambata treburi plus ca eram convinsa ca sunt pe stop, dar dupa ce am terminat toata treaba si am iesit din dus am observat ca aureolele mele sunt foarte unflate m-am speriat dinnou, deci maine cu siguranta imi voi face testul